Windows 10

Aktipkeun kaméra webcam dina Windows 10

Kalayan webcam anjeun tiasa skype, nyandak poto atanapi moto pidéo pribadi. Nanging, supados tiasa nganggo webcam, éta kedah diaktipkeun. Anjeun tiasa ngaktipkeun kaméra wéb dina komputer / laptop / tablet anjeun dina Windows 10 ngan ukur sababaraha klik.

Ngan tuturkeun léngkah anu dijelaskeun di handap ieu padoman:

Aktipkeun kaméra PC kaméra - laptop - tablet

Pencét dina logo Windows di kénca sareng teraskeun carana ngatur.

setélan

Dina jandéla anyar pencét dina kalaluasaan.

kalaluasaan

Di kénca pencét dina "Kaméra " sareng atur slaider di belah katuhu pikeun "a".

Kaméra-kaméra wéb

Ti ayeuna web cam - kaméra di Windows 10 diaktipkeun.

Aya anjeun gaduh pilihan pikeun nangtoskeun diri aplikasi mana anu tiasa dianggo ku Webcam ku milih slaider di gigir aplikasi dina "Hurung" atanapi "Pareuman".

Webcam henteu jalan

Sababaraha pangguna Windows 10 ngalaman masalah Webcam. Kaméra dikenal tapi kaméra na henteu jalan dina Windows 10.
Ieu ogé masalah anu sami. Windows 10 teu ngagaduhan hak aksés kana paranti sareng henteu tiasa angkat ka aranjeunna.
Upami anjeun ogé kedah prihatin, nuturkeun ieu di handap Tip.  Saatos éta, alat-alat anu nyambung kedahna resep Headset mikropon atanapi webcam fungsi.

Mikropon atanapi headset henteu dikenal dina Windows 10

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top