Windows 11

Anggo Windows 11 Home tanpa akun Microsoft

Anjeun tiasa masang Windows 11 tanpa akun Microsoft, tapi ngan ukur versi Pro. Pikeun vérsi bumi, akun Microsoft masih diperyogikeun salami prosés pangaturan. Aya sababaraha mangpaat pikeun masang sareng akun Microsoft, sapertos: B. pamakéan panyimpen awan OneDrive sarta aplikasi internét séjén, tapi dina mulang anjeun masihan Microsoft tanggal Anjeun. Upami anjeun henteu hoyong éta, anjeun tiasa pasang Windows 11 tanpa akun Microsoft.

Pasang Windows 11 Pro tanpa akun Microsoft

Nalika nyetél Windows 11 Pro Anjeun gaduh pilihan pikeun milih antara akun Microsoft sareng akun lokal nalika instalasi. Saatos ngalebetkeun daérah sareng perenah keyboard, anjeun tiasa milih akun. Pencét "Pilihan Login" sareng pilih "Akun Offline". Salaku tambahan, anjeun tiasa nyiptakeun sareng nganggo akun pangguna lokal.

Kumaha ngagunakeun Windows 11 Home tanpa akun Microsoft

Sigana rada béda sareng versi Windows Home. Di dieu anjeun kudu masang sistem operasi Akun Microsoft ngagunakeun. Éta hartosna anjeun masang Windows Home nganggo akun Microsoft sareng engké anjeun tiasa ngahapus deui saatos anjeun nyiptakeun akun lokal.

  1. Saatos Anjeun masang Windows Home, mimitian Windows 11 setélan. Hadé pisan mun éta ngagunakeun potong kompas keyboard Windows + kuring.

  2. Pencét kénca "Akun" tur teruskeun dina jandela katuhu "Kulawarga sareng pangguna anu sanés ".

  3. Pencét di handap "Pamaké séjén" dina tombol "Tambihkeun akun".

  4. Lajeng milih "Kuring henteu terang kredensial pikeun jalma ieu".

  5. on "Tambahkeun pamaké tanpa akun Microsoft" klik.

  6. Tulis ngaran. Anjeun oge gaduh pilihan pikeun nyetel sandi a.

  7. Pas akun pamaké anyar geus disetel, klik dina panah tukangeun akun lajeng on "Jenis Akun".

  8. Ayeuna pilih dina menu turun-handap "Administrator" teras pencét "OKÉ", supados parobahanana disimpen.

    make windows 11 home tanpa akun microsoft
  9. Ayeuna log in sareng akun ayeuna (akun Microsoft) sareng log in sareng akun pangguna lokal énggal anu anjeun damel.

  10. Saatos muka setélan akun, pilih "kulawarga jeung pamaké séjén" kaluar.

  11. Pilih akun Microsoft sareng pilih "Dipiceun". pencét dina "Pupus akun sareng data", pikeun mupus akun Microsoft anjeun.

Windows 11 Imah tanpa akun Microsoft

Ku kituna anjeun boga di Windows 11 Ngahapus akun Microsoft tina komputer anjeun sareng ayeuna nganggo Rekening pamaké lokal.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Teu acan aya balesan

Ngunggah balesan énggal ...

windowspower.de

anu ngolola

62 pesen Ngadamel 4

Anggo Windows 11 Home tanpa akun Microsoft

Anjeun tiasa masang Windows 11 tanpa akun Microsoft, tapi ngan ukur versi Pro. Pikeun vérsi bumi, akun Microsoft masih diperyogikeun salami prosés pangaturan. Aya sababaraha mangpaat pikeun masang sareng akun Microsoft, sapertos: Misalna panyimpen awan OneDrive sareng aplikasi internét anu sanés, tapi sabalikna anjeun masihan Microsoft tanggal anjeun. Upami anjeun henteu hoyong éta, anjeun tiasa ngajalankeun Windows 11 tanpa ...

(Maca tulisan lengkep ...)

walon siga

klik pikeun dilegakeun ...
Tombol Balik deui ka Top