panasehat

5 program anu pangsaéna pikeun nyiptakeun pidéo

Atuh kana program pangénggalna, nyiptakeun pidéo gampang pisan. Dina yuswa YouTube, Facebook sareng platform anu sanés, seueur anu hoyong ngadamel sareng nyebarkeun pilem na nyalira. Paduli naha éta liburan, produk, pidéo instruksional (unboxing) atanapi pilem animasi anu méwah. Tangtosna, anjeun peryogi program éditan pidéo anu pas pikeun unggal aplikasi. Aya seueur program éditan anu saé anu sayogi ku fungsi anu sanés. Kami hoyong ngenalkeun anjeun kana 5 program anu pangsaéna pikeun nyiptakeun pidéo pikeun Windows atanapi Mac.

Parangkat lunak nyiptakeun pidéo

paeh Wawaran parangkat lunak pidéo cocog pikeun panggunaan swasta ogé propésional. Program éditan pidéo digunakeun dina sababaraha hal ieu:

  • Pidéo YouTube
  • Pidéo unboxing
  • Video instruksional
  • Tutorial pidéo
  • Pidéo démo
  • Rekaman konperénsi
  • Pidéo latihan
  • Pangajaran pidéo
  • Rekaman wébinar
  • Screencasts
  • Pidéo Penjelasan
  • Catetan presentasi
  • … Sareng seueur deui!

Aya sababaraha nawaran bébas dina pasaran. Aya ogé program ngedit video sareng seueur témplat pidéo pikeun pidéo profésional. Sababaraha di antarana sanggup ngarékam layar sareng webcam video ngadamel.



Top 5 Program Pangsaéna pikeun Nyiptakeun Pidéo

1. Camtasia

gambar lulugu camtasia 2020

Program éditan pidéo Camtasia didamel ku perusahaan Tukang Tukang dikembangkeun. Antarbeungeutna anu saderhana pisan ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pidéo hébat.

Upami parantos aya témplat dina vérsi sateuacana, versi anyar janten langkung saé sareng kalebet seueur témplat sahingga aya sababaraha hal pikeun unggal industri. Anjeun tiasa ogé nyiptakeun témplat anjeun nyalira, simpen sareng nganggo deui upami diperyogikeun. Anjeun tiasa ogé bagikeun témplat sareng kolega anjeun sareng tangtosna anu parantos anjeun nyiptakeun nyalira.

Ngambah magnét
Naon anu magnét lagu sareng naon anu anjeun peryogikeun pikeun aranjeunna?

Upami anjeun ngaktipkeun pungsi ieu dina versi anyar, aya lolongkrang dina Gariswanci otomatis ditutup. Fungsi ieu ngajantenkeun langkung gampang pikeun tukeur atanapi mindahkeun file.

Paporit
Fungsi anu dipikahoyong seueur! Anjeun ayeuna tiasa nyirian file anu paling anjeun gunakeun salaku paporit sareng béntang teras nambihan kana pamilihan gancang.



Bungkus Ékspor ka kolega:
Anjeun tiasa nyusun paket khusus, sapertos Callout, témplat, téks jsb. Anjeun teras tiasa ngirim paket anu disusun ieu ka kolega anjeun. Ku cara kieu, kolega Anjeun ogé tiasa dianggo sareng sadaya data, sahingga anjeun gaduh file anu seragam.

Kabébasan kréatip langkung seueur:
Ayeuna anjeun ogé ngagaduhan pilihan nganggo masker lagu. Kalayan fungsi ieu anjeun tiasa ngagedéan ruang lingkup kréatip anjeun. Ngadamel topéng statis sareng animasi anjeun sareng tangtoskeun kumaha eusi lagu diwakilan.

Ngaronjatkeun rékaman:
Mikropon, sora sistem sareng webcam tiasa ayeuna ogé dilakukeun tanpa Rékam pidéo layar. Kedah ditekenkeun yén anjeun ayeuna gaduh langkung seueur pilihan tina tingkat pigura, anu sacara signifikan ningkatkeun kualitas gambar.

Camtasia


2. Wondershare Filmora

16 02 2019 18 22 55

di Filmora ti perusahaan Wondershare nyaéta operasi anu Program éditan pidéo pikeun Windows sareng Mac gampang pisan. Éta nawiskeun seueur fungsi sareng nawiskeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun pidéo. Luhur 800 épék pidéo, Puterkeun pidéo, gabung sareng pidéo, épék sora video tiasa dilakukeun ku ngan ukur sababaraha klik.

Anjeun masih gaduh kasempetan kanggo ngagedékeun program kalayan rébuan épék sanés anu ditawarkeun di Wondershare Store.



Salajengna, Filmora nawiskeun fungsi unggah video réngsé langsung kana YouTube atanapi Facebook.

  • Nyiptakeun pidéo kalayan gampang & henteu aya kanyaho sateuacanna
  • Épék musik sareng sora bébas lisénsi otomatis kalebet
  • kalebet 800+ épék pikeun pidéo anjeun pikeun ngageulisan transisi, téks, saringan

Filmora


3. Tambaksari

Potret layar 18.11.18
Sumber gambar: Shotcut

di Shotcut éta mangrupikeun parangkat lunak gratis pikeun Windows sareng Mac. Program anu cocog pikeun pemula. Kalayan alat éditan pidéo anu kuat, nyiptakeun sareng ngédit pidéo gampang. Kalayan éditor anjeun tiasa Pangaruh saringan pikeun ngédit audio sareng pidéo.



  • Dukungan pikeun format audio sareng video pangénggalna berkat FFmpeg
  • Ngarojong format gambar umum sapertos BMP, GIF, JPEG, PNG, SVG, TGA, TIFF, WebP sareng urutan gambar
  • Henteu diperyogikeun impor - édit timeline asli
  • Milarian gambar-akurat pikeun seueur format
  • Gariswanci multi-format: campuran sareng resolusi patandingan sareng tingkat pigura dina hiji proyek
  •  Webcam néwak
  • Ngarekam audio
  • Dukungan pikeun resolusi 4K
  • Puterkeun aliran jaringan (HTTP, HLS, RTMP, RTSP, MMS, UDP)
  • Plug-in generator vidéo Freir (misalna bar warna sareng plasma)
  • Warna, téks, noise sareng generator penghasil
  • Ékspor EDL (CMX3600 Edit Keputusan Daptar)
  • Ékspor hiji gambar salaku gambar atanapi video salaku sekuen gambar
  • File pidéo kalayan saluran alfa - duanana maca sareng nyerat

Shotcut


4. Magix Video DELUXE

video magix deluxe Nyiptakeun pidéo
Sumber gambar: Magix Video Deluxe

Pidéo Deluxe ti Magix parantos di pasar sakedik deui. Kakuatanana aya dina operasi anu saderhana pisan sareng fungsina anu jelas. Pidéo bakal propésional kalayan témplat anu kalebet pikeun intro, outros, overlay.

Parangkat lunak panyuntingan pidéo pikeun Windows nyayogikeun anjeun seueur fungsi, sapertos éditan pidéo, pangaturan speed, koreksi warna sareng seueur deui. Sababaraha fungsi anu langkung rumit, sapertos édisi pidéo 360 °, ngan ukur aya dina versi Plus sareng Premium.

  • Hingga 900 épék, judul, témplat & transisi
  • Mesin INFUSI gancang
  • Koréksi warna gampang
  • Impor & kaluaran stabilisasi gambar propésional dina 4K / UHD
  • Ngaduruk DVD & Blu-ray Cakram
  • … Sareng seueur deui!

Magix Video sayogi dina sababaraha vérsi: Video Deluxe, Video Deluxe Plus, Video Deluxe Premium, Video Deluxe Control.

Magix Video Deluxe /

Windows 10 éditor pidéo nyalira

Naha anjeun terang yén Windows 10 ogé ngagaduhan gratis video Editor kalebet? Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun nyiptakeun pidéo lengkep sareng seueur épék tina gambar sareng file pidéo. Anjeun tiasa nambihan musik latar, téks, épék 3D, bar hideung tambahkeun atanapi cabut, puterkeun pidéo, sareng sanésna deui. Upami pidéo parantos réngsé, anjeun tungtungna tiasa milih kualitas pidéo antara 1080P, 720P atanapi 540P.

Pikeun ngamimitian pangropéa pidéo, lebetkeun kana Windows 10 Pilarian bar "Video Editor"

éditor pidéo windows 10

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top