Shfletuesi Edge

Lexoni faqen e internetit me zë të lartë me shfletuesin Microsoft Edge

Shfletuesi Microsoft Edge ka shumë funksione të dobishme. Njëra prej tyre është të lexosh me zë të lartë nga faqet e internetit. Faqja e internetit aktualisht e hapur mund të lexohet me lehtësi me zë të lartë. Ky funksion është shumë i dobishëm për të moshuarit ose ata me shikim të dobët. Ne do t'ju tregojmë se si ta përdorni këtë funksion Udhëzime.

Lexoni faqen me zë të lartë

Përveç funksioneve të shumta të tilla si Regjistrimi në internet, ku mund të hyni lehtë screenshot uebfaqja aktuale, ofrohet gjithashtu të lexohet me zë të lartë nga zëri i kompjuterit. Ju gjithashtu mund të përdorni Shpejtësia e leximit dhe në cilën gjuhë lexohet faqja e internetit.

 1. Filloni Shfletuesi Microsoft Edge, vizitoni faqen e internetit që dëshironi.
 2. Në të djathtën e sipërme, klikoni 3 pikë
 3. Sapo të hapet menyja, klikoni mbi "Për të lexuar me zë të lartë".

  Lexoni faqet e internetit me zë të lartë

 4. Një shirit i vogël shfaqet në krye ku mund të ndaloni leximin në çdo kohë dhe të hidheni përpara ose prapa në pikën tjetër.

  Lexoni shfletuesin microsoft edge
 5. Opsionet e cilësimit janë në anën e djathtë. Mund ta klikoni butonin "Opsioni për të lexuar me zë të lartë" klikoni ku mund të zgjidhni shpejtësinë e leximit midis të ngadaltës, normales dhe të shpejtë. Ju gjithashtu mund të lexoni faqen e internetit në çdo gjuhë këtu.

  shpejtësia e leximit pajtohem
 6. Nëse doni të ndaloni së lexuari, thjesht klikoni mbi "X ".
Këshillë: Ju gjithashtu mund të filloni të lexoni uebfaqen duke shtypur kombinimin e tastit CTRL + SHIFT + U përdorur.

Gjithashtu interesante:Lidhjet e Amazon përfshihen në këtë faqe. Si një partner Amazon, ne fitojmë nga shitjet e kualifikuara nëse klikoni në një lidhje përkatëse të Amazon.

Vangelis

Unë jam Vangelis, pronari dhe administratori i windowspower.de. Unë jam një tifoz entuziast i Windows dhe kam ndërtuar windowspower.de së bashku me ekipin tim gjatë viteve të fundit. Ne jemi vazhdimisht duke punuar në propozimin e zgjidhjeve për të gjitha problemet e mundshme të Windows. Jam shumë i lumtur nëse këshillat dhe truket tona në windowspower.de ju ndihmojnë.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.

Butoni Kthehu në krye