Shfletuesi Edge

Microsoft Edge nuk funksionon - si ta rregulloni shfletuesin

Microsoft Edge nuk punon? Herë pas here, shfletuesi Microsoft Edge mund të mos funksionojë. Ose merrni mesazhin "Microsoft Edge ka ndaluar së punuari" ose nuk përgjigjet. Këtu në këtë udhëzues hap pas hapi do të tregojmë disa sugjerime zgjidhjesh për të rregulluar përsëri shfletuesin.

Microsoft Edge nuk po punon

Der Shfletuesi Microsoft Edge po bëhet gjithnjë e më popullore. Mund të ndodhë që papritmas të mos funksionojë, faqet e internetit të mos shfaqen saktë ose të mos fillojnë fare.

Nëse keni probleme me Microsoft Edge ose vazhdon të arrijë, provoni zgjidhjet e mëposhtme:

Rinisni kompjuterin

Gjëja e parë që duhet të bëni Rinisni Windows. Kjo do të fshijë shënimet e pasakta.

Dilni nga shfletuesi Edge përmes Task Manager

Klikoni mbi butonin e djathtë të miut auf die Taskbar nëse ka një vend të lirë dhe zgjidhni në menunë e kontekstit 'Menaxher detyrë".

Tani zgjidhni procesin "Microsoft Edge" dhe klikoni më poshtë "Përfundo detyrën".

microsoft edge nuk punon menaxher detyre

Sigurohuni që Microsoft Edge është i përditësuar

Në shfletuesin e hapur klikoni në pjesën e sipërme tre pika horizontale dhe klikoni njëra pas tjetrës Cilësimet> Rreth Microsoft EdgeMe Nëse një përditësim është i disponueshëm, ai do të instalohet automatikisht.

përditësimi i Microsoft edge
Microsoft Edge nuk funksionon - si ta rregulloni shfletuesin

Pastroni historinë e shfletimit dhe të dhënat në cache

Për atë Fshirja e të dhënave të shfletimit Për ta bërë këtë, bëni sa më poshtë:

 1. Filloni Shfletuesi Edge Chromium.
 2. Në krye, klikoni mbi Tre pikë.
 3. Me tutje Cilësimet.
 4. Më tej në të majtë, klikoni Mbrojtja dhe shërbimet e të dhënave.
 5. Në zonë Pastroni të dhënat e shfletuesit klikoni mbi "Zgjidhni artikujt që do të fshihen ”.
 6. Ju gjithashtu mund të përdorni Shiriti i adresës Futni sa vijon: buzë: // settings / clearBrowserData
fshini të dhënat e shfletuesit me krom të skajshëm

Në dritaren e hapur ju ende mund të zgjidhni atë që dëshironi të fshini:

• Historia e shfletuesit
• Historiku i shkarkimit
• Cookies dhe të tjera Të dhënat e faqes në internet
• Imazhe dhe skedarë të ruajtur
• Lëshohet më pak se 4,5MB. Disa faqe në internet mund të ngarkohen më ngadalë. Herën tjetër që t'i telefononi.
• Fjalëkalimet
• Plotësoni automatikisht të dhënat e formularit (përfshirë format dhe kartat)
• Lejet e faqes në internet
• Lejet e faqes në internet
• Të dhënat e aplikacionit të strehuar
• Të gjitha të dhënat nga versioni i mëparshëm i Microsoft Edge

Do t'ju ofrohet një kohë nga kur të dhënat e shfletuesit duhet të fshihen. Më poshtë janë në dispozicion:

 • Ora e fundit
 • 24 orët e fundit
 • 7 ditët e fundit
 • 4 javët e fundit
 • Gjithe kohes
Hiqni cookie -t e broiwser -it dhe të dhëna të tjera të faqes në internet

Riparoni Microsoft Edge në Windows 10

Për të riparuar shfletuesin, filloni Dritaret 10 settings mundësisht me kombinimin e çelësave Windows + i. Në zonën "Aplikacionet dhe Veçoritë" klikoni mbi "Microsoft Edge" fund. Zgjidhni "ndrysho" këtu. Ju lutemi zgjidhni sa vijon:

Riparimi
Nëse ky aplikacion nuk funksionon siç duhet, mund të bëhet një përpjekje për ta rregulluar atë. Të dhënat në aplikacion mbeten të paprekura.

Prapa
Nëse Microsoft Edge ende nuk punon siç duhet, rivendosni shfletuesin. Si rezultat, disa të dhëna të tilla si historia e shfletuesit, të preferuarat, skedat që keni ruajtur për më vonë, cilësimet dhe cookies ruhen.

Çinstaloni shfletuesin Edge

Ju gjithashtu keni mundësinë e Çinstaloni Shfletuesin Microsoft EdgeMe Ne kemi bërë një video për këtë temë.

Antivirus bllokoi Microsoft Edge?

Microsoft Edge nuk do të funksionojë nëse keni një program antivirus. Nëse jeni duke përdorur Windows Defender, kontrolloni cilësimet nën "Cilësimet> Përditësimi dhe Siguria> Siguria e Windows"> "Firewall & Protection Network".

Gjithashtu interesante:Lidhjet e Amazon përfshihen në këtë faqe. Si një partner Amazon, ne fitojmë nga shitjet e kualifikuara nëse klikoni në një lidhje përkatëse të Amazon.

Vangelis

Unë jam Vangelis, pronari dhe administratori i windowspower.de. Unë jam një tifoz entuziast i Windows dhe kam ndërtuar windowspower.de së bashku me ekipin tim gjatë viteve të fundit. Ne jemi vazhdimisht duke punuar në propozimin e zgjidhjeve për të gjitha problemet e mundshme të Windows. Jam shumë i lumtur nëse këshillat dhe truket tona në windowspower.de ju ndihmojnë.
Butoni Kthehu në krye