Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Déklarasi panyalindungan data ieu ngajelaskeun jinis, ruang lingkup sareng tujuan ngolah data pribadi (salajengna disebut "data") dina tawaran online kami sareng halaman wéb, fungsi sareng kontén ogé ayana online éksternal, sapertos média sosial kami profil (salajengna disarengan disebut "tawaran online"). Patali sareng istilah anu dianggo, sapertos "ngolah" atanapi "jalma anu tanggung jawab", urang ningali kana definisi dina Pasal 4 tina Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR).

tanggung jawab

Evangelos Gatzelis
Sauerbruch Str. 2
42781 Haan
kontak

Link kana sidik: https://www.windowspower.de/impressum/

Jinis data anu diolah:

- Data inventaris (contona, nami, alamat).
- Rincian kontak (contona, email, nomer telepon).
- Data eusi (contona, input téks, poto, pidéo).
- Data panggunaan (mis. Jaba dilongok, resep kana kontén, waktos aksés).
- Méta / data komunikasi (contona inpormasi alat, alamat IP).

Kategori jalma anu kapangaruhan

Sémah sareng pangguna tina tawaran online (sakaligus ieu urang parantos ningali jalma anu kapangaruhan salaku "pangguna").

Tujuan ngolah

- Penyediaan tawaran online, fungsina sareng konténna.
- Ngajawab patarosan kontak sareng komunikasi sareng pangguna.
- Ukuran kaamanan.
- Ngahontal pangukuran / pamasaran

Istilah anu dianggo

"Data pribadi" mangrupikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng jalma alami anu dicirikeun atanapi tiasa diidentifikasi (saurna "subjek data"); Jalma alami dianggap salaku anu tiasa dikenalkeun langsung atanapi henteu langsung, khususna ku cara nunjuk ka pengenal sapertos nami, nomer idéntifikasi, data lokasi, idéntifikasi online (mis. Cookie) atanapi salah sahiji atanapi langkung fitur khusus, anu nganyatakeun jasmani, fisiologis, genetik, psikologis, ékonomi, budaya atanapi idéntitas sosial jalma alami ieu.

"Ngolah" nyaéta prosés naon waé anu dilaksanakeun nganggo atanapi henteu nganggo bantosan prosés otomatis atanapi séri prosés sapertos anu aya hubunganana sareng data pribadi. Istilahna lega sareng kalebet praktis unggal pananganan data.

"Jalma anu tanggung jawab" mangrupikeun jalma alami atanapi sah, wewenang, lembaga atanapi badan sanés anu nyalira atanapi babarengan sareng anu sanésna mutuskeun tujuan sareng cara ngolah data pribadi.

Dasar hukum anu relevan

Luyu sareng Kasenian. 13 DSGVO kami ngawartosan anjeun ngeunaan hukum anu dasar pikeun ngolah data urang. Kacuali dasar sah dina pernyataan panyalindungan data disebatkeun, ieu di handap: Dasar légal pikeun kéngingkeun idin nyaéta Art. 6 para. 1 lit. a and Art. 7 DSGVO, dasar sah pikeun ngolah pikeun palayanan jasa urang sareng ngalaksanakeun ukuran kontraksi ogé jawaban tina paménta nyaéta Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO, dasar hukum pikeun ngolah supados ngalaksanakeun kawajiban hukum urang nyaéta Art. 6 para. 1 cahayana. c DSGVO, sareng dasar hukum pikeun ngolah panyalindungan pikeun kapentingan sah urang nyaéta Art. 6 para. 1 cahayana. f DSGVO. Dina kagiatan anu penting tina poko data atanapi jalmi alami anu sanésna ngolah data pribadi, Art. 6 para. 1 cahayana. d DSGVO salaku dasar légal.

Kolaborasi sareng prosesor sareng pihak katilu

Upami, dina konteks pamrosesan urang, urang ngungkabkeun data ka jalma sareng perusahaan (pemprosesan atanapi pihak katilu), ngirimkeun aranjeunna ka aranjeunna atanapi upami teu masihan aksés data, ieu dilakukeun ngan ukur dumasar idin ijin hukum (contona upami transmisi data ka pihak katilu. sakumaha ka panyadia jasa pamayaran, saluyu sareng Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO diwajibkeun pikeun nedunan kontrak), anjeun parantos satuju kana kawajiban hukum atanapi dumasar kana kapentingan sah urang (sapertos panggunaan agén, webhosters, sareng sajabana).

Upami urang nugaskeun pihak katilu pikeun ngolah data dumasar kana anu disebut "kontrak ngolah orde", ieu dilakukeun dumasar kana Art. 28 GDPR.

Mindahkeun ka nagara katilu

Upami urang ngolah data di nagara katilu (contona di luar Uni Éropa (EU) atanapi Ékonomi Ékonomi Éropa (EEA)) atanapi dina konteks ngagunakeun jasa pihak katilu atanapi panyingkepan, atanapi pangiriman data ka pihak katilu, ieu bakal dilakukeun upami nya éta pikeun ngalaksanakeun (pre) kawajiban kontrak urang, dumasarkeun idin anjeun, dumasar kana kawajiban hukum atanapi dumasar kana kapentingan sah urang. Matuh ka ijin hukum atanapi kontrak, urang ngolah atanapi gaduh data diolah di nagara katilu ngan ukur di payuneun kaayaan khusus Art. 44 et seq. DSGVO. Ieu hartosna pamrosesan lumangsung, upamana, dumasar kana garansi khusus, sapertos tingkat panyalindungan data anu resmi diakui (contona pikeun Amérika Serikat dina "Privasi Shield") atanapi patuh kawajiban kontrak khusus anu diakui sacara resmi (disebut "klausa kontrak standar").

Hak data data

Anjeun gaduh hak pikeun ménta konfirmasi naha data anu di présipkeun aya pikeun diproses sareng inpormasi ngeunaan data ieu ogé kanggo inpormasi langkung lengkep sareng salinan data saluyu sareng Art. 15 DSGVO.

Anjeun parantos sasuai. Seni 16 DSGVO leres naroskeun parantosan data ngeunaan anjeun atanapi koreksi data anu salah ngeunaan anjeun.

Luyu sareng Art. 17 DSGVO, aranjeunna gaduh hak pikeun nungtut data anu relevan dihapus tanpa tunduh, atanapi, sabalikna, pikeun nyababkeun larangan dina ngolah data saluyu sareng Art. 18 DSGVO.

Anjeun gaduh hak pikeun meryogikeun yén data anu aya hubunganana sareng anjeun anu diperyogikeun ka kami tiasa dicandak luyu sareng Art. 20 DSGVO sareng nyuhunkeun pangiriman ka jalma sanés tanggel waler.

Anjeun gaduh permata. Seni 77 DSGVO leres ngajantenkeun keluhan sareng wewenang pengawas kompeten.

ditarikna

Anjeun gaduh hak pikeun idin luyu. Art. 7 para. 3 DSGVO kalayan pangaruh pikeun masa depan

katuhu pikeun

Anjeun tiasa bantosan iraha waé pikeun ngolah data saluyu sareng Art. 21 DSGVO iraha waé. Bantahan ieu khusus tiasa dilakukeun ngalawan pamrosésan pikeun tujuan pamasaran langsung.

Kuki na anu leres pikeun tujuanana pikeun mail

"Cookie" mangrupikeun file alit anu disimpen dina komputer pangguna. Rupa-rupa inpormasi tiasa disimpen dina cookies. Cookie utamina dianggo pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan pangguna (atanapi alat tempat cookie disimpen) nalika atanapi saatos kadatangan aranjeunna kana tawaran online. Cookie samentawis, atanapi "cookies sési" atanapi "cookies sementara", nyaéta cookies anu dipupus saatos pangguna angkat tawaran online sareng nutup browser na. Dina cookie sapertos kitu, contona, eusi karanjang balanja di toko online atanapi status login tiasa disimpen. Cookie disebut "permanén" atanapi "pengkuh" sareng tetep disimpen bahkan saatos peramban ditutup. Salaku conto, status login tiasa disimpen upami pangguna nganjang éta saatos sababaraha dinten. Kapentingan pangguna ogé tiasa disimpen dina cookie sapertos kitu, anu dianggo pikeun pangukuran jangkauan atanapi tujuan pamasaran. "Cookie ti pihak katilu" mangrupikeun cookies anu ditawarkeun ku panyadia sanés anu tanggung jawab ngaoperasikeun tawaran online (sanésna, upami éta ukur cookies na, cookies disebat "cookies pihak kahiji").

Urang tiasa nganggo cookies samentawis sareng permanén sareng netelakeun ieu dina kontéks kabijakan privasi urang.

Upami pangguna henteu hoyong cookies disimpen dina mesinna, éta bakal dipenta pikeun nganonaktipkeun pilihan dina setélan sistem browserna. Cookies disimpen tiasa dihapus dina setélan sistem browser. Pangaluaran cookies tiasa ngakibatkeun larangan fungsi tina tawaran online ieu.

Kontradiksi umum ngalawan panggunaan cookies anu dianggo pikeun tujuan pamasaran online tiasa dina sagala rupa jasa, khususna dina hal anu nyukcruk, di sisi AS. http://www.aboutads.info/choices/ atanapi sisi EU http://www.youronlinechoices.com/ janten dijelaskeun. Salajengna, panyimpenan cookies tiasa dipareuman dina setélan tina panyungsi. Punten perhatoskeun yén anjeun panginten anjeun moal tiasa nganggo sadaya fungsi tina tawaran online ieu.

enkripsi SSL

Dina raraga ngajagaan kaamanan data anjeun nalika transmisi, kami nganggo metode énkripsi anu canggih (mis. SSL) dina HTTPS.

Hapus data

Data anu diolah ku urang bakal dipupus atanapi dibatesan saluyu sareng Art. 17 sareng 18 DSGVO. Kacuali sacara jelas dinyatakeun dina pernyataan privasi ieu, data anu disimpen ku kami bakal dipupus saatos henteu parantos dipikabutuh pikeun tujuan anu dituju sareng hapusan ieu henteu bertentangan sareng sarat panyimpen statutori. Kacuali data dihapus kusabab diperyogikeun pikeun tujuan anu sanés sareng sah, pamrosesanana bakal dibatesan. Ieu ngandung harti yén data diblokir sareng henteu diolah pikeun tujuan anu sanés. Ieu manglaku, upamana, data anu kedah dijaga kusabab alesan komérsial atanapi pajak.

Numutkeun sarat hukum di Jérman, panyimpenan khususna salami 6 taun saluyu sareng § 257 Ayat 1 HGB (buku dagang, inventarisasi, saldo pembukaan, laporan kauangan taunan, surat komérsial, dokumén akuntansi, sareng sajabana) sareng salami 10 taun saluyu sareng § 147 Ayat 1 AO (buku, catetan, laporan Manajemén, dokumén akuntansi, surat komérsial sareng bisnis, dokumén anu aya hubunganana pikeun perpajakan, jst.).

Numutkeun perda hukum di Austria, neundeunana lumangsung khusus pikeun 7 J numutkeun § 132 para. 1 BAO (dokumen akuntansi, resi / invoice, rekening, resi, kertas bisnis, pernyataan panghasilan sareng biaya, sareng sajabana), pikeun taun 22 aya hubunganana sareng perumahan sareng perumahan pikeun dokumén 10 taun-taun anu aya hubunganana sareng jasa éléktronik, telekomunikasi, siaran sareng jasa televisi anu disayogikeun pikeun sanés-pangusaha di EU Anggota Amérika anu dianggo Mini-One-Stop-Shop (MOSS).

Koléksi data aksés sareng file log

Kami, atanapi panyayogi kami, ngumpulkeun dumasar kana kapentingan sah urang dina arti Art. 6 para. 1 lit. f. Data DSGVO dina unggal aksés ka server anu palayanan ieu lokasina (anu disebut file log server). Data aksés kalebet nami halaman wéb anu dicandak, file, tanggal sareng waktos dimeunangkeun, jumlah data anu ditransfer, béwara ngeunaan dimeunangkeun hasil, jinis panyungsi sareng versi, sistem operasi pangguna, referrer URL (halaman kunjungan anu pernah ditingali), alamat IP sareng panyayuhan pamenta. ,

Inpormasi logfile disimpen kusabab alesan kaamanan (sapertos nalungtik kagiatan penyalahgunaan atanapi tipu daya) maksimal 7 dinten teras dihapus. Data anu sateuacana pangabutuhna diperyogikeun pikeun tujuan anu dibuktikeun henteu ngaleungitkeun tina pamupus dugi ka kajelasan ahir kajadian.

Kontes

 

Déklarasi panyalindungan data sampel éta Firma hukum Weiß & Mitra

adgoal

Operator halaman ngagunakeun jasa adgoal. Adgoal mangrupikeun panyayogi jasa anu ngembangkeun solusi pamasaran sareng ngadukung operator halaman wéb dina ngahasilkeun pendapatan iklan. Produk Adgoal teu aya pangaruh kana eusi operator halaman wéb. Anjeun damel murni kontéks-sénsitip (kontén kontén). Upami pangguna ngeklik tautan ka halaman luar, adgoal sacara otomatis mariksa naha tautan afiliasi / pasangan tiasa dihasilkeun tina tautan ieu, anu operator halaman wéb tiasa ngasilkeun artos ku cara mayar biaya iklan. Upami ieu masalahna, pangiklan diteruskeun kana program afiliasi pangiklan, anu anjeunna tiasa beroperasi dina jaringan afiliasi. Pikeun tujuan ieu, pangiklan atanapi jaringan afiliasi netepkeun cookie supados tiasa ngalacak asal pesenan. Ieu ngamungkinkeun pangiklan pikeun mikawanoh yén anjeun parantos ngeklik tautan mitra dina halaman wéb ieu.

Jasa adgoal sareng cookies anu dihasilkeun tina jaringan afiliasi sareng pangiklan dumasarkeun kana Art. 6 liter f GDPR. Operator halaman wéb ngagaduhan minat anu sah dina ieu, kusabab jumlah imbalan apiliasi na ngan ukur tiasa ditangtoskeun ku cookies.

Program Affiliate Amazon

Dumasar kana kapentingan sah kami (nyaéta minat kana operasi ékonomi tawaran online kami dina hartos Art. 6 Para. 1 liter f. GDPR), kami pamilon dina program mitra Amazon EU, anu didesain pikeun nyayogikeun médium pikeun halaman wéb panempatan pariwara sareng tautan ka Amazon.de reimbursement biaya pariwara tiasa didamel (disebut sistem apiliasi). Amazon nganggo cookies supados tiasa ngalacak asal pesenan. Diantara hal-hal sanésna, Amazon tiasa terang yén anjeun ngeklik tautan pasangan dina halaman wéb ieu teras mésér produk ti Amazon.

Kanggo inpo nu langkung seueur ngeunaan pamakean data sareng pilihan milih Amazon, mangga tingali kabijakan privasi perusahaan: http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.

The operator loka ilubiung Affiliate dina Amazon EU. Dina kaca urang nu dilebetkeun ku Amazon iklan jeung linking ka sisi Amazon.de, dimana urang bisa nyieun duit kana waragad rujukan. Amazon terus make cookies lagu asal tina tarekat. Ieu bisa ngadeteksi Amazon nu diklik link affiliate on ramatloka urang.

Neundeun "Amazon cookies" dijieun dina dasar Art. 6 hartina f DSGVO. thereto, anu operator ramatloka boga minat sabab jangkungna santunan affiliate na bisa ditangtukeun ngan ku cookies.
Media Vibrant

Halaman wéb ieu ogé nganggo format iklan tina Vibrant Media pikeun ngabiayaan deui panawaran. Format Vibrant Media dumasar kana nargétkeun kontékstual. Ieu ngandung harti yén teu aya data pribadi anu dianggo, ngan ukur eusi halaman anu anjeun ayeuna. Upami, dina kasus anu luar biasa, data pribadi kedah dikumpulkeun, dianggo atanapi disimpen, Vibrant ngan bakal ngalakukeun ieu ku idin anu jelas sareng aktif ti masing-masing pangguna. Inpormasi salengkepna ngeunaan format iklan sareng deklarasi panyalindungan data ayeuna tina Vibrant Media tiasa dipendakan di dieu https://www.vibrantmedia.com/de/whats-intellitxt/.

ngahubungan

Nalika ngahubungi kami (mis. Ngalangkungan formulir kontak, email, telepon atanapi ngalangkungan média sosial), inpormasi anu disayogikeun ku pangguna diolah pikeun ngolah sareng ngolah pamundut kontak saluyu sareng Art. 6 Para. 1 liter b) GDPR . Inpormasi pangguna tiasa disimpen dina sistem manajemen hubungan pelanggan ("sistem CRM") atanapi organisasi pamundut anu sami.

Kami ngahapus pamundutana, upami henteu diperyogikeun deui. Kami cek syarat unggal dua taun; Salajengna, kawajiban arsip hukum berlaku.

Koméntar sareng kontribusina

Upami pangguna ngantunkeun koméntar atanapi kontribusi sanésna, alamat IP na disimpen salami 6 dinten dumasar kana kapentingan sah kami dina hartos Art. 1 Ayat 7 lit. Ieu dilakukeun pikeun kaamanan urang upami aya anu ninggali kontén ilegal dina koméntar sareng kontribusina (penghinaan, propaganda politik terlarang, jst.). Dina hal ieu urang tiasa dituntut pikeun koméntar atanapi kontribusina sahingga resep kana idéntitas pangarang.

lalanggan comment

Koméntar tindak lanjut tiasa dilanggan ku pangguna kalayan ijinna saluyu sareng Pasal 6 (1) (a) GDPR. Pangguna nampi email konfirmasi pikeun mariksa naha éta téh anu ngagaduhan alamat email anu aranjeunna lebetkeun. Pangguna tiasa langganan langganan komentar anu lumangsung iraha waé. Email konfirmasi bakal ngandung inpormasi ngeunaan pilihan pembatalan.

Akismet Anti Spam Pariksa

Tawaran online kami nganggo jasa "Akismet" anu ditawarkeun ku Automattic, Inc. 132 Hawthorne Street San Francisco, CA 94107, USA. Pamakéan dumasar kana kapentingan sah urang dina hartos Art. 6 Para. 1 lit. f) GDPR. Kalayan bantosan jasa ieu, koméntar ti jalma saleresna dibédakeun tina koméntar spam. Pikeun tujuan ieu, sadaya koméntar dikirim ka sérver di Amérika Serikat, dimana éta dianalisis sareng disimpen salami opat dinten kanggo kaperluan ngabandingkeun. Upami koméntar diklasifikasikeun salaku spam, data bakal disimpen saluareun periode ieu. Inpormasi ieu kalebet nami anu diasupkeun, alamat email, alamat IP, eusi koméntar, referrer, inpormasi dina browser anu dianggo sareng sistem komputer sareng waktos éntri.

Automattic disertifikasi dina Pasatujuan Privasi Shield sahingga nawiskeun jaminan yén éta bakal matuh kana hukum panyalindungan data Éropa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000CbqcAAC&status=Active).

Inpormasi salengkepna ngeunaan pengumpulan sareng panggunaan data ku Akismet tiasa dipendakan dina inpormasi panyalindungan data Automattic: https://automattic.com/privacy/.

Pangguna wilujeng sumping nganggo nami samaran atanapi nyegah ngalebetkeun nami atanapi alamat emailna. Anjeun tiasa sacara lengkep nyegah panularan data ku henteu nganggo sistem koméntar kami. Éta bakal éra, tapi hanjakalna urang henteu ningali alternatif sanés anu tiasa dianggo kalayan épéktip.

Kéngingkeun gambar profil ti Gravatar

Kami nganggo jasa Gravatar ti Automattic, Inc. 132 Hawthorne Street San Francisco, CA 94107, AS, dina tawaran online kami sareng khususna dina blog.

Gravatar nyaéta layanan anu pangguna tiasa ngadaptarkeun sareng nyimpen gambar profil sareng alamat emailna. Upami pangguna ngantunkeun postingan atanapi koméntar nganggo alamat email masing-masing dina ayana online sanés (khususna dina blog), gambar profilna tiasa ditingalikeun di gigir tulisan atanapi koméntar. Pikeun tujuan ieu, alamat email anu disayogikeun ku pangguna dikirimkeun dina bentuk anu énkripsi ka Gravatar pikeun mariksa naha profil parantos disimpen pikeun aranjeunna. Ieu hiji-hijina tujuan pikeun ngirimkeun alamat e-mail sareng éta henteu dianggo pikeun tujuan anu sanés, tapi dihapus saatosna.

Pamakéan Gravatar didasarkeun kana kapentingan sah urang dina arti Art. 6 para. 1 lit. f) DSGVO, sabab ku bantosan Gravatar kami nawiskeun panulis pamilampah na koméntar kasempetan pikeun pribados postinganana ku gambar profil.

Automattic disertifikasi dina Pasatujuan Privasi Shield sahingga nawiskeun jaminan yén éta bakal matuh kana hukum panyalindungan data Éropa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000CbqcAAC&status=Active).

Ku mintonkeun gambarna, Gravatar diajar alamat IP pangguna, sabab ieu diperyogikeun pikeun komunikasi antara peramban sareng layanan online. Inpormasi salengkepna ngeunaan pengumpulan sareng panggunaan data ku Gravatar tiasa dipendakan dina inpormasi panyalindungan data Automattic: https://automattic.com/privacy/.

Upami pangguna henteu hoyong gambar pangguna dihubungkeun sareng alamat emailna di Gravatar muncul dina koméntar, anjeun kedah nganggo alamat email anu henteu kadaptar sareng Gravatar pikeun mairan. Kami ogé nunjukkeun yén éta ogé mungkin ngagunakeun alamat anonim atanapi henteu aya alamat e-mail upami para pamaké henteu kéngingkeun alamat e-mail sorangan dikirim ka Gravatar. Pamaké tiasa nyegah panyebaran data ku henteu nganggo sistem komentar kami.

Google Analytics

Kami nganggo Google Analytics, layanan analisa wéb tina Google LLC ("Google"), dumasar kana kapentingan sah kami (nyaéta minat analisa, optimasi sareng operasi ékonomi tina tawaran online kami dina hartos Art. 6 Para. 1 lit. f. GDPR). Google nganggo cookies. Inpormasi anu dihasilkeun ku cookie ngeunaan panggunaan tawaran online ku pangguna biasana dikirimkeun ka sérver Google di Amérika Serikat sareng disimpen di dinya.

Google disertifikasi dina Perangkat Lunak Shield, anu masihan garansi pikeun matuh hukum panyalindungan data Éropa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google bakal ngagunakeun inpormasi ieu pikeun pihak kami pikeun ngira-ngira panggunaan tawaran online urang ku pangguna, pikeun nyusun laporan dina kagiatan dina nawaran online ieu sareng nyayogikeun jasa kami anu langkung ageung nganggo panggunaan nawaran online ieu sareng panggunaan internet. Dina hal ieu, propil pangguna samar data anu diolah tiasa diciptakeun.

Kami nganggo Google Analytics nganggo IP anonimisasi anu diaktipkeun. Ieu hartosna alamat IP pangguna anu disingget ku Google dina kaayaan anggota Uni Éropah atanapi di nagara-nagara kaserang sanés perjanjian dina Daérah Ékonomi Éropa. Ngan dina kasus anu luar biasa bakal alamat IP lengkep ka server Google di AS sareng disinggetkeun.

Alamat IP anu dikirimkeun ku pangotéktak pangguna moal digabungkeun sareng data Google anu sanés. Pangguna tiasa nyegah panyimpenan cookies ku netepkeun parangkat lunak panyungsi na saluyu; Pangguna ogé tiasa nyegah Google ngumpulkeun data anu dihasilkeun ku cookie sareng hubunganana sareng panawaran online na tina ngolah data ieu ku cara ngaunduh sareng masang plug-in browser anu aya dina tautan ieu: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Inpormasi salengkepna ngeunaan panggunaan data ku Google, setélan sareng pilihan bantahan tiasa dipendakan dina halaman wéb Google: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners ("Pamakéan data ku Google nalika anjeun nganggo halaman wéb atanapi aplikasi mitra kami"), http://www.google.com/policies/technologies/ads ("Pamakéan data pikeun tujuan iklan"), http://www.google.de/settings/ads ("Atur inpormasi anu dianggo ku Google pikeun nunjukkeun iklan ka anjeun").

Piksel Facebook, pamirsa khusus sareng konvérsi Facebook

Kusabab kapentingan sah kami dina analisa, optimasi sareng operasi ékonomi tina tawaran online kami sareng pikeun tujuan ieu, anu disebut "Facebook piksel" tina jaringan sosial Facebook, anu dioperasikeun ku Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park , CA 94025, USA, atanapi upami anjeun dumasarkeun di EU, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlandia ("Facebook") dianggo.

Facebook disertifikasi dina Perangkat Lunak Shield, nyayogikeun jaminan pikeun milu undang-undang perlindungan data Éropa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Kalayan bantosan piksel Facebook, Facebook dina hiji sisi tiasa nangtoskeun anu datang kana tawaran online kami salaku grup target pikeun presentasi iklan (anu disebat "iklan Facebook"). Sasuai, kami nganggo piksel Facebook pikeun ngan ukur nembongkeun iklan Facebook anu ditempatkeun ku kami pikeun pangguna Facebook anu ogé parantos nunjukkeun minat kana tawaran online kami atanapi anu ngagaduhan ciri anu tangtu (mis. Minat dina topik atanapi produk tertentu anu dumasar kana Wéb anu dilongok) yén kami kirimkeun ka Facebook (anu disebut "Audién Adat"). Kalayan bantosan piksel Facebook, kami ogé hoyong mastikeun yén iklan Facebook kami saluyu sareng kapentingan poténsial pangguna sareng henteu ngaganggu. Kalayan bantosan piksel Facebook, urang ogé tiasa ngartos efektivitas iklan Facebook pikeun tujuan statistik sareng panilitian pasar ku ningali naha pangguna parantos dialihkeun ka halaman wéb urang saatos ngeklik iklan Facebook (anu disebat "konvérsi").

Ngolah data ku Facebook lumangsung dina kerangka pedoman panggunaan data Facebook. Sasuai, inpormasi umum ngeunaan presentasi iklan Facebook dina pedoman panggunaan data Facebook: https://www.facebook.com/policy.php. Inpormasi khusus sareng detil ngeunaan piksel Facebook sareng kumaha jalanna tiasa dipendakan dina bagian pitulung Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Anjeun tiasa bantahan kana koléksi ku piksel Facebook sareng panggunaan data anjeun pikeun mésér iklan Facebook. Pikeun nyetél jinis iklan mana anu ditingalikeun ka anjeun dina Facebook, anjeun tiasa nelepon halaman anu disiapkeun ku Facebook sareng turutan pitunjukna dina setélan pikeun iklan dumasar panggunaan: https://www.facebook.com/settings?tab=ads, Setélanna bebas-platform, nyaéta aranjeunna diadopsi pikeun sadaya alat, sapertos komputer desktop atanapi alat mobile.

Anjeun ogé tiasa nganggo cookies, anu dianggo pikeun pangukuran sareng tujuan iklan, ngalangkungan halaman deactivation tina inisiatif iklan jaringan (http://optout.networkadvertising.org/) sareng ogé halaman wéb AS (http://www.aboutads.info/choices) atanapi halaman wéb Éropa (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/) ngabantah.

Ayana online dina média sosial

Urang ngajaga ayana online dina jaringan sosial sareng platform supados tiasa komunikasi sareng para nasabah, prospek sareng pangguna aktip di ditu sareng nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan jasa kami. Nalika nelepon jaringan sareng platform masing-masing, istilah sareng kaayaan sareng pedoman pamrosesan data dilarapkeun ka operator masing-masing.

Kacuali dinyatakeun sanés dina kontéks kawijakan privasi urang, urang ngolah data pangguna sajauh aranjeunna komunikasi sareng kami dina jaringan sosial sareng platform, contona nyerat tulisan ngeunaan ayana online kami atanapi ngirim kami pesen.

Integrasi jasa sareng eusi pihak katilu

Dumasar kapentingan sah urang (yakni minat kana analisa, optimisasi sareng operasi ékonomi tawaran online kami dina arti Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO), kami nganggo eusi atanapi jasa anu ditawarkeun ku panyadia pihak katilu supados nyayogikeun kontén sareng jasa. Ngabéréskeun jasa sapertos pidéo atanapi fon (sacara umum disebut salaku "kontén").

Ieu salawasna presuppose yén panyadia pihak katilu tina kontén ieu nganggap alamat IP para pangguna, sabab aranjeunna moal tiasa ngirim kontén kana parambanna tanpa alamat IP. Alamat IP diperyogikeun pikeun nembongkeun eusi ieu. Kami narékahan pikeun ngan ukur nganggo kontén anu masing-masing panyadia ngan ukur nganggo alamat IP pikeun nganteurkeun konténna. Panyedia pihak katilu ogé tiasa nganggo tag piksel anu disebut (grafik anu teu katingali, ogé katelah "web beacons") pikeun tujuan statistik atanapi pamasaran. "Tag piksel" tiasa dianggo pikeun meunteun inpormasi sapertos pangunjung pengunjung dina halaman wéb ieu. Inpormasi samaran ogé tiasa disimpen dina cookies dina alat pangguna sareng dikandung, diantara anu sanésna, inpormasi téknis ngeunaan browser sareng sistem operasi, ngarujuk halaman wéb, waktos nganjang sareng inpormasi sanés perkawis panggunaan tawaran online kami, ogé dikaitkeun kana inpormasi sapertos kitu ti sumber sanés.

Youtube

Kami nampilkeun video dina platform YouTube Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, AS. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan: https://www.google.com/policies/privacy/, Milih-kaluar: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google fon

Kami ngahijikeun font ("Google Fonts") ti panyadia Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Perlindungan data: https://www.google.com/policies/privacy/, Milih-kaluar: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google ReCaptcha

Kami ngempelkeun pungsi pikeun mikawanoh bot, contona nalika nuliskeun bentuk online ("ReCaptcha") anu disayogikeun ku Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, AS. Perlindungan data: https://www.google.com/policies/privacy/, Milih-kaluar: https://adssettings.google.com/authenticated.

Anggo plugins sosial Facebook

Dumasar kana kapentingan sah kami (nyaéta minat dina analisa, optimalisasi sareng operasi ékonomi tawaran online kami dina hartos Art. 6 Ayat 1 lit. dioperasikeun ku Facebook Irlandia Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlandia ("Facebook"). Pluginna tiasa ningalikeun elemen interaksi atanapi kontén (sapertos video, grafik atanapi kontribusina téks) sareng tiasa dikenal ku salah sahiji logo Facebook (bodas "f" dina ubin biru, istilah "like", "like" atanapi "thumbs tanda luhur ”atanapi ditandaan ku tambihan" Facebook Social Plugin ". Daptar sareng penampilan plugins sosial Facebook tiasa ditingali di dieu: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Facebook disertifikasi dina Perangkat Lunak Shield, nyayogikeun jaminan pikeun milu undang-undang perlindungan data Éropa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Upami pangguna nyauran fitur tina tawaran online ieu anu ngagaduhan plugin sapertos, alatna netepkeun sambungan langsung ka server Facebook. Eusi plugin ieu dikirimkeun ku Facebook langsung ka alat pangguna sareng dilebetkeun ku anjeunna kana tawaran online. Dina prosés éta, propil pangguna data olahan tiasa didamel. Kitu ku urang teu gaduh pangaruh kana kumaha data anu dikumpulkeun ku Facebook kalayan bantuan plugin ieu sareng ku kituna nginpokeun pangguna dumasar kana tingkat pengetahuan kami.

Ku ngahijikeun plugins, Facebook nampi inpormasi yén pangguna parantos ngaksés halaman saluyu tina tawaran online. Upami pangguna lebet kana Facebook, Facebook tiasa masihan kunjungan kana akun Facebookna. Nalika pangguna berinteraksi sareng plugins, contona ku mencét tombol Like atanapi ngadamel koméntar, inpormasi saluyu dikirimkeun langsung tina alat anjeun ka Facebook sareng disimpen di ditu. Upami pangguna sanés anggota Facebook, masih aya kamungkinan Facebook bakal mendakan alamat IP na sareng nyimpenna. Numutkeun ka Facebook, ngan ukur alamat IP anu anonim anu disimpen di Jérman.

Tujuan sareng ruang lingkup koleksi data sareng ngolah langkung seueur sareng ngagunakeun data ku Facebook, kitu ogé hak sareng panutanana anu aya hubunganana pikeun ngajagaan privasi pangguna, tiasa dipendakan dina kabijakan privasi Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Upami pangguna mangrupikeun anggota Facebook sareng henteu hoyong Facebook ngumpulkeun data ngeunaan anjeunna via tawaran online ieu sareng numbu ka data anggota na disimpen dina Facebook, anjeunna kedah kaluar tina Facebook sareng ngahapus cookies na sateuacan ngagunakeun tawaran online urang. Setélan sareng konsistensi sanés ngeunaan pamakéan data pikeun tujuan pariwara dilaksanakeun dina setélan profil Facebook: https://www.facebook.com/settings?tab=ads  atanapi ngalangkungan US http://www.aboutads.info/choices/  atanapi sisi EU http://www.youronlinechoices.com/, Setélanna bebas-platform, nyaéta aranjeunna diadopsi pikeun sadaya alat, sapertos komputer desktop atanapi alat mobile.

Twitter

Fungsi sareng eusi jasa Twitter, ditawarkeun ku Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, AS, tiasa dilebetkeun kana tawaran online kami. Ieu tiasa kalebet, contona, eusi sapertos gambar, pidéo atanapi téks sareng tombol dimana pangguna tiasa ngutarakeun karesepna ngeunaan konténna, langganan panulis kontén atanapi kontribusina urang. Upami pangguna mangrupikeun anggota platform Twitter, Twitter tiasa masihan eusi sareng fungsi anu disebatkeun di luhur kana profil pangguna di dinya. Kawijakan privasi Instgram: https://twitter.com/de/privacy. Twitter parantos disahkeun dina Pasatujuan Privasi Shield sahingga nawiskeun jaminan yén éta bakal matuh kana hukum panyalindungan data Éropa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Déklarasi panyalindungan data: https://twitter.com/de/privacy, opt-out: https://twitter.com/personalization.

Instagram

Fungsi sareng eusi jasa Instagram, ditawarkeun ku Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, AS, tiasa dilebetkeun kana tawaran online kami. Ieu tiasa kalebet, contona, kontén sapertos gambar, pidéo atanapi téks sareng tombol anu tiasa dikedalkeun ku pangguna pikeun konténna, langganan panulis kontén atanapi kontribusina urang. Upami pangguna mangrupikeun anggota platform Instagram, Instagram tiasa masihan eusi sareng fungsi anu disebatkeun di luhur kana profil pangguna di dinya. Kawijakan privasi Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

Pinterest

Fungsi sareng eusi jasa Pinterest, ditawarkeun ku Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, AS, tiasa dilebetkeun kana tawaran online kami. Ieu tiasa kalebet, contona, kontén sapertos gambar, pidéo atanapi téks sareng tombol anu tiasa dikedalkeun ku pangguna pikeun konténna, langganan panulis kontén atanapi kontribusina urang. Upami pangguna mangrupikeun anggota tina platform Pinterest, Pinterest tiasa masihan aksés kana eusi di luhur sareng fungsina kana profil pangguna di dinya. Déklarasi perlindungan data Pinterest: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

Xing

Fungsi sareng eusi jasa Xing, ditawarkeun ku XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Jérman, tiasa dilebetkeun kana tawaran online kami. Ieu tiasa kalebet, contona, kontén sapertos gambar, pidéo atanapi téks sareng kancing anu tiasa dikedalkeun ku pangguna ngeunaan konténna, langganan panulis kontén atanapi kontribusi kami. Upami pangguna mangrupikeun anggota tina platform Xing, Xing tiasa masihan eusi sareng fungsi anu disebatkeun di luhur kana profil pangguna di dinya. Kawijakan privasi Xing: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection..

LinkedIn

Fungsi sareng eusi jasa LinkedIn, ditawarkeun ku LinkedIn AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Jérman, tiasa dilebetkeun kana tawaran online kami. Ieu tiasa kalebet, contona, kontén sapertos gambar, pidéo atanapi téks sareng kancing anu tiasa dikedalkeun ku pangguna ngeunaan konténna, langganan panulis kontén atanapi kontribusi kami. Upami pangguna mangrupikeun anggota tina platform LinkedIn, LinkedIn tiasa masihan eusi sareng fungsi anu disebatkeun di luhur kana profil pangguna di dinya. Kawijakan privasi LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy., LinkedIn disertifikasi dina Perangkat Lunak Shield, anu masihan jaminan pikeun matuh hukum perlindungan data Éropa (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active). Déklarasi panyalindungan data: https://twitter.com/de/privacy, opt-out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

Diadaptasi ku pamilik halaman wéb

Dijieun ku Datenschutz-Generator.de ku RA Dr. Thomas Schwenke

Sarat Paké

Syarat panggunaan ieu ngajelaskeun prinsip fungsional loker kontén anu disimpen dina halaman wéb ieu.

Dina halaman wéb ieu, anjeun tiasa mendakan konci kontén anu anjeun tiasa dina
dipenta pikeun log in, ngalanggan, lebet nami anjeun, atanapi nyandak tindakan sanés pikeun kéngingkeun aksés kana eusi anu diblokir.

Anggo alamat email anjeun

Ku nulis alamat surélék anjeun atanapi ngadaptar ngalangkungan jaringan sosial, anjeun satuju kana alamat email anjeun anu ditambihan kana daptar langganan pikeun tujuan ngirim pesen target sareng nawaran khusus.

Anjeun tiasa lirén langganan buletin iraha waé ku ngaklik tautan dina tungtung email anu anjeun tampi ti kami.

Aplikasi sosial sareng idin

Nalika anjeun lebet ngalangkungan jaringan sosial, Content Locker tiasa nyungkeun ijin pikeun maca atanapi ngalakukeun tindakan sosial.

Eusi Locker ngan ukur nampi inpormasi ieu (saluyu sareng kabijakan privasi halaman wéb ieu):

  • Ngaran jalma éta
  • Alamat email

Eusi Locker henteu kantos ngempelkeun data anu sanés sareng henteu kantos nyebarkeun naon-naon pikeun nami anjeun dina jaringan sosial tanpa idin anjeun.

Saatos muka konci konténna, Locker Kandungan bakal ngaleungitkeun token aksés anu anjeun tampi sareng henteu nganggo deui.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan istilah panggunaan ieu, mangga ngahubungan kami.

 

Perhatosan privasi ieu diciptakeun pikeun ngalayanan anu langkung saé pikeun jalma anu paduli kumaha "Inpormasi Identipikasi Pribadi" na (PII) dianggo online. PII, sakumaha anu dianggo dina privasi A.S. sareng kaamanan inpormasi, mangrupikeun inpormasi anu tiasa dianggo nyalira atanapi ditéang sareng inpormasi sanés pikeun ngaidentipikasi, ngahubungi, atanapi milarian individu, atanapi pikeun ngaidentipikasi hiji individu dina kontéks.

Punten baca kabijakan privasi kami sacara saksama pikeun pamahaman anu jelas ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajagaan atanapi henteu ngubaran data pribadi anjeun saluyu sareng halaman wéb kami.

Naon data pribadi anu urang kumpulkeun ti jalma anu nganjang ka blog, halaman wéb atanapi aplikasi kami?
Nalika ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun tiasa dipenta pikeun ngasongkeun nami, alamat email atanapi inpormasi sanés pikeun ngabantosan anjeun dina padamelan.

Kumaha cara kami nganggo data anjeun?
Kami tiasa nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ti anjeun nalika anjeun ngadaptar, mésér, daptar pikeun buletin kami, aktipkeun konténna, ngaréspon survey atanapi komunikasi pamasaran, salayar halaman wéb atanapi nganggo fungsi-fungsi sanés halaman wéb, sapertos panggunaan sukamaha kieu:

Pikeun personalisasi pangalaman pangguna sareng kéngingkeun kami pikeun nganteurkeun jinis eusi sareng penawaran produk anu anjeun paling resep.
Pikeun ningkatkeun halaman wéb urang sahingga urang tiasa langkung ngalayanan anjeun.
Pikeun ngaktipkeun kami pikeun ngalayanan anjeun langkung saé dina ngawaler patarosan pelanggan.
Pikeun ngatur persaingan, promosi, survey atanapi fitur naon waé dina halaman wéb.
Pikeun ngirim email biasa ngeunaan pesen anjeun atanapi produk sareng jasa sanés.
Naha urang nganggo "cookies"?
Leres. Cookie mangrupikeun file alit anu halaman wéb atanapi panyadia jasa na ngalih kana hard drive komputer anjeun ngalangkungan pangotéktak wéb anjeun (upami anjeun ngijinkeun ieu) supados sistem halaman wéb atanapi panyadia layanan tiasa mikawanoh panyungsi anjeun sareng ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi anu tangtu. Salaku conto, kami nganggo cookies pikeun ngabantosan kami nyimpen sareng ngédit barang dina karanjang balanja anjeun. Éta ogé dipaké pikeun ngabantosan kami ngartos karesep anjeun dumasar kana kagiatan anu kapengker atanapi ayeuna dina halaman wéb, anu ngamungkinkeun urang nawiskeun jasa anu ditingkatkeun. Kami ogé nganggo cookies pikeun ngabantosan kami nyusun data gabungan ngeunaan patalimarga halaman wéb sareng interaksi halaman wéb sahingga urang tiasa nawiskeun pangalaman halaman wéb anu hadé sareng alat dina waktos payun.

Kami nganggo cookies pikeun:

Ngartos sareng nyimpen karesep pangguna pikeun kunjungan ka hareup.
Simpen pangguna anu parantos ngaktipkeun aksés kana kontén premium.
Upami anjeun nganonaktifkeun cookies, sababaraha fungsi bakal dinonaktipkeun. Éta bakal ngagaduhan pangaruh kana pangalaman pangguna sareng sababaraha jasa kami moal jalan leres.

Panyingkepan Pihak Katilu
Kami henteu ngajual, dagang, atanapi mindahkeun inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu kacuali kami masihan anjeun aya bewara sateuacanna. Ieu henteu dilarapkeun ka mitra hosting wéb sareng pihak sanés anu ngabantosan kami dina ngoperasikeun halaman wéb kami, dina ngalaksanakeun bisnis kami atanapi ngalayanan anjeun, asalkeun pihak-pihak ieu ngayakeun rahasia inpormasi ieu. Kami ogé tiasa ngaleupaskeun inpormasi anjeun upami kami percanten yén pelepasan cocog pikeun patuh kana hukum, ngalaksanakeun kawijakan halaman wéb kami, atanapi ngajagaan kami atanapi hak, milik, atanapi kaamanan batur.

Nanging, inpormasi pengunjung anu henteu dikenal sacara pribadi tiasa diturunkeun ka pihak katilu pikeun pamasaran, iklan atanapi tujuan séjén.

Tautan pihak katilu
Kadang-kadang, dina kabijaksanaan urang, kami tiasa nawiskeun produk atanapi jasa pihak katilu dina halaman wéb kami. Situs wéb pihak katilu ieu ngagaduhan kabijakan privasi anu misah sareng mandiri. Maka kami henteu tanggung jawab atanapi tanggel waler pikeun eusi sareng kagiatan situs-situs anu numbu ieu. Nanging, urang narékahan pikeun nangtayungan integritas halaman wéb urang sareng ngabagéakeun sakur umpan balik dina halaman wéb ieu.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kabijakan privasi ieu, anjeun tiasa ngahubungan kami.

Kaayaan partisipasi

Kaayaan partisipasi - raffle - kalénder Advent

  • Partisipasi gratis sareng pamilonna sahenteuna kedah 18 taun.
  • Mindahkeun kauntungan ka jalma sanés dikaluarkeun.
  • Anu meunang bakal dipilih sacara acak sareng bakal dibéjaan ku email.
  • Kaputusan hakim final.
  • Anggota blog dikaluarkeun tina partisipasi.
  • Pangmayaran kontan hadiah henteu mungkin
  • Anu meunang satuju pikeun diwartosankeun ngeunaan hadiah sareng diumumkeun dina blog anu disingget nami.
  • Alamat email pamilon ngan ukur bakal dianggo pikeun ngajalankeun persaingan sareng ngahubungi pamilon pikeun tujuan ngabéjaan ngeunaan kameunangan.
  • Alamat email anu disayogikeun kedah leres sareng pamilon na jawab ieu.
  • Sadaya pernyataan tanpa jaminan.
  • windowspower.de ngagaduhan hak pikeun ngaluarkeun jalma-jalma tina partisipasi anu ngusahakeun ngamanipulasi persaingan, sapertos palanggaran kaayaan ieu partisipasi, partisipasi dobel,
  • windowspower.de ngagaduhan hak pikeun ngarobah persaingan iraha waé tanpa aya bewara sateuacanna, pikeun ngeureunkeun atanapi ngaganggu éta.

Kaayaan partisipasi

Kaayaan partisipasi

Partisipasi dina persaingan windowspower.de, saterasna disebut operator atanapi panitia, gratis sareng didasarkeun ngan ukur kana kaayaan partisipasi ieu.


partisipasi
Dina raraga miluan pasanggiri, perlu ngeusian sareng ngirim formulir partisipasi anu ditampilkeun. Partisipasi ngan mungkin dina jangka waktu partisipasi. Kiriman anu ditampi saatos tanggal panutupan moal dianggap kanggo undian.

Ngan ukur hiji pendaptaran anu dikintunkeun per pamilon anu kalibet dina kompetisi. Dilarang pisan ngagunakeun sababaraha alamat email atanapi sababaraha profil Facebook pikeun ningkatkeun kasempetan meunang.

Partisipasi dina pasanggiri gratis.


Peserta Anu Mumpuni
Anu layak nyaéta jalma alami anu ngagaduhan tempat cicing di Jérman sareng anu parantos ngahontal umur 14. Partisipasi henteu diwatesan ku konsumén panitia sareng henteu gumantung kana mésér barang atanapi jasa.

Upami pamilon diwatesan dina kapasitas légal na, persetujuan ti wawakil hukum na diperyogikeun.

Sadaya jalma sareng karyawan operator anu kalibet dina desain sareng palaksanaan kompetisi, ogé anggota kulawargana, henteu kénging ilubiung dina kompetisi. Salaku tambahan, operator ngagaduhan hak pikeun ngaluarkeun jalma-jalma tina partisipasi dina kawijaksanaan sorangan upami aya alesan anu sah, contona

(a) upami aya manipulasi anu aya hubunganana sareng aksés kana atanapi ngalaksanakeun persaingan, (b) upami aya pelanggaran syarat-syarat partisipasi ieu, (c) dina perilaku henteu adil atanapi (d) dina acara inpormasi palsu atanapi nyasabkeun dina hubungan sareng partisipasi dina kompetisi.

 

Pemenang bakal ditangtoskeun saatos tanggal panutupan salaku bagian tina raffle acak di antara sadaya pamilon. Upami persaingan dikaitkeun sareng hiji tugas, ngan ukur pamilon anu parantos leres ngalaksanakeun tugasna bakal dilebetkeun kana raffle.

Anu meunang raffle bakal dilaporkeun langsung ngeunaan hadiahna ku email anu kapisah.

Hadiah diserahkeun sacara éksklusif ka juara atanapi ka wawakil sah pikeun juara minor. Bursa, kumpulkeun ku konsumén sareng pembayaran kontan hadiah henteu mungkin.

Sagala biaya anu ditanggung pikeun ngirim hadiah bakal ditanggung ku operator. Biaya tambahan anu aya hubunganana sareng ngaku hadiah bakal ditanggung ku anu meunang. Tien Juara tanggung jawab perpajakan tina kauntungan.

Upami anu meunang henteu némbalan saatos dua paménta dina jangka waktu 3 minggu, hadiahna tiasa ditransfer ka pamilon anu sanés.


Tungtung pasanggiri
Panitia nyatakeun ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun persaingan tanpa aya bewara sateuacanna sareng henteu masihan alesan. Ieu lumaku khusus pikeun alesan naon waé anu bakal ngaganggu atanapi nyegah persaingan ngajalankeun numutkeun rencana.


kalaluasaan
Dina raraga miluan pasanggiri, perlu nyayogikeun data pribadi. Pamilon mastikeun yén inpormasi pribadi anu disayogikeun ku anjeunna, khususna nami hareup, nami kulawarga sareng alamat email, leres sareng leres.

Panitia nunjukkeun yén sadaya data pribadi tina pamilon moal diturunkeun ka pihak katilu atanapi henteu sayogi pikeun aranjeunna pikeun dianggo tanpa idin.

Pangecualian nyaéta perusahaan Happy Contests UG (tanggung jawab terbatas) ditugaskeun pikeun ngalaksanakeun persaingan, anu kedah ngempelkeun, nyimpen sareng ngagunakeun data pikeun tujuan ngalaksanakeun persaingan.

Dina kaayaan meunang, juara meunang satuju kana terbitan nami sareng tempat cicingna dina média iklan anu dianggo ku panitia. Ieu kalebet pengumuman juara dina halaman wéb operator sareng platform média sosial na.

Pamilon tiasa nyabut idin na anu dinyatakeun iraha waé. Pembatalan éta kedah dikirim sacara tinulis kana detil kontak panitia anu dibéré di daérah sidik aplikasi kompetisi. Saatos nyabut ijin, data pribadi anu dikumpulkeun sareng disimpen pamilon bakal langsung dihapus.

Kaayaan partisipasi pikeun raffle Instagram

Kompetisi ieu henteu aya hubunganana sareng Instagram sareng henteu disponsoran, didukung atanapi diatur ku Instagram. Instagram ogé henteu sayogi salaku jalma kontak pikeun kompetisi ieu.

Bantahan Facebook
Promosi ieu sama sekali henteu aya hubunganana sareng Facebook sareng sama sekali henteu disponsoran, didukung atanapi diatur ku Facebook.


UU terapan
Patarosan atanapi keluhan anu aya hubunganana sareng kompetisi kedah diarahkeun ka operator. Pilihan kontak tiasa dipendakan di daérah sidik aplikasi kompetisi.

Persaingan operator tunduk kana hukum Républik Féderal Jérman. Kaputusan hakim final.


Klausa parah
Upami aya penyediaan kaayaan partisipasi ieu janten atanapi henteu épéktip dina sadayana atanapi sabagian, ieu moal mangaruhan validitas kaayaan partisipasi ieu. Daripada penyediaan anu henteu épéktip, peraturan anu diidinkeun sacara hukum diterapkeun anu paling caket kana rasa ékonomi sareng tujuan anu dikedalkeun dina penyediaan anu henteu épéktip. Hal anu sami diterapkeun upami aya lolongkrang dina kaayaan partisipasi ieu.

 

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Ku ngagunakeun formulir ieu, anjeun idin pikeun neundeun sareng ngolah data anjeun ku halaman wéb ieu. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan neundeun data dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.
Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.


Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.
Tombol Balik deui ka Top