parentahsoftware

Asup file PDF nganggo Adobe Acrobat Reader

Asup file PDF? Henteu masalah. Ayeuna, format PDF parantos netepkeun dirina pikeun sadaya dokumén penting. Paduli naha éta aya hubunganana sareng kontrak atanapi bisnis umum, kalakuan. Seueur diantara aranjeunna kedah ditandatanganan. Urang bakal nunjukkeun kumaha cara asup sacara manual file PDF.

Dokumén PDF

Upami dokumén PDF peryogi tandatangan, prosés na sapertos kieu:
File PDF anu ditandatanganan dicitak, scan dokumén anu ditandatanganan teras kirimkeun deui.

Kalayan pitulung ti Adobe Acrobat Reader tiasa anjeun Asupkeun dokumén PDF sacara digital.

Asup file PDF - ieu kumaha jalanna

Kalayan tandatangan digital di pamaca akrobat, seueur padamelan anu disimpen. Program nawiskeun fungsi ieu. Ieu kumaha jalanna:

Masang Adobe Acrobat Reader dina komputer anjeun upami éta henteu acan dipasang.

Buka éta File PDF MIT dem Acrobat Reader.

Di luhur, pencét "Parabot". Program nawiskeun cara-cara kumaha anjeun tiasa nyiptakeun tandatangan. Salajengna pilih titik anjeun "Eusian sareng tandatangan".

Tandatangan dokumen PDF sacara digital

Di luhur, pencét "Asup" sareng milih "Tambihkeun tandatangan".



Lebetkeun nami anjeun di sisi katuhu dina titik "Robah gaya", anjeun tiasa milih pormat salajengna.

Asup file PDF

Sakali anjeun meunang "Anggo" parantos diklik, anjeun tiasa nempatkeun tandatangan dimana waé anjeun hoyong.

Upami anjeun badé nyetél tanda tangan salajengna di payun, anjeun tiasa ngakses anu ditandatanganan dina anu disimpen.

Gampang sapertos ngabagi file PDF.

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top