pidio

Di dieu anjeun bakal mendakan animasi video sareng presentasi dina poko Windows sareng komputer.
Penjelasan grapik kadang langkung saé atanapi langkung gampang dipikaharti sahingga janten inovasi anu ngabantuan di pihak urang. Tingali pitunjuk pidéo pikeun sadaya sistem operasi Windows, khususna Windows 7 sareng sistem operasi Windows 8 anu anyar, tapi ogé pikeun sadaya daérah masalah anu sanés dina komputer.

Tip sareng trik anu ngabantosan ditingalikeun ku gambar. Dijelaskeun sacara rinci, praktis sareng gampang dipikaharti, pidéo ngabantosan gancang pikeun méréskeun masalah sareng PC, komputer, sistem operasi sareng program. Pidéo mangrupikeun pitunjuk éléktronik sareng visual pikeun panggunaan anu sadayana tiasa sareng kedah nganggo épéktip.

Tombol Balik deui ka Top