Windows 11

Windows 11 balik deui ka Windows 10 - kumaha carana

Anjeun kedah sareng anu énggal sistem operasi Upami Windows 11 teu puas, anjeun gaduh pilihan pikeun ngalih deui ka Windows 10. Saatos ningkatkeun ka Windows 11, anjeun gaduh 10 dinten pikeun ngabatalkeun sadayana.

Windows 11 balik deui ka Windows 10 - éta kumaha jalanna

Upami anjeun henteu resep atanapi sistem operasi nyababkeun masalah, anjeun tiasa balikan deui ka sistem operasi anu lami. Windows 11 ayeuna gaduh sababaraha Masalah kinerja sareng CPU AMD. Upami anjeun ogé kapangaruhan, balik deui ka Windows 10.

penting: Tip di handap ieu ngan ukur tiasa dianggo dina 10 dinten terakhir anjeun ngalih ka Windows 11. Tip ogé henteu dianggo dina aranjeunna Windows.old folder geus dihapus.

  1. Sapertos kitu, pencét potong kompas keyboard Windows + i, ka setélan pikeun muka.
  2. Pas setélan dibuka, klik dina "Pamulihan".
  3. Dina kumaha pilihan Pamulihan pencét dina "Balik".

Kedah fungsi"Balik" grayed kaluar atawa klik teu mungkin, mangka anjeun boga Windows di operasi pikeun leuwih ti 10 poé.

Windows 11 Balik deui ka Windows 10: folder windows.old dihapus

Upami anjeun gaduh windows.old folder teras teu aya deui kamungkinan pikeun ngalih deui ka Windows 10. Aranjeunna teu boga pilihan tapi milih nu anyar Windows 11 Bersih Pasang nedunan.

YouTube

Ku ngamuat vidéo éta, anjeun nampi kabijakan privasi YouTube.
diajar

Beban video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iV2luZG93cyAxMSBpbnN0YWxsaWVyZW4/IERhcyBicmF1Y2hzdCBkdSBkYWbDvHIhIiB3aWR0aD0iMTIyMCIgaGVpZ2h0PSI2ODYiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvakp3c1RScUZnazQ/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Teu acan aya balesan

Ngunggah balesan énggal ...

windowspower.de

anu ngolola

61 pesen Ngadamel 4

Windows 11 balik deui ka Windows 10 - kumaha carana

Upami anjeun teu puas ku sistem operasi Windows 11 anyar, anjeun gaduh pilihan pikeun ngalih deui ka Windows 10. Saatos ningkatkeun ka Windows 11, anjeun gaduh 10 dinten pikeun ngabatalkeun sadayana. Windows 11 balik deui ka Windows 10 - ieu kumaha jalanna Upami anjeun henteu resep atanapi sistem operasi nyababkeun masalah, ...

(Maca tulisan lengkep ...)

walon siga

klik pikeun dilegakeun ...
Tombol Balik deui ka Top