program

Këshilla dhe truket e softuerit
Të gjithë përbërësit jo-fizikë funksionalë të një kompjuteri quhen softuer. Pavarësisht nga problemi me kompjuterin tuaj, në windowspower.de mund të gjeni shumë artikuj mbi softuerin e sistemit, sistemet operative, softuerët e lidhur me sistemin, softuerin e aplikacionit, detyrat e përdoruesit, mbështetjen, ekzekutimin, kontrollin, ROM, firmware ,warewareware, adware, bananaware , Beerware, Cardware, Careware, Crippleware, Demoware, Donationware, Freeware, Software i Lirë, Public Domain, Public Domain, Nagware, Open Source, Peaceware, Shareware, Shovelware, Stickware, Vaporware, Software Development, Software Software, Systematisation, Analysis, Processes , Software -Creation, bartës i të dhënave, CD -ROM, programe, softuer standard, softuer individual, reklama, licenca, kod burim, versione, konfigurim, riinstalim, arna, version softuer, gabime të softuerit, gabime, të drejta të autorit, e drejta e përdorimit, serial numër, shareware, spyware, adware, arkivim afatgjatë, modele licence, modele leasing, kompani zhvillimi softuerësh, softuer falas, mikroprocesor softuer pa pagesë, të dhëna AKTIVE.

Butoni Kthehu në krye