parentahWindows 10

Ngadamel recovery drive di Windows 10

Ngadamel recovery drive nganggo Windows 10. Ayeuna, nalika anjeun mésér komputer atanapi laptop nganggo Windows 10 tos dipasang, teu aya deui DVD Windows anu nganggo biasana sapertos baheula. Pabrikan nyiptakeun partisi recovery dina hard drive pikeun ieu. Ku alatan éta, disarankeun pikeun nyiptakeun USB drive drive tina partisi recovery ieu.
Upami PC anjeun ngagaduhan masalah, drive recovery USB panginten tiasa ngalereskeun masalah éta sanaos PC henteu ngamimitian. Anjeun tiasa nganggo Windows 10 pikeun nyiptakeun disk disk ieu. Éta cara na dilakukeun:


Ngadamel drive recovery dina USB

Pikeun nyiptakeun drive recovery, anjeun peryogi USB sahenteuna 16 GB. Sakuduna kosong sabab nyieun drive recovery USB bakal mupus sadaya data.
Lebetkeun im Widang milarian tina Windows 10 Pamulihan drive teras pencét kana hasilna Ngadamel drive recovery


Ngadamel drive recovery
Upami diperlukeun, pastikeun Kontrol akun pangguna

kontrol akun pamaké

pitunjuk
Kotak centang bakal kulawu upami PC henteu ngagaduhan partisi recovery. Anu Pamulihan drive ngan ukur ngandung alat pamulihan sareng gambar anu tiasa bootable, sanés gambar pamulihan kanggo nyegerkeun atanapi ngareset PC anjeun. (Microsoft)

pencét dina deui

weiter

pencét dina deui

sedeng dipilarian

Pilih dina USB stick di Sopir anu sayogi

aya drive usb

tarik nepi

 

Ditungtungna
Upami anjeun hoyong ngajaga partisi recovery dina komputer anjeun, teras pencét Lengkep.

Aya ogé pilihan pikeun ngaleungitkeun partisi recovery ti kompiter sahingga kéngingkeun ruang panyimpenan. Kanggo ngalakukeun ieu, pencét dina Hapus partisi recovery.

Boot ka Pamulihan Drive - Anggo Pamulihan Drive

USB Pamulihan drive Pikeun ngagunakeun sareng ngamimitian ti, anjeun kedah ngarobih urutan boot di BIOS. (urang ngajelaskeun didieu kumaha asup kana biosna)

Pamulihan sistem nganggo parangkat lunak
Upami anjeun hoyong janten langkung aman, kami nyarankeun program pihak katilu sapertos EaseUS atanapi Acronis. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun gambar sistem ayeuna sareng malikkeun kana Windows dina sababaraha menit. Atanapi anjeun nganggo drive drive dina Win 10

 

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.

Tombol Balik deui ka Top