kaluaran

kaluaran
Angaben gemäß § 5 TMG:

Evangelos Gatzelis
Sauerbruch Str. 2
42781 Haan

kontak

Telepon (mesin panjawab): 02129/5909099 (punten resep kana formulir kontak) NO dukungan telepon.

Tanggung jawab pikeun eusi numutkeun § 55 Abs. 2 RStV: 

Evangelos Gatzelis, Sauerbruch Str. 2, 42781 Haan, Telepon: +49 2129 590 90 99

Surélék: vangelis [AT] windowspower.de

Wébmaster sareng Pamilik Domain:
windowspower.de & windows-power.de

----

kalaluasaan

----

Palaksanaan téknis:

desain wéb vangelis.de
----

Kami henteu ngajamin yén tip sareng trik, tulisan sareng inpormasi anu ditawarkeun ogé bakal ngahontal hasil anu dipikahoyong dina lingkungan operasional anjeun. Kaputusan ngeunaan naha sareng naon bentuk anu anjeun anggo tip sareng trik, tulisan sareng inpormasi anu ditawarkeun ku éta sadayana gumantung ka anjeun.

Sadaya tip sareng trik, tulisan sareng petunjuk anu dipasihkeun di dieu mangrupikeun milik www.windowspower.de
Baranahan henteu diijinkeun tanpa idin anu jelas.

Kami henteu tanggungan atanapi jaminan pikeun naskah, poto sareng ilustrasi anu teu dipiharep. Éditor henteu tanggel waler pikeun topicality, leres sareng lengkep eusi sareng inpormasi tina halaman wéb sanés anu dihontal ngalangkungan koneksi digital langsung atanapi henteu langsung ("link"). Halaman ieu dioptimalkeun pikeun resolusi sahenteuna 1024 × 768 dina TrueColor sareng pikeun MS Internet Explorer tina vérsi 5.5. Browser anu sanés atanapi résolusi anu langkung handap tiasa nyababkeun masalah dina halaman wéb. Bewara tanggung jawab: Sanaos ati-ati ngadalikeun kontén, kami henteu tanggungan pikeun eusi tautan éksternal. Operator halaman anu ngaitkeun tanggung jawab pikeun konténna. Hak cipta pikeun sadaya gambar, gambar sareng téks anu diédit, upami henteu dinyatakeun sacara jelas, bohong sareng panulis masing-masing sareng ogé tanggel waler pikeun bahan anu dianggo dina unggal hal. Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 sareng Windows NT mangrupikeun mérek dagang Microsoft sareng Windows tina Microsoft.
Sadaya mérek dagang sareng logo hak cipta pikeun perusahaan masing-masing.

Program afiliasi Amazon
Halaman wéb windowspower.de mangrupikeun pamilon dina program mitra Amazon EU, anu didesain kanggo nyayogikeun médium pikeun halaman wéb ku cara Amazon.de ngarobih biaya iklan tiasa didamel ngalangkungan iklan sareng tautan

Bantahan (Bantahan)

Liability eusi

Salaku panyadia layanan kami jawab dina § 7 Abs.1 TMG eusi sorangan dina kaca ieu handapeun hukum umum. Numutkeun §§ 8 mun 10 TMG kami teu obligated salaku panyadia layanan keur nangkep informasi dikirimkeun atawa disimpen, atanapi pikeun nalungtik kaayaan nu nunjukkeun aktivitas haram. Kawajiban jang ngaleupaskeun atanapi meungpeuk pamakéan informasi dina hukum umum tetep unaffected. Sanajan kitu, a liability relevan nya ngan mungkin ti tanggal pangaweruh hiji ngalanggar husus. Kana iber palanggaran misalna, urang moal dipiceun eusi geura.

Liability for geus kaluar

situs urang ngandung tumbu ka situs web éksternal leuwih nu urang boga kontrol. Kituna urang teu bisa nampa tanggungjawab wae keur eusi. Panyadia atawa operator sahiji situs anu salawasna jawab eusi kaca numbu. situs The numbu anu dipariksa dina waktu linking pikeun mungkin pelanggaran hukum. eusi ilegal éta teu katempo dina waktu linking. A kontrol permanén tina kaca numbu mangrupakeun alesan tanpa bukti kongkrit ngeunaan palanggaran a. Kana iber palanggaran, urang bakal langsung dipiceun Tumbu misalna.

hak cipta

Eusi jeung karya dina kaca ieu dijieun ku operator loka anu poko keur hukum hak cipta Jerman. Niron, ngedit, sebaran jeung jenis salah sahiji eksploitasi luar watesan hak cipta merlukeun idin ditulis ti pangarang atawa panyipta. Undeuran jeung salinan nu diijinkeun ngan pikeun, make non-komérsial swasta. Duanana sakumaha eusi teu dijieun ku operator, nu hak cipta pihak katilu. Kontribusi ti pihak katilu nu ditandaan kawas kitu. Kudu Anjeun masih jadi sadar ngalanggar hak cipta, urang ménta hint a. Kana béwara palanggaran, urang bakal miceun eusi langsung.

 

sumber: http://www.e-recht24.de

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.


Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.
Tombol Balik deui ka Top