wartossoftware

Camtasia Studio 2020 dileupaskeun

Dupi anjeun kantos mikir ngeunaan nyieun parentah? Naha anjeun kantos hoyong nyandak gambar nalika maén? Edit video, motong, nyieun slideshows jeung jeung jeung? Ayeuna aya program ka-100, hiji ngajangjikeun langkung seueur tibatan anu sanés, tapi anjeun kedah nganyahokeunana pikeun waktos anu lami sateuacan anjeun kéngingkeun hasil anu terhormat, atanapi peryogi seueur sumber daya sareng nyangking PC kana tuur na! Éta henteu kedah janten masalah, Camtasia Studio ti Techsmith béda! 

Naha kuring kedah janten jenius pikeun akrab sareng program éta?

Jawabanana pasti: HENTEU!

Kuring meunang panangan dina program ieu pikeun anu munggaran 6 taun ka pengker sareng henteu leres terang naon tujuanana. Teras kuring ngamimitian sareng saatos 5 menit kuring mikir sorangan: aha, éta saderhana éta?

Kumaha struktur sareng naon anu anjeun kedah terang?

Aya timeline, nyaéta timeline anu anjeun tiasa dilegakeun sakumaha anu dipikahoyong pikeun sababaraha hal anu anjeun hoyong tambahkeun. Janten impor file anu dipikahoyong, teras pasang file dina timeline. Klik katuhu audio jeung video misah jadi Anjeun bisa mupus payil audio jeung hiji klik. Tangtosna, pidéo ogé tiasa muted kalayan hiji klik.

Kumaha kuring motong video?

Rada saderhana, gulung ka tungtung teras kantun sered mouse di tungtung na ka kénca ka posisi anu dipikahoyong. Leres, éta gampang ku Camtasia! Tangtosna anjeun ogé tiasa nyirian bagian-bagianna teras ngaleungitkeunana, tapi kuring pikir éta langkung gampang ku cara éta.

Naon deui anu kuring tiasa lakukeun?

Anjeun tiasa nambihan callouts, anu disebut anotasi, file cross-fade, audio / video misah, transisi anu béda, anjeun gaduh seueur témplat sareng anjeun tiasa ngekspor video anu didamel dina format anu béda.

Éta mangrupikeun gambaran kasar pikeun sadayana anu henteu terang Camtasia Studio, ayeuna urang kana fitur anyar dina versi 2020, anu nembé dileupaskeun.

7a témplat layar pinuh de

Naon BARU dina vérsi 2020?

Citakan: Upami parantos aya témplat dina vérsi sateuacana, versi anyar nambihan deui sareng kalebet seueur témplat sahingga aya sababaraha hal pikeun unggal industri. Anjeun tiasa ogé nyiptakeun témplat anjeun nyalira, simpen sareng nganggo éta unggal-unggal anjeun peryogi. Anjeun tiasa ogé bagikeun témplat sareng kolega anjeun, anu anjeun kantos nyiptakeun nyalira, tangtosna.

8 template manager de

Lagu magnét, ogé BARU dina vérsi 2020

Naon lagu magnét sareng naon anu anjeun peryogikeun pikeunna? Anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi ieu dina versi anyar, anu sacara otomatis nutup lolongkrang dina timeline. Fungsi ieu ngajantenkeun langkung gampang pikeun tukeur atanapi mindahkeun file.

5 éditor magnetictimeline de

Ogé BARU dina versi 2020: Paporit

Fungsi anu dipikahoyong seueur! Anjeun ayeuna tiasa nyirian file anu paling anjeun gunakeun salaku paporit sareng béntang teras nambihan kana pamilihan gancang.

4a paporit layar penuh de

Bungkus Ékspor ka kolega:

Anjeun tiasa ngempelkeun paket anu khusus, sapertos callout, template, text, jst. anjeun tiasa ngempelkeun ieu salaku bungkus teras kirimkeun ka kolega Anjeun. Kolega teras tiasa dianggo sareng sadaya data dina cara anu sami, sahingga anjeun gaduh file anu seragam.

9a ékspor camtasiapackage layar pinuh de

Kabébasan kréatip langkung seueur: 

Ayeuna anjeun ogé ngagaduhan pilihan nganggo masker lagu. Kalayan fungsi ieu anjeun tiasa ngagedéan ruang lingkup kréatip anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngadamel masker statis sareng animasi anu ngahartikeun kumaha eusi trek ditampilkeun.

3 éditor adj lowerthirds de

Ngaronjatkeun rékaman:

Mikropon, sora sistem sareng webcam ayeuna tiasa ogé dirékam tanpa pidéo layar. Tapi anu kuring resep pisan nyaéta anjeun ayeuna gaduh langkung seueur pilihan dina hal tingkat pigura, janten kualitas gambar ogé tiasa ningkat sacara signifikan.

1a perékam layar pinuh de

 

Perbaikan alur kerja:

Seueur pamutahiran ogé parantos dilakukeun kana timeline. Ukuran téks kanggo callouts (anotasi) ayeuna tiasa disaluyukeun sacara otomatis. Sadaya unsur dina perpustakaan ayeuna diurutkeun sareng ditampilkeun langkung jelas. Upami anjeun nganggo sababaraha monitor, anjeun tiasa mindahkeun garis waktos ka sababaraha monitor. Parangkat lunak ayeuna sayogi dina basa Jerman, Inggris, Perancis sareng Jepang.

6a trackmattes layar pinuh de

 

Kéngingkeun Studio Camtasia BARU 2020!

Hanjakalna, Camtasia Studio aya sareng henteu gratis. Kualitas anu saé, kedah ngaraos biaya. Tapi éta artos ogé diinvestasikeun. Dupi anjeun gaduh patarosan? Teras pencét gambarna, aya anjeun bakal mendakan sadayana anu sanés.

logo camtasia 2020 hideung 128px

 

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Sini

Sapertos Vangelis, kuring ogé mangrupikeun pangurus Windowspower.de, sareng kuring resep nalika kuring tiasa ngabantosan batur ku élmuna kuring. Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan daérah anu tangtu, atanapi anjeun peryogi bantosan atanapi solusi? Teras nyerat ka kami, kami bakal nyobian ngabantosan anjeun saageung mungkin.
Tombol Balik deui ka Top