udhëzime

Mbështjellësit e bojës në printer janë të lodhur. Ju lutemi kontaktoni mbështetjen e Epson

Pasi ndezi printerin tim sot, mora mesazhin e mëposhtëm: Mbështjellësit e bojës në printer janë të lodhur. Ju lutemi kontaktoni mbështetjen e Epson. Në këtë Udhëzime mësoni se si ta aktivizoni printerin përsëri me softuer.

Mbështjellësit e bojës në printer janë të lodhur

Unë posedoj një printer të vjetër Epson, kjo do të jetë e saktë EPSON STYLUS FOTO PX830FWDMe Deri më tani unë lehtë mund të përballoja mesazhet standarde, për shembull kur një fishek duhet të ndryshohet.

Një ditë më parë, ku mesazh gabimi u shfaq për herë të parë, unë kam qenë në gjendje ta largoj atë. Tani është kështu, pasi të jetë nisur printeri, shfaqet mesazhi i gabimit dhe mund të përdorni printer thjesht fikeni. Unë nuk e dija këtë mesazh nga printeri im Epson deri më tani.

  • Mesazhi i gabimit “Mbështjellësit e bojës në printer janë të lodhur. Ju lutemi kontaktoni mbështetjen e Epson " mund të largohet duke përdorur printer çmontuar, pastruar dhe rimbledhur dhe rivendosur jastëkët e bojës.
  • Mund ta çoni printerin te një tregtar special ose ta dërgoni në Epson, ku riparimi do të kushtonte midis 50 dhe 80 €.
  • Ekziston edhe një version falas ku mund të rivendosni printerin duke përdorur softuer. Një rivendosje e "Llogaritësi i mbeturinave" mund të ringjallë printerin. Sidoqoftë, nuk është një zgjidhje 100%. Kjo do të thotë që printeri mund të jetë ende duke shfaqur gabimet kur përdorni këtë softuer. Për mua funksionoi.

Me programin WIC RESET UTILITY sporteli do të lexohet dhe rivendoset! Kështu funksionon:

  1. Ndizni printerin.
  2. WIC RESET UTILITY shkarkoni dhe instaloni
  3. fillim WIC RESET UTILITY ku mjeti po kërkon një printer.
  4. Sapo të gjendet printeri, klikoni mbi "Rivendosni sportelet e mbeturinave ".
  5. Tani kërkohet një çelës. Këtu vetëm GJYKIMI hyj.
  6. Printeri duhet të ndizet dhe të funksionojë normalisht.
Mbështjellësit e bojës në printer janë të lodhur
Mbështjellësit e bojës në printer janë të lodhur. Ju lutemi kontaktoni mbështetjen e Epson

Shënim: Butoni i rivendosjes së testit rivendos vetëm numëruesin e mbetur të bojës në 80% një herë. Ju nuk mund të rivendosni një printer shumë herë duke përdorur butonin e rivendosjes së mostrës.

Gjithashtu interesante:Lidhjet e Amazon përfshihen në këtë faqe. Si një partner Amazon, ne fitojmë nga shitjet e kualifikuara nëse klikoni në një lidhje përkatëse të Amazon.

Vangelis

Unë jam Vangelis, pronari dhe administratori i windowspower.de. Unë jam një tifoz entuziast i Windows dhe kam ndërtuar windowspower.de së bashku me ekipin tim gjatë viteve të fundit. Ne jemi vazhdimisht duke punuar në propozimin e zgjidhjeve për të gjitha problemet e mundshme të Windows. Jam shumë i lumtur nëse këshillat dhe truket tona në windowspower.de ju ndihmojnë.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.

Butoni Kthehu në krye