simpenan sesuratan penting

Mimitian komputer anu kainféksi nganggo HitmanPro.Kickstart USB stick

Mimitian komputer anu kainféksi nganggo HitmanPro.Kickstart USB stick. Seueur jalma nganggo Internét unggal dinten sareng saeutik pisan diantarana anu hariwang ngeunaan kamungkinan serangan virus dina komputerna. Sering anjeun henteu kaduga sareng parah kaget upami komputer henteu ngamimitian leres atanapi anjeun henteu tiasa ngakses data anjeun. Kaseueuran umat manusa ayeuna ngatur data na, upami sanés hirupna, online. Serangan virus mangrupikeun visi pikasieuneun pikeun unggal pangguna komputer sareng anjeun ngaraos caket tungtung dunya.

Entong hilap ngajaga PC anjeun nganggo perangkat lunak anti-virus anu pangénggalna.

Upami, sanaos ati-ati sareng ati-ati pisan, komputer anjeun ngagaduhan virus atanapi trojan, anjeun tiasa nganggo ieu padoman ngarengsekeun masalah. Pikeun tiasa ngabalikan komputer anjeun dina kaayaan darurat, anjeun peryogi tongkat USB, komputer anu bersih sareng Ngaleupaskeun Trojan GVU sareng HitmanPro.Kickstart .

HitmanPro mangrupikeun program antipirus komprehensif anu ngagabungkeun seueur alat kaamanan anu béda. Éta nyeken komputer anu kainféksi pikeun spyware, trojan, virus, malware. Saatos réngsé dipariksa, anjeun bakal nampi daptar detil sadaya malware anu dipendakan sareng anjeun tiasa mutuskeun kanggo nyalira anu mana anu kedah dipiceun tina komputer anjeun.

Ngadamel HitmanPro.Kickstart USB stick

Dina sésana tina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun Alat Anti-Spyware HitmanPro.Kickstart nyieun iteuk USB bootable pikeun kaayaan darurat. Anu anjeun peryogikeun nyaéta USB stick sareng komputer anu bersih.

HitmanPro - unduh

Mimitian HitmanPro.Kickstart. (henteu kedah dipasang)

Pencét kana karakter, sapertos Bruce Lee.

HitmanPro.Kickstart

Pilih tongkat USB anu dilebetkeun sateuacanna teras pencét dina "Pasang Kickstart ".

Pasang HitmanPro Kickstart

Sual kaamanan nembongan, anu tiasa anjeun jawab ku “Ja"Kedah ngajawab supados sadaya data dina USB stick dihapus.

HitmanPro Kickstart install enya

HitmanPro.Kickstart dimimitian sareng iteuk USB bootable didamel.

 

Mimitian komputer anu katépa ku tongkat USB HitmanPro.Kickstart USB.

Colokkeun iteuk USB bootable anu parantos didamel kana komputer anu katépaan.

Ngarobih urutan boot dina komputer anjeun supados PC tiasa ngamimitian tina USB stick.

Pas komputer parantos ngamimitian tina USB stick, ménu HitmanPro.Kickstart ngamimitian nembongan.

kickman starter hipman

Pilih tina pilihan ieu:

  1. Pilihan: Master boot record (MBR) tina hard disk diloloskeun.
  2. Pilihan: Pilih pilihan ieu upami aya boot loader (GRUB) dina hard drive anu aya di MBR

 

Punten perhatoskeun yén pilihan anjeun kedah dilakukeun dina waktos 10 detik, upami henteu program bakal otomatis dilanjutkeun sareng pilihan 1.

 

Saatos Windows ngamimitian deui, anjeun bakal dipenta pikeun log in.

Geuwat saatos HitmanPro.Kickstart parantos dimimitian, pencét salajengna.

Alat anti-spyware bakal ngamimitian nyeken komputer anu katépaan.

Sakali verifikasi parantos réngsé, restart komputer anjeun.

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Tulisan anu sami

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.

Tombol Balik deui ka Top