parentah

Maca konci Windows tina hard drive luar

Kuring nembe ngagaduhan kana kaayaan dimana kuring peryogi Windows Asli Key tina hard drive éksternal. Hard drive cacad sareng kuring henteu tiasa boot ti dinya. Saatos masang hard drive anyar, kuring kedah pasang deui Windows. Masalahna, kuring henteu acan nyerat nomer séri dimana waé. Sareng ayeuna? Ku kituna kuring néangan solusi dina cara kaluar tina a hard drive luar tiasa maca konci Windows. Abdi hoyong nampilkeun solusi ka anjeun di dieu:

Maca nomer serial konci Windows

Pikeun sakabéh hal pikeun digawé, éksternal hard disk dipikawanoh ku Windows.
Sambungkeun hard drive éksternal ka komputer anu dianggo.

Anjeun teras peryogi alat ieu:

Keyfinder Kacang Jelly Bean

Supados tiasa maca konci produk dina Windows, mimitian palaku konci kalayan hak admin. (Pencét ku tombol beurit katuhu dina KeyFinder teras pilih "Ngaéksekusi salaku administrator")

konci konci

ngaéksekusi salaku administrator
Di luhur, pencét pakakas sareng teraskeun Beban Hive ...

beban sumputkeun
Ayeuna arahkeun ka hard drive luar dina jalur ka H: Windows

SanDisk Ultra Android microSDXC 64GB dugi ka 80 MB / detik, Kartu mémori Kelas 10 + SD adaptor FFP
  • Cocog pikeun aplikasi ayeuna dina smartphone Android sareng tablet
  • Kapasitas dugi ka 128GB

Nomer séri konci Windows

 


KeyFinder ngalakukeun sésana. Ayeuna tombol Windows parantos dibaca sareng ditampilkeun.
Pasti aya sababaraha rupa cara maca kaluar nomer siri, f.eks. B. ngalangkungan pendaptaran. Kuring mendakan metode ieu paling gampang.

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top