pidioWindows 10

Jantenkeun Windows 7/10 langkung gancang

Pareuman épék visual Windows 7/10



Dina Windows 7, sapertos dina Windows 10, anjeun gaduh pilihan pikeun mareuman épék visual. Ku cara kieu anjeun henteu ngan ukur ngahemat énergi, tapi ogé nguntungkeun tina PC anjeun! Henteu ngan éta bakal ngamimitian langkung gancang, éta ogé bakal langkung gancang. Punten perhatoskeun, Nanging, yén ieu ogé nganonaktifkeun épék visual sapertos animasi, gambar leutik, jsb.

YouTube

Ku ngamuat vidéo éta, anjeun nampi kabijakan privasi YouTube.
diajar

Beban video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iV2luZG93cyA3LzEwIHNjaG5lbGxlciBtYWNoZW4gZHVyY2ggZGVha3RpdmllcmVuIHZvbiB2aXN1ZWxsZW4gRWZmZWt0ZW4iIHdpZHRoPSI3MDgiIGhlaWdodD0iMzk4IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL292ajY1WmNuLWlNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

 

 

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Sini

Sapertos Vangelis, kuring ogé mangrupikeun pangurus Windowspower.de, sareng kuring resep nalika kuring tiasa ngabantosan batur ku élmuna kuring. Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan daérah anu tangtu, atanapi anjeun peryogi bantosan atanapi solusi? Teras nyerat ka kami, kami bakal nyobian ngabantosan anjeun saageung mungkin.
Tombol Balik deui ka Top