Dritaret 10

Filloni cilësimet në Windows 10 - të gjitha mundësitë

Nëse jeni nën Dritaret 10 Nëse dëshironi të bëni ndryshime, zakonisht duhet të shkoni te cilësimet e Windows. Vendosja e sistemit ndahet në kategori të ndryshme p.sh. B. Sistemi, pajisjet, telefoni, Rrjet dhe internet, personalizim, aplikacione, llogari, gjuhë të tjera, lojëra, kushte të thjeshtuara, kërkim, kontejnerë, mbrojtje të të dhënave, përditësime dhe siguri. Në këtë artikull ne do të donim t'ju tregonim se çfarë opsionesh ka për të hapur cilësimin.

Hapni cilësimet në Windows 10

Ka mënyra të ndryshme në të cilat mund të gjeni dhe hapni cilësimet në Windows 10. Microsoft është ndërtuar në disa mënyra në sistemin e tyre operativ aktual për të arritur qëllimin e tyre.

Koha totale: 5 Minuten

 1. Shkurtore e tastierës

  Opsioni më i thjeshtë dhe më i përdorur dhe i përdorur është shkurtorja e tastierës në të Windows + I Shtypni butonin në të njëjtën kohë. Dritarja hapet automatikisht me Windows + E.

 2. Menyja e fillimit

  cilësimet

  Vdes Vendosja fgjeni edhe në atë Menyja e fillimit nga Windows 10. Klikoni në të majtë Logoja e Windows vazhdo me ate Marsh.

 3. Menyja e fillimit II

  menyja e fillimit

  Ne qëndrojmë në menunë e fillimit ku është nën Shkronja-E gjeni cilësimin.

 4. Menyja e administratorit

  menyja e administratorit

  Opsioni tjetër është kur klikoni me të djathtën mbi logon e Windows. Hapet një dritare e vogël me opsione të ndryshme, përfshirë cilësimin. Mund të përdorni shkurtoren e tastierës Windows + X trokitje e lehtë

 5. Shiriti i kërkimit

  shiriti i kërkimit

  Ju gjithashtu mund të ndryshoni cilësimet përmes Shiriti i kërkimit thirrje. Për ta bërë këtë, trokitni lehtë mbi settings Në pjesën e poshtme të majtë të shiritit të kërkimit në Windows 10. Thjesht klikoni mbi rezultatin te Settings.

 6. Rreth njoftimeve

  njoftimet

  Opsioni tjetër është nëse klikoni në flluskë e të folurit kliko Këtu hapet Njoftime nga Windows 10. Përveç cilësimeve të Windows, do të gjeni edhe qasje të shpejtë në rrjet Gjendje e airoplanit, Hotspot celular, Ndriçimi, pas modalitetit dhe shume gjera te tjera.

 7. Windws Explorer

  windows explorer

  Për File Explorer ose Windows Explorer nën pikën Ky kompjuter gjeni edhe rrugën për settingsMe Për ta bërë këtë, do të gjeni butonin e dëshiruar në krye nën Kompjuter.

 8. Kryeni

  kryej

  Ju gjithashtu mund të përdorni dritaren Run. Prekni shkurtoren e tastierës Windows + R dhe jep komandën s-cilësimet: a.

 9. Mbërtheni menunë e fillimit dhe shiritin e detyrave

  filloni të fiksoheni

  Vendosni cilësimet e sistemit në menunë e fillimit dhe shiritin e detyrave. Me vetëm disa klikime ju gjithashtu mund t'i lidhni cilësimet e sistemit direkt në shiritin e detyrave.

  Klikoni në të majtë Logoja e Windows dhe gjeni cilësimin në listën e programit. Klikoni me të djathtën mbi të. Këtu mund të bëni cilësimet e sistemit direkt në Menyja e fillimit ose në Shërbim detyrepin e.

Ky postim është më i vjetër se një vit dhe për këtë arsye ndoshta është i vjetëruar.

Gjithashtu interesante:Lidhjet e Amazon përfshihen në këtë faqe. Si një partner Amazon, ne fitojmë nga shitjet e kualifikuara nëse klikoni në një lidhje përkatëse të Amazon.

Vangelis

Unë jam Vangelis, pronari dhe administratori i windowspower.de. Unë jam një tifoz entuziast i Windows dhe kam ndërtuar windowspower.de së bashku me ekipin tim gjatë viteve të fundit. Ne jemi vazhdimisht duke punuar në propozimin e zgjidhjeve për të gjitha problemet e mundshme të Windows. Jam shumë i lumtur nëse këshillat dhe truket tona në windowspower.de ju ndihmojnë.
Butoni Kthehu në krye