Windows 11

Énkripsi file sareng polder dina Windows 11

Anjeun tiasa ngajagi file sareng polder anjeun Windows 10 ku cara énkripsi. Enkripsi ieu pohara efektif lamun sababaraha pamaké asup ka hiji komputer. Saatos énkripsi, anjeun ngan ukur gaduh aksés kana data. Kumaha jalanna énkripsi data dipidangkeun dina pitunjuk léngkah-léngkah ieu.

Énkripsi file sareng polder

Sapertos sareng versi Windows anu lami, éta ogé tiasa Windows 11 pikeun énkripsi file sareng polder. Anjeun teu kedah masang parangkat lunak tambahan. Windows tiasa ngalakukeun ieu sareng alat on-board sorangan.

Windows 11: Énkripsi file sareng polder

Teraskeun kieu pikeun énkripsi:

  1. Pencét kana kancing beurit katuhu file atawa folder nu Anjeun hoyong ngajaga.
  2. Pilih dina ménu "Pasipatan" kaluar.
  3. Dina jandela nu muka di wewengkon "Umumna" milih "Dipanjangkeun..." kaluar.
  4. Pilih "Encrypt content to protect data" pilihan teras klik OK.
  5. Pencét "OK" sareng "Larapkeun" supados parobihan disimpen.

Windows 11 naroskeun naha subdirektori ogé kedah énkripsi.
Ngadamel setting anu anjeun pikahoyong teras pencét "OKÉ".

Windows 11 énkripsi file sareng polder

Anjeun bakal nampi pesen di handap ieu:

Parobihan atribut ieu dilakukeun: encode
 
Naha anjeun hoyong perobahan pikeun ieu wungkul folder atanapi ogé dilarapkeun ka sadaya subfolder sareng file?

  • Larapkeun parobahan folder ieu waé
  • Larapkeun parobahan folder ieu, sub-folder, sareng file ieu
Énkripsi folder

Tungtungna pencét dina "OKÉ"

Berkas atanapi polder ayeuna énkripsi. Anjeun bakal aya bewara yen aya hiji ikon konci gigireun file. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa langsung ningali file mana anu énkripsi. 

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Teu acan aya balesan

Ngunggah balesan énggal ...

windowspower.de

anu ngolola

61 pesen Ngadamel 4

Énkripsi file sareng polder dina Windows 11

Anjeun tiasa ngajagi file sareng polder anjeun Windows 10 ku cara énkripsi. Enkripsi ieu pohara efektif lamun sababaraha pamaké asup ka hiji komputer. Saatos énkripsi, anjeun ngan ukur gaduh aksés kana data. Kumaha jalanna énkripsi data dipidangkeun dina pitunjuk léngkah-léngkah ieu. Énkripsi file sareng polder sapertos sareng ...

(Maca tulisan lengkep ...)

walon siga

klik pikeun dilegakeun ...
Tombol Balik deui ka Top