Trik tip WhatsApp

Naha anjeun milari tip sareng trik kanggo WhatsApp? Maka anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Di dieu anjeun tiasa mendakan seueur tip anu ngaleungit pikeun iPhone WhatsApp sareng Trik WhatsApp Android. Urang bakal nunjukkeun pitunjuk sareng pilihan anu disumputkeun didieu ngeunaan cara dianggo langkung saé ku WhatsApp.

Naon whatsapp

Éta utusan dimana anjeun tiasa tukeur pesen kalayan gampang, aman sareng andal. Henteu ngan ukur tiasa ngirim téks, anjeun ogé tiasa nganggo kanggo nelepon.
Kirim téks, smiley, file, poto sareng video gratis. WhatsApp sayogi pikeun sistem anu béda, contona Android, iPhone, Mac atanapi Windows PC, Windows Phone.

Gampang ngirim pesen gratis naha aranjeunna babaturan atanapi kulawarga atanapi bahkan di grup. WhatsApp gratis sareng dianggo nganggo konéksi internét. Kusabab kitu teu aya biaya SMS.

Kalayan kami anjeun bakal mendakan seueur trik rahasia liwat utusan. Seueur tip dimana anjeun henteu terang naon waé anu aya. Fungsi rongkah sapertos naon sareng font kudu dilakukeun. Tulis milik anjeun Téks dina kandel, miring atanapi strikethrough. Ngeunaan Setélan WhatsApp anjeun tiasa ngahontal ampir kabéh daérah penting naon waé anu gaduh akun, perlindungan data, Ngarobih nomer kedah ngalakukeun sareng seueur deui

Nelepon gratis nganggo WhatsApp?

Kalayan WhatsApp dimungkinkeun pikeun nelepon telepon sareng pidéo. Anjeun tiasa nyauran babaturan sareng kulawarga gratis. Henteu janten masalah naha anjeun cicing di kota anu sami atanapi di luar negeri. Telepon sora sareng pidéo WhatsApp nganggo konéksi internét telepon anjeun.

Kirim pesen sora?

Leres, gampang pisan ngirim pesen soanten sareng WhatsApp. Henteu janten masalah upami anjeun nganggo iPhone atanapi Android. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét tombol mikropon sareng ngarékam pesen.

Perbarui WhatsApp?

Anu ngadamel WhatsApp ngamutahirkeun aplikasi sacara rutin. Ngamutahirkeun sok dilaksanakeun ngalangkungan Apple Store pikeun iPhone. Pikeun Android, anjeun tiasa mendakan pembaruan langsung dina Google Player.

WhatsApp pikeun PC?

Anjeun ogé tiasa nganggo WhatsApp dina komputer desktop. Pasang hiburan sareng obrolan di ditu. Kalayan fungsi desktop wéb dimungkinkeun pikeun nyinkronkeun obrolan anjeun sareng komputer. Aya dua cara pikeun nyingkronkeun. Pikeun ngalakukeun ieu, unduh aplikasi desktop pikeun sistem Windows sareng Mac. Pilihan anu kadua nyaéta WhatsApp online upami anjeun nganggo web.whatsapp.com.

WhatsApp Android

Anggo WhatsApp dina sistem Android. Paduli naha éta mangrupikeun telepon anyar atanapi smartphone anu langkung panjang. Anjeun tiasa teras ngaunduh file apk pangénggalna tina halaman wéb WhatsApp.

Unduh WhatsApp

Tombol Balik deui ka Top