parentah

Di dieu anjeun bakal mendakan seueur instruksi di daérah komputer, Windows, parangkat lunak, sareng sajabana Paduli naha éta hardware atanapi software. Pitunjuk ieu tiasa ngabantosan anjeun nganggo parangkat lunak anu langkung saé. Sababaraha tips seueur ngabantosan dina damel padamelan anjeun langkung gancang sareng gampang.

Tombol Balik deui ka Top