panasehat

Tés hard drive SSD: 5 hard drive SSD pangsaéna 1TB

Hard disk SSD tiasa ngajantenkeun komputer anjeun langkung gancang. Komputer anjeun mimiti lalaunan sareng peryogi lami kanggo damel sareng Windows? Atanapi prosés ngamimitian program lami-lami teuing? Maka anjeun peryogi hard drive SSD. Ieu jauh langkung gancang tibatan hard drive HDD konvensional. Ayeuna aya seueur pabrik anu nawiskeun sababaraha model dina pasaran. Nanging, henteu gampang mendakan disk anu leres. Kami ngenalkeun anjeun kana 5 hard drive SSD anu pangsaéna sareng 1 TB ti pabrik anu béda sareng kami ngarepkeun anjeun bakal ngagaduhan anjeun Kaputusan pikeun nyederhanakeun kumaha anjeun nyandak meunangkeun deui mindahkeun data gancang.

rekomendasi
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 "Internal SSD Hideung
SanDisk SSD Plus internal hard drive 1 TB (ningkatkeun performa nyerat dina mode burst, startup gancang, shutdown and loading, read speed 535 MB / s, nyerat speed 450 MB / s, shockproof)
WD Blue SATA SSD 1 TB, 2,5 inci (internal SSD, reliabilitas tinggi, dibaca dugi ka 560 MB / s, nyerat dugi ka 530 MB / s, shockproof sareng WD FIT Lab-Certified)
Tip harga
Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
model
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 "Internal SSD Hideung
SanDisk SSD Plus internal hard drive 1 TB (ningkatkeun performa nyerat dina mode burst, startup gancang, shutdown and loading, read speed 535 MB / s, nyerat speed 450 MB / s, shockproof)
WD Blue SATA SSD 1 TB, 2,5 inci (internal SSD, reliabilitas tinggi, dibaca dugi ka 560 MB / s, nyerat dugi ka 530 MB / s, shockproof sareng WD FIT Lab-Certified)
Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
Ukuran
X x 7 0,7 10 cm
X x 0,7 10,1 7 cm
X x 10 7 0,7 cm
X x 10 0,7 7 cm
X x 10 0,7 7 cm
beurat
49,9 g
31,8 g
36,3 g
81,6 g
54,4 g
Faktor formulir
2,5 di
2,5 di
2,5 di
2,5 di
2,5 di
Laju maca
550 MB / s
535 MB / s
560 MB / s
520 MB / s
540 MB / s
Laju nulis
520 MB / s
450 MB / s
530 MB / s
500 MB / s
500 MB / s
sambungan
SATA III (6 GB / s)
SATA III (6 GB / s)
SATA III (6 GB / s)
SATA III (6 GB / s)
SATA III (6 GB / s)
Peunteun palanggan dina Amazon
70.571 peunteun
harga
145,17 eur
84,99 eur
92,71 eur
83,65 eur
82,86 eur
rekomendasi
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 "Internal SSD Hideung
model
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 "Internal SSD Hideung
Ukuran
X x 7 0,7 10 cm
beurat
49,9 g
Faktor formulir
2,5 di
Laju maca
550 MB / s
Laju nulis
520 MB / s
sambungan
SATA III (6 GB / s)
Peunteun palanggan dina Amazon
70.571 peunteun
harga
145,17 eur
nawarkeun
SanDisk SSD Plus internal hard drive 1 TB (ningkatkeun performa nyerat dina mode burst, startup gancang, shutdown and loading, read speed 535 MB / s, nyerat speed 450 MB / s, shockproof)
model
SanDisk SSD Plus internal hard drive 1 TB (ningkatkeun performa nyerat dina mode burst, startup gancang, shutdown and loading, read speed 535 MB / s, nyerat speed 450 MB / s, shockproof)
Ukuran
X x 0,7 10,1 7 cm
beurat
31,8 g
Faktor formulir
2,5 di
Laju maca
535 MB / s
Laju nulis
450 MB / s
sambungan
SATA III (6 GB / s)
Peunteun palanggan dina Amazon
harga
84,99 eur
nawarkeun
WD Blue SATA SSD 1 TB, 2,5 inci (internal SSD, reliabilitas tinggi, dibaca dugi ka 560 MB / s, nyerat dugi ka 530 MB / s, shockproof sareng WD FIT Lab-Certified)
model
WD Blue SATA SSD 1 TB, 2,5 inci (internal SSD, reliabilitas tinggi, dibaca dugi ka 560 MB / s, nyerat dugi ka 530 MB / s, shockproof sareng WD FIT Lab-Certified)
Ukuran
X x 10 7 0,7 cm
beurat
36,3 g
Faktor formulir
2,5 di
Laju maca
560 MB / s
Laju nulis
530 MB / s
sambungan
SATA III (6 GB / s)
Peunteun palanggan dina Amazon
harga
92,71 eur
nawarkeun
Tip harga
Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
model
Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
Ukuran
X x 10 0,7 7 cm
beurat
81,6 g
Faktor formulir
2,5 di
Laju maca
520 MB / s
Laju nulis
500 MB / s
sambungan
SATA III (6 GB / s)
Peunteun palanggan dina Amazon
harga
83,65 eur
nawarkeun
Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
model
Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
Ukuran
X x 10 0,7 7 cm
beurat
54,4 g
Faktor formulir
2,5 di
Laju maca
540 MB / s
Laju nulis
500 MB / s
sambungan
SATA III (6 GB / s)
Peunteun palanggan dina Amazon
harga
82,86 eur
nawarkeun

5 hard drive SSD anu pangsaéna ku sakedip

Kami ngabandingkeun éta dina pituduh kami 5 hard drive internal 1TB SSD pangsaéna ngenalkeun sareng ngawartosan anjeun ngeunaan pungsionalitasna sareng naon anu anjeun kedah perhatoskeun nalika ngagaleuh.

Henteu ngan ukur gancang Mindahkeun data mangrupakeun argumen pikeun éta Hard drive SSD, hususna résistansi shock. Upami laptop anjeun dijagragkeun, aya kurang kamungkinan karusakan sareng kasempetan langkung hébat pikeun hard drive anjeun tetep gembleng. éta disk HDD konvensional rentan pisan kana ieu.

Samentawis waktos, hard drive teras-teras dikembangkeun sareng ditingkatkeun. Kitu ogé anu disebut M.2 SSD hard drive pisan up-na-datang. Téknologi anyar ngajantenkeun aranjeunna langkung gancang sareng ku pamekaran pasar ayeuna, aranjeunna pasti bakal hiji dinten ngaganti HDD konvensional sareng Hard drive SDD ngadorong jauh.




 

5 hard drive SSD anu pangsaéna upami dibandingkeun

1. Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO

5,92 eur
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 'Internal SSD Hideung
70.571 peunteun
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 "Internal SSD Hideung
  • Solid State Drive (SSD) pikeun kamampuan PC ningkatkeun dina pamakéan sapopoé, cocog ogé salaku alternatif pikeun HDD (hard disk)
  • Kinerja langkung seueur pikeun tujuan anjeun langkung gancang: dugi ka 3,6 kali langkung gancang tibatan HDD (550 MB / s dibaca, 520 MB / s nyeratna gancang)

Hard disk SSD munggaran dina ngabandingkeun urang ti Hard drive Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO SSD pikeun Windows sareng Linux . Hard drive 1TB ngagaduhan Laju maca von 550 MB / s sareng a Laju nyerat 520 MB / s. Cocog pisan pikeun digawé gancang dina komputer. Kalayan ukuran tina 2,5 di Samsung SSD pas dina PC desktop sareng dina sababaraha notebook. Pabrikan nawiskeun deui 500GB, 1000GB, 2000GB sareng 4000GB versi dina.

  • 2.5 inci SATA 6 GB / s
  • 3D V-NAND
  • Samsung 3core MJX
  • 98K IOPS
  • 2Mh MTBF
  • 256-bit AES.
  • Suhu operasi: 0 - 70 ° C
  • Faktor formulir: M.2 2280
  • Beurat: 50 g

2. SanDisk SSD PLUS 1TB Sata III 

2,41 eur
SanDisk SSD Plus internal hard drive 1 TB (ningkatkeun performa nyerat dina mode burst, startup gancang, shutdown and loading, read speed 535 MB / s, nyerat speed 450 MB / s, shockproof)
38.020 peunteun
SanDisk SSD Plus internal hard drive 1 TB (ningkatkeun performa nyerat dina mode burst, startup gancang, shutdown and loading, read speed 535 MB / s, nyerat speed 450 MB / s, shockproof)
  • Laju baca nepi ka 535 MB / s sareng nyerat laju dugi ka 450 MB / s, tingkatkeun performa PC anjeun. Hard drive internal ngagaduhan performa langkung luhur tibatan hard drive anu sanés.
  • Ningkatkeun PC lami anjeun anu laun. Hard drive internal SSD masihan ka PC anjeun umur panjang sareng ngajantenkeun langkung gancang.

Hard drive kadua asalna tina SanDisk. éta 1 TB ageung Catetan biayana sakitar 85 euro sareng langkung mirah langkung mirah tibatan model persaingan. Pabrikan hard drive SanDisk SSD ogé nganggo 120GB, 240GB, 480GB, 1TB sareng 2TB sayogi di pasar. éta Laju maca 535 MB / s jeung Laju nyerat 450 MB / s ngadukung pamrosésan data langkung gancang tibatan hard drive konvensional. Kalayan ukuran 2,5 inci éta henteu kedah janten masalah Hard drive SanDisk pikeun dipasang dina buku catetan naon waé atanapi dina PC desktop.

  • Dugi ka 20 kali langkung gancang tibatan hard drive konvensional
  • Ngamimitian gancang, pareuman
  • Résistansi ngajempolan mastikeun katahanan anu kabuktosan
  • Suhu operasi: 0ºC - 70ºC
  • Faktor formulir: 6,35 cm (2,5 inci)

3. Western Digital WDS100T2B0A WD Blue 

WD Blue SATA SSD 1 TB, 2,5 inci (internal SSD, reliabilitas tinggi, dibaca dugi ka 560 MB / s, nyerat dugi ka 530 MB / s, shockproof sareng WD FIT Lab-Certified)
8.679 peunteun
WD Blue SATA SSD 1 TB, 2,5 inci (internal SSD, reliabilitas tinggi, dibaca dugi ka 560 MB / s, nyerat dugi ka 530 MB / s, shockproof sareng WD FIT Lab-Certified)
  • Hard drive SSD nawiskeun 1,75 juta jam MTTF anu ngarah kana industri sareng dugi ka 400 TBW pikeun ningkat réliabilitas
  • Kalayan SATA SSD anjeun gaduh hard drive internal internal anu shockproof sareng WD FIT LAB anu cocog sareng rupa-rupa komputer
paeh Western Digital WDS100T2B0A WD Blue mangrupikeun hard drive SSD anu katilu dina ngabandingkeun urang. Pabrikanna nawiskeun sababaraha versi sareng ukuran dina hard drive ieu, sapertos 250, 500, 1000 komo 2000 GB. Hatur nuhun kana téknologi cache SLC (Single Level Cell) terpadu, SSD nyiptakeun Laju maca von 560 MB / s sareng a Laju nulis von 530 MB / s. Kukituna, data sapertos B. di video-Prosés dilaksanakeun dina sakedik panon.

Hard drive ieu menonjol di dieu kalayan konsumsi énergi na anu murah pisan. Salaku tambahan, pabrik WD ogé nawiskeun alat monitoring pikeun disk dina halaman wéb na. Status hard disk, sapertos suhu sareng kapasitas, diparios. Kalayan bijil ti WD Functional Integrity Testing Lab (FIT Lab), pabrikan ngajamin umur panjang pikeun hard drive na.

5 USB stick pangalusna 256 GB dibandingkeun - tés USB stick

  • Nomer modél: WDS100T2B0A
  • Antarmuka Hard disk: Serial ATA-600
  • Faktor formulir: 6,35 cm (2,5 inci)
  • Beurat: 50 g

4. Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP

Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
9.407 peunteun
Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
  • Sequential read: dugi ka 520MB / s - Sequential nyerat: dugi ka 500MB / s
  • Antarmuka SATA III kalayan 6 Gbps ngamungkinkeun komputer atanapi netbook ngamimitian kirang tina 20 detik

Ogé éta Hard drive SSD ti Intenso sayogi dina ukuran anu beda-beda 128GB, 256GB, 512GB & 1TB. SSD ieu ngabantosan antarmuka SATA III 6 GB / s eine Laju maca von 520 MB / s sareng a Laju nulis von 500 MB / s. Cocog pisan pikeun dianggo dina laptop atanapi PC. Éta ogé ngagaduhan antarmuka SATA III pikeun nyaimbangkeun data anu tiasa dipercaya. Kusabab konsumsi énergi anu handap, éta khusus cocog pikeun buku catetan, kusabab cara ieu umur batréna tiasa diperpanjang.

  • Mimitian komputer atanapi netbook kirang tina 20 detik
  • Konsumsi énergi rendah
  • Kecepatan tinggi MLC NAND flash
  • Beurat: 83G

5. Krusial BX500 CT1000BX500SSD1 (Z) 1 TB

Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
43.735 peunteun
Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
  • Gancang boot-up. loading gancang koropak. Ningkat responsiveness Sistim
  • 300% leuwih gancang ti teuas drive has

Hard drive SSD pamungkas dina ngabandingkeun urang nyaéta Krucial BX500internal SSD 1 TB. Kalayan a Laju maca von 540 MB / s jeung Laju nulis tina 500 MB / s hard drive SSD nyaéta 20 kali langkung gancang tibatan drive anu langkung lami. Kusabab diménsi 2,5 inci anu has, éta cocog sareng ampir unggal buku catetan sareng / atanapi PC. Pabrikan Transcend ogé nawiskeun perangkat lunak gratis pikeun ngawas status hard drive. Gambar Asli Acronis pikeun Krusial kaasup.

  • 300% leuwih gancang ti teuas drive has
  • Ningkatkeun umur batre laptop
  • Faktor formulir 2,5 inci
  • Warna: Hideung
  • Téknologi hard drive Hard state solid

panasehat

Naon hard drive SSD?ssd hard drive ngabandingkeun

a Hard disk SSD nyaéta pamekaran salajengna hard drive HDD tradisional. Teknologi gudang sareng ngolah data bénten sareng anu aslina HDD hard drive sareng kukituna ngamungkinkeun paningkatan anu luar biasa dina kagancangan anjeun Komputer atanapi laptop. Ieu ngirangan waktos ngantosan nalika Windows ngamimitian. Data disalin langkung gancang, grafik sareng file video dimuat langkung gancang. Sacara umum, sapertos hard drive SSD mangrupikeun asét pikeun unggal pangguna komputer.

Kaunggulan tina hiji hard drive SSD

Babandingan antara a HDD jeung Hard drive SSD nunjukkeun béda anu serius.

Kauntungan anu teu dibantah tina hard drive SSD nyaéta langkung gancang Laju maca / nyerat sareng ogé ningkat aksés gancang dibandingkeun hard disk konvensional. Ieu dioptimalkeun Pagelaran tangtosna ditingalikeun dina aplikasi dina komputer anjeun. Upami sistem operasi dipasang dina hard drive SSD sapertos Windows, startup PC atanapi laptop sacara nyata gancang.

cdd hard driveProgram ogé dimimitian langkung gancang sahingga tiasa langkung gancang. Sadaya pangguna wawuh kana grafik na Ngédit pidéo kudu ngalakukeun gancang ngakuan bédana. Kaulinan komputer ngahontal diménsi anu sanés ku waktos dimuat tina kaulinan kusabab kaunggulan gancangna.

Salaku tambahan kana kaunggulan anu disebatkeun di luhur, aya ogé kaamanan data anjeun. Kalayan produk HDD lami, cacad anu disababkeun ku sirah anu dibaca henteu umum sareng data anjeun sering kaancam atanapi henteu aya deui. Ieu henteu tiasa kajantenkeun ku hard drive SSD, sabab data na disimpen dina chip mémori papan logika leutik. Ogé gerakan anu kuat atanapi ragrag nalika damel dina komputer teu aya pangaruhna kana kaamanan data anjeun. Kauntungan utama, utamina nalika nganggo buku catetan nalika gerak.

Kauntungan sanés tina hard drive SSD nyaéta konsumsi kakuatan anu handap. SSD nyéépkeun sakedik énergi dibandingkeun sareng anu konvensional HDD.  Éta parantos kabuktosan yén ngagunakeun SDD tiasa ngajaga umur batén tina notebook dugi ka 60 menit langkung lami.

Pangembangan noise handap tina SSD ogé kedah disebatkeun positip. Sedengkeun noises anu ngiringan ngaganggu sok kadéngé ku HDD hard drive, SSD tiasa dianggo cicingeun. Anjeun teu tiasa nguping naon-naon, sanaos beurat teuing beban na.

Hard disk SSD langkung alit tibatan HDD konvensional. Éta ngan ukur ngagaduhan ukuran 2,5 di Béda jeung 3,5 di HDD. Kituna langkung alit sareng henteu nyéépkeun rohangan dina kasus komputer.

Sanaos seueur kaunggulanana, hanjakalna ogé aya kalemahan ku disk SDD. Biaya akuisisi sakitar 20% - 30% langkung luhur tibatan hard drive HDD normal. Ieu kumaha biaya hard drive SSD 1 TB ayeuna sakitar 90 € -120 €.

Kumaha jalanna hard drive SSD?

Sakumaha parantos didadarkeun, bénten hiji téknologi Disk SSD ka HDD hard drive lami serius. Upami data dibaca dina hard drive HSS nganggo disk magnét sareng maca / nyerat sirah, metode mékanis ieu henteu dianggo deui ku SSD. Téknologi nyimpen data parantos mekar.

Kalayan hard drive SSD, data ayeuna ngan ukur disimpen dina sababaraha chip. Ieu hartosna data na langkung saé. Ogé dianggo sareng téhnik ieu Iteuk USB, Kartu mémori sareng panyimpenan internal smartphone. éta Hard drive SSD bade janten normal pisan Konektor SATA nyambung.

Salaku tambahan, anu langkung lami éta HDD hard drive rawan kaget pisan. Nalika hard drive HDD murag, biasana langsung rusak sareng henteu tiasa dianggo deui sabab sirah anu dibaca rusak nalika murag. Kalacat éta ogé langsung ditingali, sabab sirah maca teu dikenal deui atanapi sora clacking tiasa kadéngé.



Generasi anyar hard disk nyaéta hard disk SSD, atanapi bahkan ayeuna M.2 SSD hard drive. Anu mimiti sareng penting, piring éta dipaké pikeun ngajantenkeun komputer / laptop umumna langkung gancang.

Paduli naha éta téh PC desktop atanapi buku catetan. Seueur anu nganggo hard drive HDD biasa sareng hard drive SDD dina paralel. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa install Windows dina hard drive SSD sareng rohangan hard drive tambahan anu diperyogikeun tiasa dianggo dina HDD hard drive.

Salian digunakeun dina komputer desktop sareng notebook, hard disk SSD ogé dianggo pikeun seueur anu sanés Alat anu dianggo. Salaku conto, anjeun tiasa nganggo hard drive SSD salaku hard drive luar. Anjeun nyambungkeun disk kana USB teras tiasa gampang mindahkeun sareng / atanapi nyalin data dibulak-balik.

Kalayan hard drive SSD seueur anu badé Konsol kaulinan sakumaha dina Xbox One atanapi anu Playstation 4 ditingkatkeun ku SSD. Gamers ngalaman kauntungan gancang pisan tibatan pamaén HDD hard drive.

Aya anu bénten Modél hard drive SSD?

Hard drive SSD sayogi dina sababaraha variasi anu béda sareng aranjeunna teras-terasan dimekarkeun sareng dioptimalkeun. Modél ieu sayogi:

  • 2,5 inci SSD hard drive
  • Hard drive SLC SSD
  • Hard drive MLC SSD
  • mSATA SSD
  • M.2 SSD
  • Hard drive éksternal SSD

Hard drive éksternal SSD

Anjeun ogé tiasa nganggo a Kabel USB anggo éksternal. Éta dipaké salaku hard drive normal.

Kauntungannana hiji hard drive luar nyaéta anjeun salawasna tiasa nyandak éta sareng anjeun. Paduli naha éta dokumenter, poto atanapi data sanés. Ogé kedah disebatkeun di dieu yén hard drive SSD éksternal masih anjeun Laju etiasa ngahontal, asalkeun anjeunna aya hiji USB 3.0 nyambung. Upami aranjeunna nyambung kana USB 2.0, éta bakal kalem sareng gancangna bakal ngirangan.

Catetan: Hard drive SSD kedahna teu kedah defragmented. Disk HDD normal kedah didéfragmentasi dina interval anu tangtu supados tiasa pondok waktos aksés. Kalayan hard drive SSD, ieu henteu diperyogikeun sareng bahkan tiasa ngabahayakeun.

3,00 eur
Kandang hard drive UGREEN 2,5 inci USB C 3.1 Gen 2 nepi ka SATA III nepi ka 6 Gbps kandang Éksternal pikeun SSD sareng HDD kalayan jangkungna 9.5mm / 7mm UASP didukung, SATA dipager ku USB C 3.1 alat-alat kabel gratis
12.821 peunteun
Kandang hard drive UGREEN 2,5 inci USB C 3.1 Gen 2 nepi ka SATA III nepi ka 6 Gbps kandang Éksternal pikeun SSD sareng HDD kalayan jangkungna 9.5mm / 7mm UASP didukung, SATA dipager ku USB C 3.1 alat-alat kabel gratis
  • SUPER SPEED: Hatur nuhun kana port USB C 3.1 Gen 2 anu kuat dugi ka 6Gbps, kandel hard disk 2.5 inci SATA ogé ngadukung protokol UASP, anu nalika dibarengan ku host host anu sanggup UASP, nawiskeun dugi ka 70% langkung gancang tibatan biasana USB 3.0.
  • KOMPILITAS KOMPILITAS: Perumahan luar ngamungkinkeun 2,5 inci hard drive SATA SSD / HDD dina jangkungna 9,5mm sareng 7mm, dina kalolobaan alat USB atanapi USB C / Thunderbolt 3 sapertos TV, router, PS5 / 4, Xbox, MacBook, MacBook Pro, iMac, laptop, PC sareng ngadukung hard drive dina kapasitas ageung dugi ka 6TB. Plug & Play, teu aya pamasangan Marc dina Windows XP / 7/8/10, Linus, Mac OS 8.0 sareng langkung luhur.

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh hard drive ssd?

Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacanna, aya seueur pabrik anu béda kalayan sababaraha modél hard drive dina pasaran. Gampang kaleungitan hal-hal. Naon hard drive anu leres? Naon anu anjeun kedah awas nalika ngagaleuh? Tangtosna, sadayana kedah nyandak kaputusan pikeun nyalira sareng kaputusan pameseran dipangaruhan ku sababaraha faktor:

  1. Laju
  2. Tempat neundeun
  3. Hargana

Laju

Upami kagancangan maénkeun peran utama, faktor ieu kedah dibandingkeun sacara rinci. Pabrikan ngajanjikeun kecepatan anu saé pisan. Salaku conto, aya pabrik anu janji yén data bakal diprosés kalayan kecepatan sakitar. 3000 MB / s tiasa kahontal per detik. Nilai-nilai ieu hésé pisan dihontal, tapi ku pakakas anu leres sareng terkoordinasi anjeun tiasa ngawangun angka ieu.

Supados hard drive SSD pikeun ngahontal kagancangan optimal, éta SATA 3 atanapi PCI-Express réngsé.

Tempat neundeun

Spasi panyimpenan mangrupikeun faktor penting anu kadua anu kedah diperhatoskeun nalika mésér hard drive. Sadaya pabrik ayeuna nawiskeun ukuran rohangan panyimpenan anu bénten-bénten. Dina awalna aya 32 GB, teras 128 GB, 256 GB, 500 GB sareng ayeuna 1-4 terabytes standar.

Hargana

Harga gumantung kana ukuran mémori. Langkung rohangan panyimpenan anu anjeun badé mésér, harga bakal langkung saé. Naon anu anjeun daék mayar tangtosna terserah anjeun. Nanging, urang kedah tetep émut yén Téknologi hard drive sok mekar. Janten ayeuna aya hiji Terabyte hard drive sakitar 100 € gumantung kana pabrikna.

Pro jeung kontra

kauntungan

  • Kacepetan anu parah dibandingkeun sareng HDD hard drive konvensional
  • mantap
  • Hemat énergi
  • quietly

kalemahan

  • Waragad akuisisi langkung luhur
5,92 eur
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 'Internal SSD Hideung
Samsung MZ-76E1T0B / EU 860 EVO 1 TB SATA 2,5 "Internal SSD Hideung
TurboWrite buffer pikeun performa nyerat maksimal kalayan beban kerja jangka panjang
−5,92 EUR 145,17 eur
Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
Intenso internal SSD hard drive kinerja 1TB TOP
Sequential read: dugi ka 520MB / s - Sequential nyerat: dugi ka 500MB / s; Konsumsi énergi rendah; Tahan kejutan, operasi noiseless (0dB)
83,65 eur
Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
Krusial BX500 1TB CT1000BX500SSD1 (Z) -ngantos 540 MB / s internal SSD (3D NAND, SATA, 2,5 inci)
300% langkung gancang tibatan hard drive normal; Micron 3D NAND - 40 taun kamajuan dina dunya mémori
82,86 eur

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.

Tombol Balik deui ka Top