Windows 10

Ngarobih gambar kana PDF nganggo Microsoft Print kana PDF

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa ngarobih gambar kana format PDF dina Windows 10 tanpa software tambahan? Ieu gampang pisan sareng alat on-board Microsoft sorangan, Microsoft Print to PDF. Kalayan pituduh ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeunana.

Ngarobih gambar kana PDF: Kumaha jalanna sareng Windows 10

Upami Anjeun gaduh File gambar gaduh sareng hoyong anu aranjeunna dina File PDF anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku sumber daya sorangan dina dewan Windows 10 lengkep. Aya sababaraha rupa parangkat lunak atanapi konverter online di pasar dimana aranjeunna tiasa angkat Ngarobih gambar kana PDF tiasa.

Éta langkung praktis sareng langkung aman ku Windows 10, cukup saderhana. Anjeun teu kedah masang parangkat lunak naon waé ogé, ngan ukur lakukeun ieu di handap.

  1. Pilih gambar anu anjeun badé ngarobih teras dibuka Pencét dua kali.

  2. Pencét katuhu gambar sareng pilih "Kanggo mencét". Anjeun tiasa ogé ngalakukeun éta Ikon printer pencét luhur.

    ngarobah gambar kana pdf

  3. Handap tina titik "Printer" printer standar ditampilkeun. Pencét dina panah sareng milih Microsoft Yuyun kana PDF kaluar.

    microsoft nyetak kana pdf

  4. Tungtungna pencét dina Print. Explorer bakal muka dimana anjeun tiasa milih dimana Dokumén PDF kedah disimpen. Napelkeun nami teras pencét dina Simpen.

Éta saé. Ngan dina sababaraha klik, gambar dirobah jadi PDF.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top