parentahWindows 10

Tembongkeun nomer siri, pabrikan, modél, firmware tina hard disk handapeun Windows

Éta tiasa kajantenan yén aranjeunna ngagaduhan nomer sérial, firmware, Hoyong terang ngeunaan modél sareng produsén hard drive anu diwangun. Kalayan Windows, anjeun henteu kedah ngabongkar komputer pikeun ngaksés hard drive. Dina parentah kami kami baris némbongkeun Anjeun kumaha anjeun tiasa manggihan nomer serial, produsén, modél jeung firmware tina hard disk kalawan saeutik usaha.

Maca hard disk model pabrikan nomer serial

Masing-masing hard disk topi eine nomer séri sareng nami modél. Inpormasi perangkat keras ieu aya dina hard drive. Paduli naha éta téh Hard disk (HDD), SSD (solid state drive) atawa M.2 SSD diwangun kana komputer, anjeun tiasa maca inpormasi dina Windows.

  1. Mimitian dina paréntah ajakan kalayan hak administrator. Cara anu paling gampang nyaéta ngetik paréntah paréntah dina pamilarian. Pikeun hasilna, pilih "Laksanakeun salaku pangurus"

    paréntah ajakan salaku administrator
  2. Saatos anjeun gaduh paréntah ajakan parantos dimimitian, lebetkeun paréntah ieu teras pencét tombol Enter.

    wmic diskdrive meunang modél, serialNumber, firmwareRevision

  3. Data tina hard disk dibaca teras ditampilkeun langsung. Dina conto urang anjeun tiasa ningali yén sababaraha hard drive dipasang sareng nomer séri, pabrikan, firmware sareng séri modél ditampilkeun.

Pabrikan nomer sérial M

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top