parentahWindows 10

Jantenkeun Windows 10 langkung gancang - nyepetkeun komputer anjeun

Naha anjeun badé ngajantenkeun Windows 10 langkung gancang? `Windows 10 mangrupikeun sistem anu pangsaéna sareng panggancangna anu dipasang Microsoft dina pasaran. Tapi kana waktosna tiasa kajantenan Windows 10 henteu tiasa dianggo gancang sapertos dina dinten munggaran. Sanajan sistem operasi pisan langsing jeung jalan tanpa masalah utama dina komputer heubeul atawa notebooks, urang tiasa nyepetkeun sistem kalawan sababaraha trik. Kami bakal ngenalkeun sababaraha trik kumaha anjeun tiasa ngadamel Windows 10 langkung gancang:

Jantenkeun Windows 10 langkung gancang

Windows 10 Autostart: Mimitian gancang
Upami anjeun masang program dina Windows 10 kana waktosna, sababaraha program bakal ngamimitian tanpa anjeun terang. Nu boga konsekuensi éta Windows 10 dimimitian lalaunan jeung butuh sababaraha waktu saméméh anjeun tiasa dianggo kalayan eta. Seueur program anu dipasang dipasang Mimitian otomatis ambéh maranéhanana di tukang ngamimitian jeung ngajalankeun. Kalayan tip kami, kami nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngadamel Windows 10 langkung gancang.

Adaptasi autostart - nonaktipkeun program
Pencét katuhu dina Tugas tugas sareng teraskeun Tugas-Manajer.

Tugas-Manajer
Di luhur, pencét Mimitian otomatis

otomatis

Sadaya program anu dimuat nalika Windows 10 dimimitian didaptarkeun di dieu.
Pencét kana program anu henteu kedah dimimitian teras pencét di handap Pareuman. Atanapi klik dina kancing beurit katuhu dina program teras pilih Pareuman.

Pareuman otomatis
Laksanakeun ieu sareng sadaya program anu henteu kedah dimimitian. Punten perhatoskeun, kumaha ogé, yén sababaraha program sapertos Internet Security sareng program antivirus kedah dijalankeun di tukang pikeun ngajagi sistem anjeun



Maya mémori aksés acak mareuman dina Windows 10

Memori virtual diaktipkeun sacara standar dina Windows 10. Saha anu henteu Hard drive SSD dipasang, sistem ngan slows turun. Upami Anjeun gaduh a SSD Upami anjeun parantos masang hard disk, kami nyarankeun nganonaktipkeun mémori virtual, ieu kumaha jalanna:
Drücken Sie maot Tastenkombination Windows + X teras pencét on sistim

sistim
Pencét kénca Setélan sistem canggih

Setélan sistem canggih

Pencét di luhur Dipanjangan sareng salajengna dihandap kakuatan dina Setélan… .

setélan ngalegaan
Dina jandéla dibuka, pencét dina Dipanjangan sareng kanggo mémori virtual Ganti… .

robah nambahan
Henteu dipariksa: Otomatis ngatur ukuran file paging pikeun sadaya drive.
Ngadamel poin Teu aya file paging teras pencét on OK.

Memori virtual

Pembersihan disk Ngalaksanakeun pembersihan
Windows 10 nyimpen seueur data dina hard disk(Cache) pikeun digawé leuwih gancang. Sapertos file program anu diunduh, file internét samentawis, gambar leutik sareng seueur deui. Disarankeun pikeun ngahapus data atanapi ngabersihan pamawa data.
Lebetkeun dina palang teangan di kénca handap Pembersihan disk teras pencét kana éta Aplikasi sistem.

Pembersihan disk
Dina jandéla alit alit anu muka, pilih hard drive teras pencét OKÉ.

Pembersihan disk sareng pilihan drive
Windows 10 ngitung sabaraha ruang panyimpenan anu tiasa dibébaskeun.

Ruang pembersihan disk
Daptar nembongan dimana anjeun tiasa nangtoskeun file mana anu anjeun hoyong pupus. Pencét OKÉ

Hasil pembersihan disk




Pareuman épék visual
Windows 10 katingalina saé pisan berkat épék visual. Nanging, upami Windows 10 parantos dipasang dina komputer anu lemah, disarankeun pikeun nganonaktifkeun épék maya.

Drücken Sie maot Tastenkombination Windows + X teras pencét on sistim

sistim
Pencét kénca Setélan sistem canggih

Setélan sistem canggih

Pencét di luhur Dipanjangan sareng salajengna dihandap kakuatan dina Setélan… .

setélan ngalegaan
Ngadamel poin Saluyukeun pikeun pagelaran anu pangsaéna.

kinerja optimal
Nanging, anjeun gaduh pilihan pikeun nganonaktipkeun épék visual sacara manual, sapertos animasi nalika ngaminimalkeun, ngamaksimalkeun jandéla, animasi dina taskbar, jst.

Defragment hard drive
Perhatosan: Saha hiji Hard drive SSD henteu kedah nganggo léngkah-léngkah ieu.
Nalika hard disk dirusak, data na diurutkeun deui. Janten Windows 10 tiasa ngaksés data langkung gancang. Kami nunjukkeun kumaha defragment hard drive di dieu:

Mimitian dina Windows Explorer
Pencét kana kancing beurit katuhu kana hard drive anjeun hoyong defragment teras pilih fitur.


hard drive defrag
Dina jandéla anyar pencét dina pakakas sareng teraskeun Ngaoptimalkeun.

Alat ngaoptimalkeun ngajantenkeun Windows 10 langkung gancang




Jantenkeun Windows 10 langkung gancang nganggo hardware sareng software

Bahkan langkung gancang ku hard drive SSD
Upami anjeun hoyong ngajantenkeun Windows 10 leres pisan, pasang salah sahiji Hard drive SSD. Kenangan lampu kilat modéren gaduh dua dugi tilu kali langkung gancang nyerat sareng maca gancang.

Optimalkeun Windows 10 nganggo parangkat lunak
Éta tip pikeun ngajantenkeun Windows 10 langkung gancang. Pasti seueur program di pasar anu ngaoptimalkeun komputer Windows anjeun sareng ngajantenkeun langkung gancang. Sababaraha éta CCleaner atawa Ashampoo WinOptimizer

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top