Windows 11

Windows 11 tambahkeun kecap akses, nyetél engké

Upami anjeun henteu nyetél kecap konci nalika nyetél Windows 11, anjeun gaduh pilihan pikeun nyetél kecap konci pikeun akun pangguna anjeun. Ngamankeun anjeun Windows 11 akun tiasa mangpaat pisan upami anjeun ngabagi komputer sareng sababaraha pangguna. Dina pituduh kami, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngamankeun akun pangguna Windows 11 nganggo kecap akses.

Tambahkeun sandi Windows 11 engké

Kalayan panangtayungan akun pangguna anjeun, anjeun bakal dipénta nalika Windows 11 dimimitian kecap akses asup. Loba ayeuna bakal nanya naha kuring boga sandi kitu? Ku hedging milik anjeun Rekening pamaké pikeun a Windows 11 Komputer ngan ukur gaduh aksés kana datana. Perlindungan sapertos kitu tangtu mangpaat upami sababaraha urang nganggo komputer.

nawaran Microsoft Windows 11 anjeun ogé tiasa ngamankeun aksés ka komputer nganggo PIN. Kauntungannana ngasupkeun PIN nyaéta yén ieu PIN ngan jalan dina komputer Anjeun tur euweuh meunang di internet. Kauntungan sejen tina PIN téh nya éta bisa pondok (opat digit) jeung bisa diasupkeun pisan gancang.

Windows 11 nambahkeun kecap akses

Upami anjeun hoyong nambihan ieu kana kecap akses Windows atanapi kecap akses pangguna.

  1. Buka setélan dimana anjeun nganggo potong kompas keyboard Windows + i pikeun mencét.

  2. Setelan geus dibuka, klik dina kénca "Akun" sareng teraskeun "Pilihan login".

    pilihan login

  3. pencét dina "Sandi" sareng teraskeun "Tambihkeun kana".

    sandi asupkeun sandi

  4. Ayeuna lebetkeun kecap akses teras klik salajengna. Dina jandéla salajengna, klik "Rengse".

    Windows 11 nambahkeun kecap akses

Dina waktos salajengna Windows 11 di-restart, kecap akses bakal langsung dipénta.

Windows 11 hapus sandi dina ngamimitian sistem

Upami anjeun henteu peryogi sandi Windows 11, anjeun gaduh pilihan pikeun ngahapus éta. Hanjakalna, éta henteu segampang Windows 11 sapertos versi sateuacana. Sareng Windows 11 urang kedah damel sareng ajakan paréntah Windows.

Mimitian Komando Ajakan salaku Buka administrator

paréntah ajakan
Windows 11 tambahkeun kecap akses, nyetél engké

Lebetkeun paréntah ieu

reg ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\PasswordLess\Device" /v DevicePasswordLessBuildVersion /t REG_DWORD /d 0 /
windows 11 sandi ngahapus sandi
Windows 11 tambahkeun kecap akses, nyetél engké

Ayeuna anjeun kedah ngabalikan deui sistem anjeun sareng anjeun tiasa ngahapus kecap konci.

  1. Drücken Sie maot Tastenkombination Windows + R sareng masihan netplwiz ein
  2. Pupus centang: "Pamaké kudu ngasupkeun ngaran pamaké sarta sandi"
Pamaké kudu ngasupkeun ngaran pamaké sarta sandi maranéhna

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Teu acan aya balesan

Ngunggah balesan énggal ...

windowspower.de

anu ngolola

61 pesen Ngadamel 4

Windows 11 tambahkeun kecap akses, nyetél engké

Upami anjeun henteu nyetél kecap konci nalika nyetél Windows 11, anjeun gaduh pilihan pikeun nyetél kecap konci pikeun akun pangguna anjeun saatosna. Ngamankeun anjeun Windows 11 akun tiasa mangpaat pisan upami anjeun ngabagi komputer sareng sababaraha pangguna. Dina pitunjuk kami, kami bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa nganggo sacara saksama Windows 11 akun pangguna ...

(Maca tulisan lengkep ...)

walon siga

klik pikeun dilegakeun ...
Tombol Balik deui ka Top