pidioWindows 10

Salawasna ngamimitian program anu tangtu salaku pangurus

Dina Windows 10 aya kamungkinan yén program tiasa salawasna dimimitian salaku administrator, upami anjeun henteu log in salaku administrator. Ieu ngandung harti yén program anu dipikahoyong teras bakal dimimitian ku sadaya hak administrator sareng anjeun gaduh aksés pinuh kana éta. Sadayana saderhana pisan dina Windows 10 sareng tangtosna ngajantenkeun damel dina PC langkung gampang. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeun éta sadayana. Tangtu ieu padoman ogé tiasa dianggo pikeun Windows 7.

  • Naha anjeun ngagaduhan program anu dipikahoyong salaku jalan pintas dina desktop, teras pencét katuhu dina program sareng pasipatanana.
  • Ayeuna di Advanced sareng didieu centang di gigirna: Ngajalankeun salaku administrator.
  • Upami anjeun henteu ngagaduhan program anu dipikahoyong salaku jalan pintas dina desktop, maka metode 2.
  • Pencét Mimitian sareng milari program anu anjeun pikahoyong.
  • Ayeuna pencét katuhu dina program anu dipikahoyong sareng pilih: Langkung & Buka lokasi panyimpenan file
  • Ayeuna anjeun dina folder dimana program disimpen.
  • Ayeuna pencét katuhu ogé di dieu sareng pilih pasipatan.
  • Ayeuna dina Advanced sareng dina jandéla salajengna dina: Ngajalankeun salaku administrator.

 

Mimitian program salaku administrator Windows 10

YouTube

Ku ngamuat vidéo éta, anjeun nampi kabijakan privasi YouTube.
diajar

Beban video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdGltbXRlcyBQcm9ncmFtbSBpbW1lciBhbHMgQWRtaW5pc3RyYXRvciBzdGFydGVuIFdpbmRvd3MgMTAiIHdpZHRoPSI3MDgiIGhlaWdodD0iMzk4IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0xxcW12aHpkeWFBP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

youtube-windowspowerde

 

 

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Sini

Sapertos Vangelis, kuring ogé mangrupikeun pangurus Windowspower.de, sareng kuring resep nalika kuring tiasa ngabantosan batur ku élmuna kuring. Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan daérah anu tangtu, atanapi anjeun peryogi bantosan atanapi solusi? Teras nyerat ka kami, kami bakal nyobian ngabantosan anjeun saageung mungkin.
Tombol Balik deui ka Top