panasehat

Naha anjeun kedah milih parangkat lunak ERP

Kami bakal nunjukkeun anjeun naha parangkat lunak ERP ogé tiasa nguntungkeun pikeun perusahaan anjeun. Sering teuing masih aya prasangka yén sistem ERP ngan ukur pikeun perusahaan ageung. Éta sanésna anu ditingalikeun ku seueur solusi dina pasar anu parantos dikembangkeun khusus pikeun perusahaan sedeng sareng alit.

Kumaha perusahaan leres-leres nguntungkeun tina aplikasi sapertos kitu sacara rinci nyaéta subyek tulisan ieu. Neuleumkeun diri sareng kami di dunya anu pikaresepeun tina sistem ERP sareng terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aplikasi parangkat lunak ieu.

Mimiti, hayu urang tingali kumaha parangkat lunak ERP jalan sacara umum. Ieu ngabantosan urang pikeun ngartos persis kumaha perusahaan tiasa nguntungkeun tina nerapkeun sistem sapertos kitu sareng naon anu penting nalika milih parangkat lunak anu pas.

Naon ari perangkat lunak ERP? - Definisi

ERP mangrupikeun singketan tina anu disebat Perencanaan Sumber Daya Perusahaan. Ieu ngeunaan tugas hiji parusahaan ngagunakeun sumberdaya sadia pikeun eta sakumaha éfisién mungkin. Pikeun tujuan ieu, prosés bisnis kedah dioptimalkeun sareng disayogikeun ku jumlah sumber daya anu diperyogikeun dina kaayaan anu leres - sareng unggal waktos.

Kusabab boro perusahaan naon waé tiasa gaduh gambaran lengkep ngeunaan prosésna nyalira, dukungan parangkat lunak diperyogikeun pikeun ieu tugas. Ieu dikirimkeun dina bentuk sistem ERP. Ieu sacara digital peta sadaya prosés perusahaan sareng konsolidasi data dina database pusat.

Ku cara kieu, sadaya palaku di perusahaan damel sareng data anu sami, anu per mastikeun aliran informasi anu langkung gancang sareng nyegah kasalahan. Prosés pagawéan masing-masing ayeuna tiasa dihijikeun, diramping sareng, di seueur tempat, otomatis ku sistem. Ieu nyiptakeun prosés anu épisién di sadaya perusahaan anu teu merhatoskeun wates departemen sareng ngosongkeun sumberdaya.

Alokasi sadaya sumber daya sacara optimal kana prosés

Ieu mastikeun yén sumber daya anu sayogi sayogi pikeun unggal prosés dina waktos anu pas. Botol atanapi bahkan runtah kedah dihindari dina sagala hal. Dina kontéks ieu, sumber daya dipikahartos hartosna langkung ti ngan ukur bahan anu kedah diolah. Sabalikna, sadaya sumber operasional anu sayogi pikeun pengusaha dipikaharti di dieu, kalebet tanaga, perumahan, sumber kauangan, alat sareng mesin, jst.

Hiji diwangun Parangkat lunak ERP ti modul béda. Masing-masing modul ieu ngagaduhan sajumlah ageung fungsi anu nyertakeun daérah tanggung jawab khusus di perusahaan. Aya modul pikeun manajemén sumber daya manusa, manajemén hubungan customer, gudang, produksi, akuntansi atawa, contona, manajemén dokumén. dina solusi ERP dina.

Hayu urang tingali sababaraha modul ieu sareng fungsina pikeun langkung ngartos kumaha perangkat lunak ERP holistik tiasa dianggo.

Manajemén Sumber Daya Manusa (SDM)

Kalayan modul HRM, sadaya perkawis anu aya hubunganana sareng tanaga tiasa direncanakeun kalayan efisien, dikontrol sareng dikelola. Ti perencanaan panempatan personalia ka perencanaan liburan ka manajemén aplikasi.

File personil disimpen kanggo unggal padamel, dimana, salian ti data anu biasa, sertipikat ti kursus latihan sateuacana jsb disimpen. Ku cara kieu, dimungkinkeun pikeun ningali langsung karyawan mana anu samentawis tiasa ngalaksanakeun tugas réncang, contona, atanapi nalika anjeunna kedah ngiringan kursus latihan deui.

Jam damel ogé tiasa dirékam sareng sistem sareng ditugaskeun pikeun barang-barang khusus. Seueur perusahaan ayeuna damel dina dasar proyék. Dokumén jam kerja ayeuna janten langkung penting. Ku modul HRM kitu, ieu moal aya masalah deui.

Manajemén Hubungan Palanggan (CRM)

Kanggo seueur perusahaan, palanggan mangrupikeun fokus tina usaha nyalira. Sacara proaktif ngakuan kahoyong sareng kabutuhan konsumén penting pisan. Kalayan modul CRM, anjeun tiasa mendakan sajumlah lengkep papanggihan penting dina tepat patarosan ieu. Pikeun tujuan ieu, file nasabah munggaran didamel kanggo unggal pelanggan, dimana sadaya inpormasi sareng interaksi disimpen di tengah.

Mangpaat palanggan langsung tina ieu. Anjeunna tiasa ngalayanan konsumén langkung saé sareng langkung gancang kalayan patarosan khusus. Ieu ningkatkeun kapuasan pelanggan sareng pamustunganana kasatiaan palanggan. Sawangan anu pikaresepeun tiasa didamel ngalangkungan evaluasi sistematis data.

Grup palanggan tiasa dihartikeun langkung pas, tren tiasa dikenal dina tahap awal sareng hubungan produk dikenalkeun. Anu diperyogikeun nyaéta basis data anu tetep. Ieu teras-teras diperpanjang dina modul CRM. Sistem ieu ngadukung pangguna dina nuliskeun data nganggo masker anu parantos ditangtoskeun.

Sistem Manajemén Gudang (WMS)

Sistem manajemén gudang ogé tiasa janten bagian tina parangkat lunak ERP. Henteu unggal perusahaan peryogi ieu, sabab henteu ngagaduhan gudang nyalira. Perusahaan-perusahaan anu nyimpen gudang bakal ati-ati pikeun salawasna gaduh sadaya sumber anu diperyogikeun aranjeunna. Dina waktos anu sasarengan, gudang ngaitkeun modal anu ageung, anu henteu tiasa pikeun kapentingan perusahaan ogé.

Ku alatan éta, cara anu kedah dipendakan pikeun salawasna ngajamin pasokan sumberdaya sareng sakaligus pikeun ngamungkinkeun komitmen modal sakedik-gancangna di gudang. Ieu persis dimana modul WMS ngadukung. Ieu salawasna nunjukkeun persis tulisan mana anu masih aya di gudang anu jumlahna sareng prosés mana aranjeunna ditugaskeun dina waktos anu waktos.

Upami hiji artikel ngancam janten langka, sistem tiasa sateuacanna sareng nyiapkeun réorder anu saluyu. Sakabéh gudang, ti barang asup ka barang kaluar, dipetakeun dina sistem ieu sareng ngajantenkeun prosés na langkung langsing sareng épisién. Dina titik ieu, sajumlah ageung kapasitas tiasa dileupaskeun sareng dianggo di tempat sanés.

Kacindekan: damel langkung gancang sareng éfisién berkat ERP

Kalayan parangkat lunak ERP, perusahaan gaduh kasempetan mendesain prosés nyalira ku cara épisién sareng hemat sumberdaya. Poténsi parangkat lunak ERP holistik hébat. Dina jangka panjang, seueur kapasitas anu disimpen sareng tiasa dianggo di tempat sanés. Ieu kumaha perusahaan ngamankeun persis kalungguhan anu diperyogikeunana ayeuna-ayeuna.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top