simpenan sesuratan penting

Mimitian komputer anu kainféksi nganggo HitmanPro.Kickstart USB stick

Mimitian komputer anu kainféksi nganggo HitmanPro.Kickstart USB stick. Seueur jalma nganggo Internét unggal dinten sareng saeutik pisan diantarana anu hariwang ngeunaan kamungkinan serangan virus dina komputerna. Sering anjeun henteu kaduga sareng parah kaget upami komputer henteu ngamimitian leres atanapi anjeun henteu tiasa ngakses data anjeun. Kaseueuran umat manusa ayeuna ngatur data na, upami sanés hirupna, online. Serangan virus mangrupikeun visi pikasieuneun pikeun unggal pangguna komputer sareng anjeun ngaraos caket tungtung dunya.

Entong hilap ngajaga PC anjeun nganggo perangkat lunak anti-virus anu pangénggalna.

Upami, sanaos ati-ati pisan sareng ati-ati, komputer anjeun ngagaduhan virus atanapi trojan, anjeun tiasa ngabéréskeun masalah éta kalayan bantosan petunjuk kami di handap. Pikeun bisa ngabalikan deui komputer anjeun dina kaayaan darurat, anjeun peryogi iteuk USB, komputer beresih jeung Ngaleupaskeun Trojan GVU sareng HitmanPro.Kickstart .

HitmanPro mangrupikeun program antipirus komprehensif anu ngagabungkeun seueur alat kaamanan anu béda. Éta nyeken komputer anu kainféksi pikeun spyware, trojan, virus, malware. Saatos réngsé dipariksa, anjeun bakal nampi daptar detil sadaya malware anu dipendakan sareng anjeun tiasa mutuskeun kanggo nyalira anu mana anu kedah dipiceun tina komputer anjeun.

Ngadamel HitmanPro.Kickstart USB stick

Dina sésana tina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun Alat Anti-Spyware HitmanPro.Kickstart nyieun USB iteuk bootable keur kaayaan darurat. Anu anjeun peryogikeun nyaéta hiji Iteuk USB nd komputer beresih.

HitmanPro - unduh

Mimitian HitmanPro.Kickstart. (henteu kedah dipasang)

Pencét kana karakter, sapertos Bruce Lee.

HitmanPro.Kickstart

Pilih tongkat USB anu dilebetkeun sateuacanna teras pencét dina "Pasang Kickstart ".

Pasang HitmanPro Kickstart

Sual kaamanan nembongan, anu tiasa anjeun jawab ku “Ja"Kedah ngajawab supados sadaya data dina USB stick dihapus.

HitmanPro Kickstart install enya

HitmanPro.Kickstart dimimitian sareng iteuk USB bootable didamel.

 

Mimitian komputer anu katépa ku tongkat USB HitmanPro.Kickstart USB.

Colokkeun iteuk USB bootable anu parantos didamel kana komputer anu katépaan.

Ngarobih urutan boot dina komputer anjeun supados PC tiasa ngamimitian tina USB stick.

Pas komputer parantos ngamimitian tina USB stick, ménu HitmanPro.Kickstart ngamimitian nembongan.

kickman starter hipman

Pilih tina pilihan ieu:

  1. Pilihan: The Master Boot Record (MBR) tina hard disk bakal dilewatan.
  2. Pilihan: Pilih pilihan ieu upami aya boot loader (GRUB) dina hard drive anu aya di MBR

 

Punten perhatoskeun yén pilihan anjeun kedah dilakukeun dina waktos 10 detik, upami henteu program bakal otomatis dilanjutkeun sareng pilihan 1.

 

Saatos Windows ngamimitian deui, anjeun bakal dipenta pikeun log in.

Geuwat saatos HitmanPro.Kickstart parantos dimimitian, pencét salajengna.

Alat anti-spyware bakal ngamimitian nyeken komputer anu katépaan.

Sakali verifikasi parantos réngsé, restart komputer anjeun.

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:


Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top