panasehat

5 USB stick pangalusna 256 GB dibandingkeun - tés USB stick

USB stick nyaéta salah sahiji média panyimpen anu kawéntar ayeuna. Sanaos diménsi perumahan ci na, sababaraha gigabyte data tiasa disimpen di dinya. Kenangan data leutik ieu ngamungkinkeun gampang ngangkut data dina jumlah anu seueur sareng nawiskeun pertukaran anu lancar antara alat tungtung anu sanés.

Dina tés USB stick kami, kami hoyong nunjukkeun fitur-fitur khusus tina modél béda lebet sakedik langkung jéntré sareng ngajantenkeun kaputusan mésér langkung gampang pikeun anjeun. Sanaos seueur batang USB henteu béda sacara optik tina hiji sareng anu sanés, kapasitas panyimpenan sareng Laju ceurik dibaca peran penting.

rekomendasi
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
Tip harga
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
model
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
Ukuran
1,07 x 2,21 x 5,61
X x 3 1,4 0,5 cm
X x 5,9 1,7 0,7 cm
X x 0,7 1,9 2,4 cm
6,36 x 2,12 x 1,06
beurat
18 g
4,54 g
4,54 g
4,54 g
9,07 g
Max. Kecepatan pangiriman
130 MB / s
130 MB / s
70 MB / s
300 MB / s
90 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
-
-
-
harga
42,99 eur
37,77 eur
22,99 eur
51,91 eur
34,21 eur
rekomendasi
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
model
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
Ukuran
1,07 x 2,21 x 5,61
beurat
18 g
Max. Kecepatan pangiriman
130 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
42,99 eur
nawarkeun
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
model
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
Ukuran
X x 3 1,4 0,5 cm
beurat
4,54 g
Max. Kecepatan pangiriman
130 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
37,77 eur
nawarkeun
Tip harga
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
model
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
Ukuran
X x 5,9 1,7 0,7 cm
beurat
4,54 g
Max. Kecepatan pangiriman
70 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
22,99 eur
nawarkeun
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
model
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
Ukuran
X x 0,7 1,9 2,4 cm
beurat
4,54 g
Max. Kecepatan pangiriman
300 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
51,91 eur
nawarkeun
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
model
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
Ukuran
6,36 x 2,12 x 1,06
beurat
9,07 g
Max. Kecepatan pangiriman
90 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
harga
34,21 eur
nawarkeun

5 stick USB 256 panghadéna anu pangsaéna tiasa di tingali

SanDisk Ultra 256GB USB Flash

14,00 eur
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
  • Hingga 10 kali langkung gancang tibatan USB 2.0 standar
  • Mindahkeun pilem lengkep kirang tina 40 detik
SanDisk Ultra 256GB USB 3.0 flash drive nyaéta iteuk USB anu populér. Angka penjualan nyarios nyalira. Éta USB 2.0 cocog sareng USB 3.0 sanggup. Laju mindahkeun 100 MB / detik. Cukup gancang pikeun nyimpen data dina iteuk.

Kalayan parangkat lunak SanDisk SecureAccess anu kalebet, anjeun tiasa ngalindungan data kalayan salah sahiji Kecap akses. Ieu ngandung harti yén data anjeun, kalebet operator data, dijagi kalayan hadé sareng teu saurang ogé tiasa aksés kana aksés éta.

SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive gaduh kapasitas panyimpenan 256 GB, sakitar 5 CM ukuran sareng beuratna 18 g. ieu ngajantenkeun iteuk ieu énggal pisan sareng tiasa napel konci konci, contona.

  • Hingga 10 kali langkung gancang tibatan USB 2.0
  • Mindahkeun pilem lengkep kirang tina 40 detik
  • Kamampuh anu sayogi: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB sareng 512GB

SanDisk Ultra Fit 256 GB flash drive

23,22 eur
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
  • Kauntungan tina SanDisk SecureAcces- sareng software RescuePRO Deluxe, anu ngamankeun data pribadi anjeun sareng mulangkeunana tanpa aya masalah.
  • USB drive anjeun nyayogikeun anjeun mindahkeun data gancang sareng laju maca 130 MB / s.
SanDisk Ultra Fit 256 GB flash drive leres pisan gancang. kalayan perangkat keras anu diperyogikeun laju nepi ka 130MB / detik.
  • USB drive flash 3.1-speed tinggi ieu dirancang salaku panyimpenan plug-and-stay pikeun laptop, konsol gim, sistem audio mobil sareng seueur deui.
  • Metoda saderhana sareng gancang pikeun ngalegaan kapasitas panyimpenan alat anjeun dugi ka 256GB
  • Laju maca nepi ka 130MB / detik.
  • Tulis dugi ka 15 kali langkung gancang tibatan konvensional USB 2.0 flash drive
  • Ngidinan pilem lengkep panjang ditransferkeun ka drive kirang ti 30 detik

Intenso USB stick Ultra Line 256 GB USB 3.0

13,00 eur
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
  • Maks. Laju mindahkeun data: dugi ka 70 MB / s
  • Beurat: 6 g; Diménsi: 59 x 17 x 7 mm

Kalayan Jalur Intenso Alu 256 GB USB stick mangrupikeun iteuk anu elegan dina warna antrasit nganggo interface USB 3.1. The nawiskeun kapasitas gudang 256 GB dimana anjeun tiasa nyimpen seueur data sapertos dokumén, poto, pilem atanapi musik. Tiasa ngirit. Janten anjeun tiasa nyandak data anjeun dimana waé anjeun angkat.

Kalayan iteuk ieu, laju mindahkeun na 70 MB / s. cukup gancang pikeun nyalin data anjeun bulak-balik. Anu ditetepkeun kagancangan ngan ukur hiji USB 3 Interface mungkin.

  • Maks. Laju mindahkeun data: dugi ka 70 MB / s
  • Beurat: 6 g
  • Ukuran: 59 x 17 x 7 mm
  • casing aluminium
  • Superspeed USB 3. 0 (ka handap cocog)

SAMSUNG MUF-256AB / EU

4,91 eur
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
  • Kinerja anu kuat: dugi ka 300 MB / s laju maca nganggo antarmuka USB 3.1 (mundur cocog sareng USB 3.0 sareng 2.0)
  • Pamakean jangka panjang: Rendah résiko tina ngahaja dihaja atanapi misahkeun iteuk dina laptop, TV pinter atanapi mobil hatur nuhun diménsi anu ringkes na

SAMSUNG MUF-256AB / EU mangrupikeun USB 3.1 flash drive dina desain langsing sareng modéren. Hasilna ngahontal laju maca anu gedé pisan dugi ka 300 MB / s kalayan USB 3.1. File 3 GB tiasa disalin tina USB flash drive kana PC atanapi laptop anjeun sakitar 10 detik.

Kapasitas panyimpenan nyaéta 256 GB dimana anjeun tiasa nyimpen file anu paling penting pikeun anjeun bawa.
Salaku tambahan, USB ieu nawiskeun panyalindungan lima kali lipat. Janten mantap ngalawan: tahan cai, anti shock, tahan magnet, tahan suhu sareng sinar-X.

  •  Laju maca dugi ka 300 MB / s nganggo antarmuka USB 3.1 (mundur cocog sareng USB 3.0 sareng 2.0).
  • Pamakean jangka panjang: Rendah résiko tina ngahaja dihaja atanapi misahkeun iteuk dina laptop, TV pinter atanapi mobil hatur nuhun diménsi anu ringkes na.
  • Nyatu rohangan pikeun data anjeun: dugi ka 256 kapasitas panyimpenan GB

Ngalangkungan 256GB JetFlash

Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
7.696 peunteun
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
  • USB 3.1 Gen 1 panganteur
  • Desain capless sareng konektor USB tarik-kaluar
Transcend's JetFlash 790 ngagaduhan kapasitas panyimpenan 256 GB sareng sayogi hideung sareng bodas.
  • USB 3.1 Gen 1 panganteur
  • Desain capless sareng konektor USB tarik-kaluar
  •  Lampu sareng kompak
  • Ngencétkeun soca
  • Unduh gratis parangkat lunak manajemén data Transcend Elite

Pabrikan nawiskeun tongkat USB ieu dina desain slide-out tanpa capless. Janten data anjeun kajaga tambahan sareng tiasa diangkut kamana waé.

Salaku tambahan, Transcend Elite gratis ditawarkeun dina halaman utama pabrik dimana anjeun tiasa ngatur data anjeun.

Transcend Elite cocog sareng MacOS, Windows OS sareng Android sareng nawiskeun fungsi backup and recovery, enkripsi data, sinkronisasi file sareng cloud backup.

Naon anu tiasa dianggo tongkat USB?

sandisk ultra 256gb usb flash drive
sandisk ultra 256gb usb flash drive

dina Iteuk USB éta khas Disk tiasa dicabut. Mimitina, iteuk ieu dipaké sacara éksklusif di daérah PC. Di dieu anjeun gaduh panerus anu pantes pikeun floppy disk sareng engké ogé anu tiasa ditulis deui CD atanapi DVD dimimitian. Samentawis waktos, Nanging, alat tungtung digital anu sanés ogé nguntungkeun tina média panyimpenan ieu. Di handap ieu kami hoyong sakedik ngajelaskeun panggunaan anu paling penting:

  • Panyimpenan data: USB sticks masih dianggo salaku média panyimpenan data. Henteu janten masalah naha data ieu diperyogikeun pikeun ditukeurkeun sareng alat sanés atanapi ngan ukur pikeun tujuan cadangan data.
  • Baki pikeun poto atanapi pidéo: Koléksi poto atanapi pidéo éksténsif nyandak di bumi hard disk komputer nyokot loba memori. Nanging, upami rohangan dina hard drive ieu janten leutik teuing, seueur jalma nyimpen poto sareng pidéo dina stik USB kalayan kapasitas panyimpen anu pas, diantara anu sanésna.
  • Panyimpenan file musik: USB sticks cocog pikeun nyimpen koleksi musik anu lega, contona dina format MP3.
  • Tukeur data sareng alat sanésna: Anu disimpen Ddata, gambar, video atanapi file musik tiasa diangkut sacara gampil nganggo stick USB sareng dialihkeun kana alat digital anu sanés. Janten sanés ngan ukur pertukaran antara dua komputer anu dimungkinkeun, tapi ogé transfer kana tipi, sistem hi-fi, a Pamuter MP3 atanapi kana radio mobil. Hijina sarat nyaéta format panyimpenan tiasa diolah ku alat tungtung anu sanés sareng port USB gratis sayogi dina alat ieu.



Naon sababaraha jinis iteuk USB?

Iteuk USBSateuacan urang lebet kana kapasitas panyimpenan dina tés urang, urang hoyong ngajelaskeun sakeudeung strukturna. Fitur ngabédakeun anu paling penting pikeun iteuk USB nyaéta Konéksi host USBr, anu panyambungna saleresna ngalangkungan a Palabuhan USB ngagambarkeun.

Dina jero iteuk USB aya sél mémori flash, anu disimpen dina unsur semikonduktor. Ieu dikawasa ku Panyambung host ditujukeun. Kami henteu hoyong langkung rinci deui ngeunaan sipat sél mémori flash silikon, sumber sareng solokan, sareng gerbang anu ngambang salaku insulator.

Langkung penting pikeun bédana nyaéta kasaluyuan, dina dasar anu laju pangiriman ogé berorientasi. Di dieu urang kedah ngabédakeun standar-standar ieu:

  • USB 1.0 / 1.1: Standar ieu aya ti taun 90an sareng utamina dimaksudkeun pikeun nyambungkeun printer, keyboard, beurit, sareng scanner kana komputer. USB 1.0 kedah ngagantikeun antarbeungeut RS232 atanapi antarbeungeut LPT. Standar USB 1.1 dikembangkeun teu lami saatosna. Laju mindahkeun ngan ukur 12 Mbit / s. Ayeuna standar ieu henteu penting deui, sanaos kasaluyuan ka handap masih dipasihkeun.
  • USB 2.0: Standar USB 2.0 pamustunganana dikembangkeun pikeun nyambungkeun média panyimpenan éksternal sareng ogé USB stick. Konéksi ieu ngamungkinkeun pikeun kahiji kalina mindahkeun data kalayan kecepatan 480 Mbit / s. dipindahkeun ka. USB 2.0 opat puluh kali langkung gancang tibatan USB 1.1. Dugi ka ayeuna, USB 2.0 mangrupikeun standar pikeun memori USB stick.
  • USB 3.0: Standar USB 3.0 ngagambarkeun pamekaran salajengna sareng dicirikeun ku kecepatan transmisi tinggi dugi ka 4 GBit / s. USB sticks kedah leres-leres ditandaan pikeun kecepatan transmisi ieu. Henteu sadaya komputer parantos dilengkepan antarmuka modern.



Tapi urang ogé mendakan bédana dina struktur luar a Iteuk USB. Salian ti dimensi standar biasana, aya ogé khusus iteuk leutik atanapi desain anu ngingetkeun trik desain leutik. Tongkat mémori ieu ayeuna ogé tiasa dipersonalisasi sahingga anjeun tiasa gaduh logo atanapi nami nyalira dicetak dina perumahan luar.

Biasana éta Konektor host USB, tah colokan na, ku hiji Tutup palastik dijagaan. Ieu kedah teras-teras dihapus sateuacan dianggo teras hanjakal leungit. Sababaraha pabrik iteuk nganggo slaider sabalikna anjeun tiasa mundur atanapi manjangan kontak colokan masing-masing.

Kadang anjeun ogé bakal mendakan anu luar biasa Iteuk USB, contona salaku Ranté konci, dirancang salaku bolpoin atanapi aksésori anu manpaat séjén. Imajinasi terang henteu aya watesna.

Anu disebut masih kawilang langka Duo USB iteuk. Ieu salah sahiji Tongkat mémorianu ngagaduhan konvensional dina hiji sisi Colokkeun USB sareng konektor USB mikro di sisi sanésna. Sapertos kitu Iteuk USB mikro tapi, éta henteu acan didukung ku seueur alat tungtung. Widang aplikasi anu pikaresepeun nyaéta kaméra digital sareng camcorder.



Dimana kuring tiasa nganggo USB stick?

Sakumaha urang parantos mendakan dina tés urang, éta salah sahiji Iteuk USB operator data pasip dumasar kana téknologi mémori flash. Iteuk ieu dasarna tiasa dianggo dimana waé port USB anu cocog sayogi dina alat tungtung. Di handap ieu, kami hoyong ngajelaskeun sakedap alat tungtung mana anu tiasa dianggo sasarengan sareng iteuk USB.

PC / buku catetan

Panginten tempat anu paling penting anu dianggo tongkat USB nyaéta PC komputer atanapi buku catetan. Di dieu anjeun tiasa nga-outsource seueur data sareng ngangkutna langkung gampil kanggo ditransferkeun kana komputer anu sanés. Ampir sadaya komputer modéren ngagaduhan port USB gratis. Catet yén kusabab standar anu béda antara USB 1.1 kana USB 3.0 hasilna laju transmisi anu béda.

printer

Printer modéren henteu ngan ukur hiji Palabuhan USB pikeun sambungan printer kana komputer, tapi ogé biasana port USB tambahan pikeun stick memory. Ti dinya anjeun tiasa, contona, nyetak dokumén atanapi poto langsung tina USB stick. Dina hal ieu, komputer henteu diperyogikeun deui.

Router internét WiFi

Seueur router internét nirkabel modéren anu gaduhna Port USB, anu iteuk USB ogé tiasa nyambung. Conto anu kawéntar nyaéta FritzBox! dar. Ngeunaan Fritzbox! anjeun teras tiasa ngaksés data anu disimpen dina memori méja ngalangkungan konéksi Internét di lokasi panarima. USB stick dina router ogé tiasa dianggo salaku panyangga tambihan. Poto anu ditransferkeun dina tujuan liburan khusus aman di ditu.

Tes ngabandingkeun iteuk USB

TV / sistim sakurilingna / panarima

Télévisi layar datar modéren ogé sistem ngurilingan anu ngiringan gaduh port USB anu anjeun tiasa lebetkeun tongkat mémori. Tongkat USB sering dianggo salaku médium rékaman dina sét tipi. Anjeun tiasa ngarekam pilem kalayan kualitas anu saé upami diperyogikeun sareng diputer deui ti ditu. Dina kasus sistem sakuliling, palabuhan USB biasana digunakeun sahingga anjeun tiasa maénkeun iteuk sareng file musik di dieu.

Aya ogé anu istimewa Panarima SAT, anu ogé ngagaduhan port USB. USB stick dipasang di dinya ogé fungsina salaku perékam pidéo digital. Anjeun tiasa nyimpen pilem sareng kontribusina sanés ngalangkungan panarima sareng muterkeunana upami anjeun hoyong. Dina sababaraha kasus, ieu bahkan tiasa dianggo upami anjeun nonton saluran anu sanés dina TV.

Mobil hi-fi

Radio mobil modéren ayeuna murni stasiun multimédia. Tangtosna, port USB kedahna teu leungit di dieu. Anjeun ngan ukur tiasa nganggo hiji pamuter MP3, hiji Bluetooth-Sambungkeun sambungan atanapi smartphone pikeun ngeusi batre, tapi ogé USB stick. Ieu dianggo ku cara biasa pikeun maénkeun file musik.



Naon kapasitas panyimpenan pikeun USB stick?

Salaku tambahan kana kecepatan transmisi, kriteria beuli penting pikeun USB stick nyaéta kapasitas panyimpenan. Pastikeun anjeun salawasna ngagaduhan cadangan anu cekap ageung supados tiasa dipercaya pikeun nyimpen sadaya data pikeun disimpen dina iteuk anjeun. Éta sok ngaganggu nalika pesen némbongan dina monitor bari nyalin éta data carrier (USB stick) pinuh.

Di Jérman anjeun tiasa kéngingkeun rupa-rupa ukuran tina sababaraha megabyte dugi ka gigabyte anu gedé pisan. Kami hoyong sakedik nunjukkeun ka anjeun naon pesenan gedena anu masih umum di nagara ieu.

  • 32 MB (ngan ukur dina pamundut)
  • 64 MB (ngan ukur dina pamundut)
  • 128 MB (ngan ukur dina pamundut)
  • 256 MB (ngan ukur dina pamundut)
  • 512 MB
  • 1 GB
  • 2 GB
  • 4 GB
  • 8 GB
  • 16 GB
  • 32 GB
  • 64 GB
  • 128 GB
  • 256 GB
  • 512 GB
  • 1 TB

Model antara 8 sareng 64 GB mangrupikeun batang USB anu paling populér ayeuna. Ieu nawiskeun rasio harga-kinerja pangsaéna. Samentawis waktos kitu, ogé parantos dipikaterang yén aya kamajuan anyar anu bahkan tiasa nyimpen 1 terabyte data. Nanging, ieu henteu acan netepkeun dirina sareng urang.

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagunakeunana?

Aya pernyataan anu béda ngeunaan daya tahan tongkat USB. Kaseueuran pabrik ngajamin umur rak sahenteuna 10 taun. Alesan pikeun ieu nyaéta sél mémori béak sapanjang jaman. Mémori anu dibaca biasana salamina henteu lami, tapi sakitar 100.000 dugi ka 1 juta siklus nyerat ditangtoskeun, gumantung kana modélna. Dina raraga ningkatkeun kahirupan jasa, pengendali terpadu mastikeun yén sél memori anu béda ditulis pikeun masing-masing aksés nyerat.

Pikaresepeun ogé aya kualitas anu béda pikeun mémori flash. NSr USB iteuk Ku alatan éta, lolobana langkung mirah modul memori flash dipaké. Kartu SD atanapi anu modéren ngahontal kualitas anu langkung luhur SSD- teuas drive. Pikeun dianggo salaku médium cadangan, anjeun kedah nganggo stik USB kualitas luhur sareng, upami diperyogikeun, robih saatos sababaraha waktos.

Padahal USB nempel nuhun Colokkeun-n-Puter sgeuwat siap dianggo sareng ogé dikenal salaku panggerak ku kalolobaan alat tungtung, anjeun kedah ulah narik tongkat tina port USB langsung nalika atanapi saatos aksés nyerat. Upami teu kitu, data tiasa leungit.

Éta ogé pikaresepeun yén iteuk USB tiasa diformat sapertos hard disk drive konvensional. Sadaya data anu disimpen tiasa dihapus sacara sakali. Pikeun tujuan ieu, memori stick kedah aya dina port USB komputer. Anjeun teras tiasa ngamimitian prosés pormat liwat huruf drive.

Ieu masih biasa dianggo dina komputer Windows ayeuna Sistem file FAT32 dipilih salaku dasarna, sanaos sistem operasi komputer nganggo Pormat sistem NTFSt gaduh. Kalayan FAT32, batang memori USB sahenteuna handap cocog. Kaseueuran alat tungtung digital sanés ngartos format file ieu tanpa aya masalah.


Naon anu tiasa disimpen dina USB stick?

USB sticks diaku ku komputer salaku drive normal sareng ditandaan ku hurup drive anu saluyu. Anjeun tiasa aya

  1. simpen sadaya data sapertos dokumén, tabel Excel, PDFs atanapi file database,
  2. simpen file program anu tiasa dieksekusi,
  3. Simpen poto sareng video sareng
  4. Pasang sadaya kumpulan musik anjeun di dinya numutkeun ukuran memori.

Dasarna, iteuk USB mangrupikeun drive éksternal, sami sareng hiji hard drive luar. Kadang-kadang mungkin pikeun nyimpen sistem operasi bootable dina iteuk sapertos kitu. Tapi aya deui ieu setélan diperlukeun dina mios komputer.

Naon anu kuring kedah diperhatoskeun nalika mésér iteuk USB?

Dina portal perbandingan urang, kami nampilkeun rupa-rupa batang USB kalayan data anu paling penting. Sateuacan anjeun mutuskeun salah sahiji juara tés ieu, kami hoyong masihan anjeun sababaraha kriteria beuli. Anjeun pasti bakal mendakan tongkat USB anu pas pikeun tujuan anjeun.

Tujuanna

Sateuacan anjeun mutuskeun tongkat USB tinangtu, anjeun kedah nangtoskeun naon anu diperyogikeun ku aranjeunna. USB iteuk anu langkung alit dugi ka 8 GB cekap pikeun ngan saukur nyalin file tina hiji komputer ka komputer anu sanés. Di dieu anjeun ogé tiasa murag kana alternatif anu teu mahal.

Upami, di sisi anu sanésna, anjeun badé nyimpen sareng ngamankeun koleksi data, poto atanapi pidéo anu éksténsif, maka anjeun kedah ngandelkeun modél kalayan kapasitas anu ageung sareng kualitas mérek kelas munggaran. Anjeun ogé kedah tetep émut yén sababaraha alat tungtung ngan ukur mikawanoh kapasitas panyimpenan anu tangtu. Salaku conto, USB sticks kalayan 256 GB henteu dikenal sacara leres, sahingga data ogé tiasa leungit.



Kapasitas neundeun iteuk USB

USB stick aya dina seueur ukuran panyimpenan anu béda. Ayeuna, 8 GB modél dianggo pikeun jumlah data anu langkung alit. Upami gambar sareng dokumén disimpen, seueur anu nganggo 16 GB USB sticks. Iteuk tina 32 GB ka luhur tiasa janten pilihan anu tepat pikeun pidéo sareng kumpulan poto anu lega.

Pantes upami anjeun milih iteuk USB panggedéna langsung. Janten anjeun masih gaduh cekap cadangan. Masih aya sajumlah iteuk saukuran megabyte anu sayogi di pasar, tapi anjeun ngan ukur tiasa nyimpen sakedik. Ieu sering ditawarkeun pisan mirah salaku set.

Upami anjeun hoyong aya di sisi anu aman, anjeun ogé tiasa nganggo iteuk USB 64 GB. Dina kategori ieu ogé, anjeun ayeuna tiasa mendakan rasio kinerja-harga anu saé.

Laju iteuk USB

Penting pisan pikeun milarian terang kumaha gancang data tiasa disimpen dina iteuk sareng kumaha gancangna tiasa dibaca deui ku alat tungtung. Hanjakalna, seueur pabrik anu ngaiklankeun kagancangan maca sareng nyerat anu hadé, anu henteu teras kahontal dina prakna.

Aya USB stick pisan murah kalayan kapasitas tinggi, tapi ngan ukur nawiskeun kecepatan transmisi anu handap. Di sisi anu sanésna, iteuk anu langkung alit tiasa ngayakinkeun kalayan tingkat mindahkeun data anu gancang.

Sakumaha dipikaterang, éta Laju maca salawasna sacara signifikan langkung luhur tibatan kagancangan nyeratna. Éta salawasna gumantung kana kumaha data ditransferkeun kana mémori flash via kontroller. Pikeun ngaktipkeun padamelan anu teu kaganggu, anjeun kedah ngagaduhan Iteuk USB pilih anu saé pisan Ongkos mindahkeun dijamin.

Saliwatan, kagancangan ogé aya hubunganana sareng standar USB. Nalika mésér iteuk, anjeun kedah pastikeun yén éta ngagaduhan sahenteuna Standar USB 2.0 ngadukung. Anu modéren Standar USB 3.0 hanjakalna henteu acan dipasang dina seueur alat tungtung. Di sisi anu sanésna, kami pikir pikaresepeun yén kaseueuran USB stick anu ogé dirancang pikeun USB 3.0 sadayana kompatibel ka tukang.




Perumahan iteuk USB

USB sticks dicirikeun ku perumahan anu kompak. Plastik warna anu béda sering dianggo di dieu. Sababaraha iteuk ogé disayogikeun sareng bezel aluminium. Nanging, sadaya bahan sanés ogé sayogi nalika pamundut. Aya iteuk USB anu didamel tina kai asli sareng ogé didamel tina sababaraha rupa permukaan logam.

Perumahan alit ngamungkinkeun anjeun tiasa nyandak tongkat anjeun dina saku anjeun. Sanajan miniaturisasi salajengna dimungkinkeun pikeun alesan téknis, anjeun kedah milih iteuk anu aya dina panangan anu nyaman sareng anjeun tiasa gampil nyolok kana port USB.

Ngadamel stick USB anu tiasa di-boot kalayan alat-alat anjeun nyalira

Tongkat mémori biasana ngajaga hubunganana sareng tutup palastik anu anjeun kedah tarik sateuacanna. Nanging, modél anu colokan na tiasa didorong payun nganggo saklar slide atanapi anu tiasa diaco kana perumahan ti gigir anu lumayan praktis.

Sababaraha perusahaan masih nawiskeun anjeun jasa pikeun personalisasi stick USB anjeun. Ieu teras tiasa dianggo saé pisan salaku hadiah promosi dina jumlah anu langkung ageung. Dina tés urang, urang mendakan yén kaseueuran padumukan palastik diwangun janten mantap pisan. Sababaraha diantarana tiasa nahan beban anu langkung luhur. Malah nalika mobil disetir, urang tiasa dipercaya maca data tina USB stick ieu deui saatosna.

Upami anjeun hoyong mésér USB stick, kami tiasa nawiskeun seueur pilihan dina portal babandingan kami. Di dieu anjeun tiasa mesen iteuk USB anu dipikahoyong kalayan murah.

rekomendasi
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
Tip harga
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
model
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
Ukuran
1,07 x 2,21 x 5,61
X x 3 1,4 0,5 cm
X x 5,9 1,7 0,7 cm
X x 0,7 1,9 2,4 cm
6,36 x 2,12 x 1,06
beurat
18 g
4,54 g
4,54 g
4,54 g
9,07 g
Max. Kecepatan pangiriman
130 MB / s
130 MB / s
70 MB / s
300 MB / s
90 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
-
-
-
harga
42,99 eur
37,77 eur
22,99 eur
51,91 eur
34,21 eur
rekomendasi
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
model
SanDisk Ultra 256GB USB Flash Drive USB 3.0 dugi ka 130MB / s
Ukuran
1,07 x 2,21 x 5,61
beurat
18 g
Max. Kecepatan pangiriman
130 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
42,99 eur
nawarkeun
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
model
SanDisk Ultra Fit 256GB USB 3.1 Flash Girang
Ukuran
X x 3 1,4 0,5 cm
beurat
4,54 g
Max. Kecepatan pangiriman
130 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
37,77 eur
nawarkeun
Tip harga
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
model
Intenso 3531492 Ultra Line 256GB memori iteuk USB 3 pérak
Ukuran
X x 5,9 1,7 0,7 cm
beurat
4,54 g
Max. Kecepatan pangiriman
70 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
22,99 eur
nawarkeun
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
model
SAMSUNG MUF-256AB / EU FIT Plus 256 GB Type-A USB 3.1 Flash Drive, Gunmetal Gray
Ukuran
X x 0,7 1,9 2,4 cm
beurat
4,54 g
Max. Kecepatan pangiriman
300 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
51,91 eur
nawarkeun
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
model
Ngalangkungan 256GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS256GJF790K
Ukuran
6,36 x 2,12 x 1,06
beurat
9,07 g
Max. Kecepatan pangiriman
90 MB / s
USB 3.0
Peunteun palanggan dina Amazon
harga
34,21 eur
nawarkeun

Ulasan USB stick, nasihat, babandingan sareng seueur deui ...

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top