Windows 10

Sejarah file nyetél cadangan data otomatis Windows 10

Dinten ieu kami hoyong nunjukkeun anjeun kumaha nyetél cadangan data otomatis dina Windows 10 sareng sajarah file tanpa masang parangkat lunak naon waé. Simpen data anjeun sacara otomatis dina hard drive éksternal. Anjeun nangtukeun mana file atawa polder nu dicadangkeun tur sabaraha sering. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha éta sadayana tiasa dianggo dina petunjuk ieu.

Sajarah file cadangan data otomatis

Hiji Acadangan otomatis Sigana rada rumit pikeun disiapkeun mimitina, tapi éta gampang pisan sareng luar biasa praktis. Pitunjuk ieu bakal dianggo pikeun sadayana Windows 10 PC henteu masalah naha PC desktop gaduh laptop atanapi tablet.

Aya kamungkinan anu béda pikeun datana atanapi bahkan sacara gembleng komputer pikeun ngamankeun. Unggal kamungkinan ngagaduhan kaunggulan sareng karugian sareng tujuan anu béda.

Sejarah file naon anu leres na?

a cadangan data ku anu disebut Sejarah file tina Windows 10, éta mangrupikeun cara nyadangkeun anjeun nyadangkeun file anjeun nyalira. Henteu janten masalah upami anjeun hoyong nyadangkeun video, dokumén, gambar sareng sajabina. Kalayan Sejarah File, anjeun tiasa nganggo teu sadayana file atanapi tunggal malikkeun.

ieu Jenis cadangan data tapi, éta henteu cocog pikeun nyadangkeun sadaya sistem. Janten moal kitu Windows 10 setélan, Drivers, apps, games jeung sajabana éta anu dimaksud sistem gambar. Cadangan sapertos kitu tiasa z. B. sareng Acronis Leres Ngadamel gambar.

Kalawan sajarah file anjeun bisa nangtukeun sabaraha sering file atawa folder geus diamankeun.

Upami anjeun z. Salaku conto, upami anjeun nyiapkeun cadangan jam 15:00 sonten sareng Windows 10 kedah nyadangkeun folder unggal 10 menit, maka Windows nyiptakeun Sekering tina folder lengkep. Dipariksa saatos 10 menit Windows 10 maka naha salah sahiji file aya dina folder atanapi  Dokumén dirobah, éta bakal jam 15:10. Upami anjeunna henteu ngarobih nanaon, maka moal aya anu kajadian. Teu aya file anu teras disalin sareng henteu dianggo rohangan panyimpenan tambahan.

Upami anjeun parantos ngédit salah sahiji file dina jam 15:15 p.m., teu aya kajadian anu mimiti. Jam 15:20 p.m., Windows 10 otomatis pariksa deui naha aya anu robih. Teras ngakuan file anu anjeun édit sareng simpen dina file hard drive luar.
Data anu teu robih tangtosna henteu disalin deui dina pamawa data.

Upami anjeun hoyong balikeun tina file cadangan kapayunna, anjeun tiasa mutuskeun naha anjeun hoyong mulangkeun versi 15 sonten atanapi versi 15:10 pm.



Siapkeun riwayat file

Sateuacan urang maju deui, éta penting sabab Pamawa data pikeun cadangan sambung kana komputer. Tutup hiji hard drive luar atanapi hiji Iteuk USB.

Lebetkeun dihandap di Palang palang tina Windows 10 Sejarah file teras pencét Setélan kaamanan.

Sejarah file

Jandéla bakal muka klik, handapeun sareng klik file sajarah Tambihkeun drive.

tambihan-drive

Daptar drive anu tiasa dianggo dipidangkeun. Upami pamawa data henteu ditampilkeun, maka éta tiasa henteu cocog, contona kalayan sakedik rohangan bébas atanapi henteu nyambung leres. Éta tiasa ngabantosan pormat operator data. Upami operator data anu dipikahoyong muncul, teras pencét.

Mindahkeun geseran ka (Nyadangkeun data kuring sacara otomatis) Ka palih katuhu.
pencét dina Pilihan deui.

Dina (file abdi aman) anjeun tiasa milih sakumaha sering file kedah dicadangkeun. Anjeun tiasa milih antara 10 Minuten, sajam atanapi dugi Pilih cadangan unggal dinten.

Dihandap ieu anjeun tiasa nangtoskeun naha cadangan disimpen. Kami ngarékoméndasikeun di dieu standar milih.

Dina ieu Cadangkeun folder pilih folder anjeun anu kedah sok dicadangkeun. Anjeun tiasa ogé ngaleupaskeun folder anu disarankeun.

Handap anjeun ogé tiasa Ngaleungitkeun folder, éta henteu kedah dicadangkeun.

Upami anjeun nepi ayeuna Jetzt siern ngaklik ngamimitian cadangan. Ieu ayeuna tiasa nyandak sababaraha menit atanapi sababaraha jam sabab ku cadangan anu munggaran, tangtosna, sadaya folder anu dipikahoyong kalebet sadaya file sareng subférder anu aya di jerona disalin kana operator data.

pilihan cadangan


Balikkeun data

Upami anjeun hoyong mulangkeun file anu disimpen atanapi Word atanapi Excel file, laksanakeun hal ieu:

Ketik dina palang pencarian di handap Sejarah file a. pencét dina  Cageur file nganggo riwayat file.

disimpen-file-sareng-file-sajarah

jandela muka. Anjeun tiasa nganggo panah pikeun milih dinten atanapi cadangan dimana file ieu kedah disimpen deui. Kalayan hiji klik dina panah héjo file anu dipilih disimpen deui.

data-malikkeun

Nalika Sejarah Riwayat Henteu jalan

Upami Sejarah File henteu ngamimitian ieu (tiasa) gaduh sababaraha sabab. Dina kaseueuran kasus éta tiasa dianggo nalika anjeun nampi jasa "Milarian Windows" diaktipkeun. Kumaha carana parios yén layanan diaktipkeun sacara fisik:

  • Pencét potong kompas keyboard Windows + R teras lebetkeun services.msc a.
  • Pencét dua kali dina éntri Pilarian Windows
  • Pilih handapeun tipe Startup Otomatis kaluar.
  • Pencét Larapkeun pikeun nyimpen perobihan sareng ngabalikan komputer anjeun.
YouTube

Ku ngamuat vidéo éta, anjeun nampi kabijakan privasi YouTube.
diajar

Beban video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iRGF0ZW4gYXV0b21hdGlzY2ggc2ljaGVybiBsYXNzZW4gbWl0IFdpbmRvd3MgMTAiIHdpZHRoPSIxMjIwIiBoZWlnaHQ9IjY4NiIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC91MjBPMTVfc08tWT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top