panasehat

M.2 adaptor SSD - 5 kandang hard drive USB pangsaéna

Baheula, kandang hard drive éksternal 3,5 inci (2,5 cm) sangat populer. Dinten ayeuna, kumaha ogé, éta M.2 adaptor SSD Beuki populér. Kontras sareng kasus anu lami, adaptor langkung alit sareng tiasa dianggo tanpa unit catu daya tambahan. Anjeun tiasa nyambungkeunana ka komputer atanapi laptop nganggo kabel USB. Aya loba pabrik béda jeung model dina pasaran. Teu gampang pikeun ngalacak hal lamun milih hiji M.2 SSD dipager. Urang bakal ngawanohkeun anjeun 5 pangalusna M.2 SSD adapters dieu.

M.2 adaptor SSD

M.2 kandang SSD populér pisan. Anggo komputer beuki seueur M.2 SSD hard drive. Dealer ogé ningali seueur penjualan tina mémori alit. hatur nuhun ka M.2 SSD nu ngaropea tiasa anjeun nganggo M.2 SSD hard drive salaku média panyimpenan éksternal ngagunakeun. Tina Kancing SSD tiasa sakumaha hard drive luar bisa disambungkeun via USB ka Windows PC (desktop atawa laptop), Apple Mac jeung / atawa sistem Linux.

sambungan

Aya sababaraha pilihan konéksi pikeun M.2 adaptor SSD, éta Selokan gudang disambungkeun kana komputer atanapi laptop liwat USB, PCIe atanapi SATA sareng tiasa ngahontal kagancangan dugi ka Ngahontal 10 GBit / s.

Anu mana perumahan mémori M.2 anu leres?

Naon patokan nalika mésér hiji M.2 SSDhard disk Adapters pikeun ngémutan? Sakumaha didadarkeun di tadi, aya seueur kasus iteuk M.2 anu béda dina pasaran. Waragad anu saé M.2 adaptor SSD aya diantara € 8 sareng € 40. Upami anjeun nanem modalkeun ékspansi gudang, anjeun henteu kedah ngahémat artos ku ngagaleuh adaptor M.2 SSD anu saé.

Sateuacan mésér, anjeun kedah ngémutan sababaraha sipat penting:

  • Kumaha panasna dibubarkeun ogé? Palang mémori ngembangkeun panas nalika damel sareng éta kedah diperhatoskeun naha perumahan luar ieu ngagaduhan panyalagaraan pasip atanapi aktif.
  • Sambungan mana anu diperyogikeun? Upami komputer anjeun ngagaduhan port USB-C, anjeun kedah mésér adaptor M.2 SSD anu ngagaduhan port USB-C atanapi sahenteuna nyayogikeun USB-A kana adaptor USB-C.

Mésér adaptor anu cocog pikeun M.2 hard drive anjeun. Aya modél kalayan M-Key atanapi B-Key dina ukuran ukuran 2230, 2242, 2260 jeung 2280.

Pasang hard drive M.2 SSD dina adaptor

Persiapan atanapi pamasangan M.2 Hard drive SSD dina adaptor saderhana pisan. Hard drive napel na bisi nganggo sekrup alit.

perumahan hard drive m2.ssd M.2 SSD adaptor
Masang adaptor M.2 SSD
ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
Tip harga
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
rekomendasi
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
model
ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
Peunteun palanggan dina Amazon
-
-
-
-
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
14,99 eur
17,59 eur
11,99 eur
32,99 eur
23,99 eur
ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
model
ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
14,99 eur
nawarkeun
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
model
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
17,59 eur
nawarkeun
Tip harga
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
model
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
11,99 eur
nawarkeun
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
model
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
32,99 eur
nawarkeun
rekomendasi
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
model
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
23,99 eur
nawarkeun

5 adaptor M.2 SSD pangsaéna

1. Kandungan hard drive M2 U r ELUTENG USB 3.0

ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
  • Housing M2 SATA perumahan】 M.2 SATA adaptor ngadukung sadayana tombol M.2 NGFF SATA SSD B / B + M, ***** Teu ngadukung M-keys atanapi PCIE / Nvme SSD *****. Catetan: Punten pormat SSD anyar anjeun sateuacan dianggo, sanésna éta henteu tiasa dikenal dina PC.
  • Los USB 3.0 kandang hard drive - ngadukung sababaraha ukuran SSD】 M2 SATA dipager ngadukung M.2 SSD: 2230/2242/2260/2280 mm. TEU cocog sareng Samsung 950/951/960 SSD, KingSpec SSD, WD M2 Hideung SSD, Toshiba SSD. Bahan aluminium, langkung awét, langkung hampang sareng portabel.

Adaptor ELUTENG M.2 SATA ngadukung sadaya konci M.2 NGFF SATA SSD B / B + M. Adaptor M2 ti ELUTENG ngadukung SATA 2230/2242/2260/2280 SSD. Tina ELUTENG M.2 SSD adaptor henteu ngadukung M Key PCIE / NVME SSD, ogé Samsung 950/951/960 SSD, KingSpec SSD, KING POWER SSD, WD M2, Hideung SSD, JHK SSD, Toshiba SSD.


2. ADWITS USB 3.0

ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
  • Pas sampurna sareng 22 * ​​30mm, 22 * ​​42mm, 22 * ​​60mm, 22 * ​​80mm M.2 NGFF SATA SSD
  • Ukuran mini, merenah pikeun dibabawa, pasang sareng diputer, dukung swap panas

Pas sampurna sareng 22 * ​​30mm, 22 * ​​42mm, 22 * ​​60mm, 22 * ​​80mm M.2 NGFF SATA SSD. Ngan ukur ngadukung SATA M.2 konci B / B&M SSD, tapi éta henteu ngadukung SATA M.2 konci M & PCIe SSD.


3. EasyULT M.2 USB adaptor (henteu kedah kabel)

0,50 eur
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
  • M.2 SSD kana USB: M.2 ka USB 3.0 adaptor, tiasa mindahkeun M.2 SSD anjeun ka USB 3.0 interface. Ngadukung ngan ukur antarmuka B konci SATA sareng tombol B + M M.2 SSD, speed tinggi M.2 NGFF SSD kana adaptor USB3.0, solusi anu sampurna pikeun transfer data atanapi cadangan data! (Punten perhatoskeun: TEU ngadukung PCIE / NVMe / M konci SSD)
  • Pamasangan gampang: henteu kedah kabel USB. Teu aya masalah hilap kabel USB. Sederhanakeun konéksi! Pamasangan gampang sareng teu diperyogikeun supir.

Upami anjeun henteu hoyong nganggo kabel, anjeun kedah ningali kana adaptor USB EasyULT M.2. M.2 SSD kana USB: M.2 ka USB 3.0 adaptor, tiasa mindahkeun M.2 SSD anjeun ka USB 3.0 interface. 22 * 30/42/60/80: Ngan cocog sareng M.2 SSD (m.2 konci B, tipe B + M). Hard disk SSD anu tiasa dianggo: Ngarojong 22 * ​​30,22 * 42,22 * 60,22 * 80 NGFF (M.2) interfaces SSD hard disk. Ngarojong Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7/8/10, Linux, Mac 10.0 OS, Plug & Play, teu kedah driver.


4. dipager FIDECO M.2 NVME SSD

FIDECO M.2 NVME Kang Tata SSD dipager, PCIe USB 3.1, 10Gbps, Gen2 teuas drive dipager, hard drive adaptor pikeun 2230 2242 2260 2280 M.2 NVMe / Kang Tata SSD ti M-Key atawa M + B Key, rojongan UASP
  • Construction Konstruksi awét housing Perumahan FIDECO SSD didamel tina aluminium kualitas luhur sareng kompak sareng langsing kalayan beuratna kirang ti dua ons. Aluminium matak anu saé sareng teu tiasa direcah ngajaga tina guncangan sareng geter. Kasus ieu dirancang khusus kalayan liang ventilasi dina dua sisi pikeun mastikeun lingkungan operasi anu langkung tiis pikeun kinerja anu optimal sareng umur anu langkung lami pikeun drive solid-state anjeun.
  • 【Perumahan SSD anu cocog sacara universal】 Caddy SSD FIDECO cocog sareng 2230 2242 2260 2280 M.2 PCIe NVME SSD ti M-Key atanapi M + B Key sareng M.2 SATA SSD ti M + B Key, sapertos Samsung / Toshiba / Crucial / Kingston / Seagate / WD / integral / PNY jsb perumahan SSD ngarojong Windows, Mac OS jeung Linux. Kantun nyolok sareng maén tanpa supir tambahan atanapi parangkat lunak anu diperyogikeun.

Perumahan FIDECO M.2 SSD kompatibel sareng PCIe NVME M-Key sareng M + B Key SSD sareng 2230/2242/2260/2280, contona Samsung / Toshiba / Crucial / Kingston / Seagate / WD / Integral / PNY sareng sajabana Éta pager SSD ngadukung Windows / Mac, OS / Linux. Colokkeun sareng maénkeun tanpa supir tambahan atanapi parangkat lunak. Punten perhatoskeun yén M.2 SATA B-Key sareng B + M Key SSD henteu dirojong.


5. NIMASO M.2 NVME SSD dipager-PCIe USB 3.1

NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
  • Housing Perumahan SSD anu cocog】 -NIMASO M.2 SSD perumahan cocog sareng PCIe NVME M-Key sareng M + B Key SSD sareng 2230/2242/2260/2280, sapertos Samsung / Toshiba / Crucial / Kingston / Seagate / WD / Integral / PNY jsb Kasus SSD ngadukung Windows / Mac, OS / Linux. Colokkeun sareng maénkeun tanpa supir tambahan atanapi parangkat lunak. Punten perhatoskeun yén M.2 SATA B-Key sareng B + M Key SSD henteu dirojong. perumahan na didamel tina ABS
  • Bridge 10 Gbps Super Fast PCIe Data Bridge】 -NIMASO Hard Drive Caddy ngagaduhan sasak data USB 3.1, Gen 2 PCIe anu nyayogikeun kecepatan transfer data dugi ka 10 Gb / s sareng nawiskeun dua kali tingkat transfer USB 3.1, Gen 1 (USB 3.0). Éta ngadukung BOT boh UASP, anu nawiskeun langkung gancang sareng maca langkung gancang tibatan USB 3.1 tradisional. Chip JMS583 canggih mastikeun mindahkeun data anu stabil sareng gancang sareng ngamaksimalkeun kinerja.

Perumahan NIMASO M.2 SSD kompatibel sareng PCIe NVME M-Key sareng M + B Key SSD sareng 2230/2242/2260/2280, contona Samsung / Toshiba / Crucial / Kingston / Seagate / WD / Integral / PNY sareng sajabana Éta pager SSD ngadukung Windows / Mac, OS / Linux. Colokkeun sareng maénkeun tanpa supir tambahan atanapi parangkat lunak. Punten perhatoskeun yén M.2 SATA B-Key sareng B + M Key SSD henteu dirojong.


Langkung adaptor M.2 SSD

ssd m2

PCIE nu ngaropea

Aya ogé adaptor sanésna contona PCI Express. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngagaduhan M.2 SSD dina hiji Slot PCIe nyambung. Adaptor ieu tiasa dianggo pisan sareng komputer anu langkung lami.

Adaptor SSD ka 2.5 ″ SATA 3 dipager

Aya padika anu sanés pikeun nyambungkeun M.2 SSD anjeun ka standar 2,5 inci SATA III SSD. Kalayan adaptor SSD anjeun ngarobih M.2 NGFF SSD kana standar 2,5 inci SATA III SSD kalayan 6 Gbit / s.

ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
Tip harga
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
rekomendasi
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
model
ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
Peunteun palanggan dina Amazon
-
-
-
-
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
14,99 eur
17,59 eur
11,99 eur
32,99 eur
23,99 eur
ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
model
ELUTENG M2 SSD Enclosure USB 3.0 SATA Adapter 5 Gbps M.2 NGFF HDD Enclosure ngadukung B Key sareng B & M Key SATA SSD (2230/2242/2260/2280), henteu ngadukung PCIE / NVMe SSD, dukungan UASP
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
14,99 eur
nawarkeun
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
model
ADWITS USB 3.0 UASP ka SATA NGFF M.2 2230/2242/2260/2280 Konci B atanapi B&M SSD SuperSpeed ​​Adapter, Katering Éksternal Cordless pikeun M.2 SATA-Dumasarkeun SSD - Hideung
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
17,59 eur
nawarkeun
Tip harga
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
model
EasyULT M.2 USB Adapter (Teu Kedah Kabel), M.2 SSD kana USB 3.0 Adapter Ngadukung NGFF SATA B / B + M Key M2 SSD 5 Gbps UASP Cocog sareng 2230 2242 2260 2280 SSD
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
11,99 eur
nawarkeun
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
model
FIDECO M.2 NVME SSD enclosure - PCIe USB 3.1, Gen 2, 10Gbps, USB C hard drive enclosure adaptor sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 (pamasangan tanpa alat)
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
32,99 eur
nawarkeun
rekomendasi
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
model
NIMASO M.2 NVME SSD enclosure-PCIe USB 3.1 Gen 2 10Gbps, kalayan kabel USB C 3.1Gen 2, adaptor kasus hard drive USB C sareng caddy pikeun M-Key atanapi M + B Key NVME SSD 2230/2242/2260/2280 ka USB ngadukung UASP
Peunteun palanggan dina Amazon
-
USB 3.0
Kabel USB
harga
23,99 eur
nawarkeun

Nguji kagancangan hard drive dina Windows 10

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top