parentahWindows 11

Kibor permukaan teu jalan - 6 tips pikeun mantuan

Kibor permukaan tanpa fungsi? Aya kalana, Surface Keyboard teu jalan. Ieu ngaganggu nalika anjeun ngamimitian Microsoft Surface sareng henteu muncul nalika anjeun ngetik. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalereskeunana.

Dina kasus langka, keyboard dina Surface neunggeul. Upami anjeun ngajalankeun Windows 11 nganggo a sandi anjeun bakal nempo yén ngasupkeun sandi teu dianggo nalika logging in.

Upami anjeun henteu hoyong ngalebetkeun pangguna anu kadaptar, anjeun bakal perhatikeun engké, nalika Windows parantos ngamimitian, yén keyboard henteu jalan. Tangtosna, dina kaayaan darurat, anjeun tiasa nganggo Kibor dina layar pamakéan, tapi teu cocog pikeun gawé bareng e.g. B. nalika nulis téks panjang.

Kibor permukaan teu tiasa dianggo - ieu kumaha carana ngalereskeunana

Upami kibor henteu jalan, tiasa aya sababaraha alesan. Kami bade ngenalkeun sababaraha solusi anu mungkin di dieu pikeun ngalereskeun masalah.

  1. Dupi keyboard leres seated?

    Kibor dipasang sacara magnét ka Surface. Pastikeun yén éta leres seated.

  2. Ngabersihan kontak magnét

    Kibor permukaan teu jalan

    Sambungan antara kibor jeung alat-alat dijieun ngaliwatan kontak magnét. Ku alatan éta, aranjeunna kedah nganggo Ngabersihan kontak magnét. Cabut kabel listrik sareng bersihkeun kontak dina kibor sareng layar Permukaan. Pangalusna jeung Ngusap alkohol (Isopropanol)

     
  3. Naha Windows up to date?

    milarian windows 11 update

    Pariksa lamun Windows geus up to date. Pariksa apdet panganyarna nganggo potong kompas keyboard Windows + i pencét. klik dina update Windows. Upami aya apdet anu sayogi, pasang.

     
  4. Uninstall apdet Windows dipasang

    Uninstall windows apdet

    Lamun masalah lumangsung sanggeus anjeun masang apdet panganyarna, anjeun boga pilihan pikeun nyobaan deui Uninstall apdet. Pencét potong kompas keyboard Windows + R sareng lebetkeun "Appwiz.cpl" a.
    - Ketok dina némbongkeun apdet dipasang.
    - Klik dina apdet dipasang panungtungan, klik di luhur Nyoplokkeun.

     
  5. Pasang deui supir keyboard

    tipe permukaan panutup filter alat supir

    Anjeun tiasa nyobian ngabéréskeun masalah ku ngahapus atanapi pasang deui supir anu dipasang pikeun keyboard. Jang ngalampahkeun ieu, ngamimitian Ménéjer alat (Pikeun Windows 11, pencét kombinasi konci Windows + X. Jandéla leutik dibuka kalayan rupa-rupa éntri. Klik Manajer Alat.)
    - Klik tur nuluykeun dina Kibor.
    - Ayeuna klik kalayan tombol mouse katuhu on "Alat Filter Panutup Tipe Permukaan" sareng milih uninstall.
    - Balikan deui supir surfer, teras salapan bakal dipasang.

     
  6. Ngalaksanakeun pamulihan sistem

    Pamulihan

    Henteu kedah ngabantosan anjeun Ngalaksanakeun pamulihan sistem. Ieu ngidinan Anjeun pikeun mulangkeun Windows ka titik saméméhna dina waktu. klik dina neangan dina baki sistem jeung néangan Pamulihan. pencét dina "Buka recovery". Ayeuna pilih titik dina waktos mulangkeun sistem.

     
  7. Reset Surface Anjeun

    ngareset pc

    Anjeun gaduh pilihan pikeun ngareset lengkep Surface anjeun. Mimitian Windows 11 "Setélan" dimana anjeun pencét tombol pintas "Windows + i" pikeun mencét.
    - Klik dina jandela dibuka "Pamulihan".
    - Anjeun tiasa mendakan pilihan di dieu "Reset PC ieu" dimana anjeun dina "Reset PC".

    Pesen nembongan ku dua pilihan.
    - Simpen file abdi (Ngahapus aplikasi sareng setélan, tapi ngajaga file pribadi).
    - Dipiceun sadayana (Cabut sadaya file pribadi, aplikasi sareng setélan)

     

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top