Windows 10

Mimitian setélan dina Windows 10 - sadaya kamungkinan

Upami anjeun handapeun Windows 10 Upami anjeun badé ngarobih, biasana anjeun kedah kana setélan Windows. Setelan sistem dibagi kana sababaraha kategori sapertos. B. Sistem, alat, telepon, jaringan sareng Internét, personalisasi, aplikasi, akun, basa sanés, gim, kaayaan saderhana, milarian, wadah, perlindungan data, pembaruan sareng kaamanan. Dina tulisan ieu kami hoyong nunjukkeun naon pilihan pikeun muka setélan.

Buka setélan dina Windows 10

Aya sababaraha cara pikeun anjeun mendakan sareng muka setélan dina Windows 10. Microsoft parantos ngawangun sababaraha cara dina sistem operasi ayeuna pikeun ngahontal tujuanana.

Total waktos: 5 Minuten

  1. Pintasan keyboard

    Pilihan anu paling saderhana sareng panglobana dianggo nyaéta pintasan keyboard di jerona Windows + kuring Pencét tombol dina waktos anu sami. Jandéla dibuka sacara otomatis nganggo Windows + E.

  2. Mimitian ménu

    setélan

    paeh Nyetél fogé mendakan dina éta Mimitian ménu ti Windows 10. Pencét kénca Logo Windows teraskeun kana éta Gir.

  3. Mimitian ménu II

    ménu mimiti

    Kami tetep dina ménu mimiti dimana éta sahandapeun Surat-E mendakan suhunan.

  4. Menu admin

    ménu admin

    Pilihan salajengna nyaéta nalika anjeun pencét-katuhu logo Windows. Jandéla leutik dibuka ku sababaraha pilihan, kaasup setélan. Anjeun tiasa nganggo potong kompas keyboard Windows + X ketok

  5. Palang palang

    palang palang

    Anjeun tiasa ogé ngarobih setélan via Palang palang nelepon. Pikeun ngalakukeun ieu, ketok setélan Di kénca handap palang teangan dina Windows 10. Kantun pencét dina hasil dina Setélan.

  6. Ngeunaan béwara

    bewara

    Pilihan salajengna nyaéta upami anjeun mencét kana gelembung ucapan klik. Di dieu dibuka Bewara ti Windows 10. Salaku tambahan kana setelan Windows, anjeun ogé bakal mendakan aksés gancang kana jaringan Modeu pesawat, mobile Hotspot, Caang, saatos modeu sareng seueur hal-hal sanés.

  7. Windws Explorer

    windows ngajajah

    Pikeun File Explorer atanapi Windows Explorer dina titik éta Pc ieu ogé mendakan jalan pikeun setélan. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal mendakan tombol anu dipikahoyong di luhur handapeun Komputer.

  8. Laksanakeun

    laksanakeun

    Anjeun ogé tiasa nganggo jandéla ngaji. Ketok pintasan keyboard Windows + R sareng masihan paréntah s-setélan: a.

  9. Pinkeun menu mimitian sareng taskbar

    ngamimitian pinning

    Pin sistem setting kana menu mimitian sareng taskbar. Kalayan ngan sababaraha klik anjeun ogé tiasa pin setélan sistem langsung kana task bar.

    Pencét kénca Logo Windows sareng mendakan settingna dina program daptar. Pencét katuhu na. Di dieu anjeun tiasa ngadamel setélan sistem langsung dina Mimitian ménu atanapi di Palayanan tugaspin e.

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top