parentah

Ningkatkeun kana hang instalasi Windows 10 - ieu kumaha anjeun méréskeun masalah

Seueur pangguna anu masih nganggo Windows 7 atanapi Windows 8. Kusabab éta, seueur anu mikir sareng hoyong ngomean komputerna Windows 10 pikeun masang. Éta tiasa lumangsung yén pamasangan dina sistem operasi anu anyar macét. Dina pitunjuk ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa méréskeun masalah.

Windows 10 ngagantung nalika dipasang

Kalayan fitur anyar anu ditawarkeun Windows 10, seueur pangguna hoyong ngalih kana sistem Windows 10 anu énggal. Peryogi diperhatoskeun yén syarat sistem dipenuhan sahingga pembaruan kana Windows 10 tiasa dianggo kalayan lancar.

Nanging, éta masih tiasa kajantenan pamasangan henteu jalan. Ieu sababaraha solusi anu disarankeun pikeun ningkatkeun tina sistem anu langkung lami kana Windows 10:

  1. Sateuacan ngalakukeun pembaruan, pastikeun aya cukup ruang dina hard drive.

  2. Nalika ngamutahirkeun tina Windows 7/8 ka Windows 10, pangladén pembaruan tiasa kaleuleuwihanan, sahingga pamasanganana henteu jalan. Coba pamasangan deui dina waktos anu langkung lami.

  3. Cabut colokan sadaya alat USB dina komputer anjeun. Alat USB tiasa janten alesan pamasanganna henteu jalan.

  4. File lami ogé tiasa janten alesan upami pembaruan kana Windows 10 henteu jalan. Pikeun mupus file ieu, mimitian paréntah paréntah "Start as administrator". Lebetkeun paréntah ieu sareng pencét tombol Enter: rundll32.exe pnpclean.dll, RunDLL_PnpClean / DRIVERS / MAXCLEAN
    Payil anu lami sareng henteu tiasa dianggo bakal dihapus. Pareuman hurungkeun deui komputer sareng cobian pasang Windows 10 deui.

Kumaha cara ningkatkeunna?

Anjeun peryogi ieu supados tiasa dianggo Windows 10 ningkatkeun Media Creation Tool, anu disayogikeun ku Microsoft gratis. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh sareng masang Windows 10 ku ngan ukur sababaraha klik.

PENTING sateuacan ningkatkeun pamasangan:

  1. Janten di sisi anu aman sareng simpen sadaya data penting dina alat éksternal sateuacan anjeun ngalih hard disk atawa Iteuk USB. Langkung aman tibatan hapunten!
  2. Upami anjeun ningkatkeun sareng hoyong nyimpen data anjeun, uninstall program anu teu perlu sareng lami anu anjeun henteu peryogi di payun.
  3. Data anjeun bakal disimpen sareng tangtosna sami waé pikeun data sanés, sapertos B. tetengger, kecap akses anu disimpen, cookies sareng sajabana Bahkan panyungsi nyalira masih sayogi saatos Windows 10.
  4. Sateuacan anjeun ngamimitian masang, aya sababaraha hal anu kedah anjeun lakukeun sateuacanna. Pastikeun éta Hard drive C (dimana Windows 7 dipasang) parantos diberesihan.
  5. Buka Windows Explorer nganggo kombinasi konci Windows + E sareng pencét katuhu dina lokal Piringan C. Dina ménu anu dibuka, pilih "fitur"Sareng pilih"Bersihkeun ".
  6. Cabut sadaya data anu henteu diperyogikeun tina hasilna, sapertos bak sampah anu lengkep. Ieu mangrupikeun file samentawis anu tiasa nyandak sababaraha waktos salami prosés ngahapus upami henteu lami diberesihan.

Pikeun ngamimitian pembersihan disk alternatip dina Windows 10, lebetkeun dina palang palang di kénca handap Pembersihan disk a. Teras pencét dina hasil pamilarian Pembersihan disk.

beberesih gudang data


Dina jandéla alit anyar anu muka, pilih hard drive teras pencét OKÉ.

disk ngabersihan sareng pilihan drive


Windows 10 ngitung sabaraha ruang panyimpenan anu tiasa dibébaskeun.

ruang beberesih disk


Daptar lengkep bakal nembongan, dimana anjeun tiasa nangtoskeun nyalira file mana anu anjeun badé dihapus. Pilih file anu bakal dipupus teras pencét OKÉ.

hasil pembersihan data disimpen

Intina anu penting ogé nyaéta Pariksa hard drive pikeun kasalahan. Klik-katuhu dina disk C deui sareng pilih Properties. Dina jandela dibuka klik dina tab di luhur 'Parabot' teras pencét dina "cek".

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top