Windows 11

Pasang fon dina Windows 11 - éta kumaha jalanna

Saatos instalasi, Windows 11 ngagaduhan seueur fon. Dina setélan anjeun tiasa milih sareng nganggo file font ieu. Microsoft nawiskeun pilihan masang atanapi ngahapus fon tambahan. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeun ieu dina pituduh ieu.

Pasang fon

Masang fon dina Windows 11 gampang pisan. Fon anu tos dipasang kalebet B. ARIA, CALIBRI, MAGNETO sareng seueur deui. Tangtosna, anjeun ogé tiasa ngahapus font anu dipasang tina sistem iraha waé.

Kumaha carana masang font dina Windows 11

  1. Mimitian setélan Windows 11 ku mencét kombinasi konci Windows + I.

  2. Dina jandéla dibuka pencét dina "Personalisasi".

  3. Ayeuna pencét dina "Font". (Anjeun oge bisa ngasupkeun fon dina pilarian Windows)

    tambahkeun font
  4. Pindah ka widang anu disayogikeun ku sered-sareng-leupaskeun.

    Pasang font 1

    Séred & leupaskeun pikeun masang
    Séred sareng leupaskeun file font tina File Explorer atanapi desktop anjeun pikeun masang fon dina alat anjeun.

Métode alternatif pikeun masang fon

Windows nawiskeun sababaraha cara pikeun masang font.

  1. Klik-katuhu file font (.ttf) anu anjeun hoyong pasang sareng pilih di daérah "Témbongkeun deui pilihan" sarta pamustunganana "Masang" kaluar.

    Pasang font windows 11
  2. Klik dua kali dina file font (.ttf). Éta bakal janten font anu béda Ukuran font dipintonkeun. Ayeuna klik di luhur "Pikeun masang".

    Pasang file ttf
  3. Anjeun oge bisa ngundeur fon langsung ti Microsoft Unduh sareng pasang Store. Jang ngalampahkeun ieu, klik tombol "Kéngingkeun langkung seueur fon tina Microsoft Store".

    nelepon nepi fon tambahan ti toko microsoft

Uninstall fonts

Anjeun gaduh pilihan pikeun ngahapus fon anu dipasang.

  1. Mimitian dina Windows 11 Setélan, ku mencét kenop potong kompas Windows + kuring pikeun mencét.
  2. Dina jandéla dibuka pencét dina "Personalisasi".
  3. Ayeuna pencét dina "Font". (Anjeun oge bisa ngasupkeun fon dina pilarian Windows)
  4. Klik dua kali font. Lajeng klik dina "Uninstall". Anjeun bakal nampi pesen: Naha anjeun badé ngahapus salamina kulawarga font ieu? Upami anjeun ngahapus kulawarga font ieu, sababaraha téks tiasa henteu muncul sakumaha anu dimaksud.
  5. Lajeng klik dina Nyoplokkeun.
Pasang fon

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Teu acan aya balesan

Ngunggah balesan énggal ...

windowspower.de

anu ngolola

18 pesen Ngadamel 3

Pasang fon dina Windows 11 - éta kumaha jalanna

Saatos instalasi, Windows 11 ngagaduhan seueur fon. Dina setélan anjeun tiasa milih sareng nganggo file font ieu. Microsoft nawiskeun pilihan masang atanapi ngahapus fon tambahan. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeun ieu dina pituduh ieu. Masang fon Masang fon dina Windows 11 gampang pisan. Fon anu tos dipasang kalebet ...

(Maca tulisan lengkep ...)

walon siga

klik pikeun dilegakeun ...
Tombol Balik deui ka Top