Trik tip WhatsApp

Cadangan WhatsApp ngagantung - ngalereskeun pesen "Cadangan disiapkeun"

Anjeun nyobian hiji WhatsApp Ngadamel cadangan sareng henteu tiasa dianggo? Ieu tiasa ngagaduhan seueur sabab. Fungsi cadangan dimaksudkeun pikeun nyimpen obrolan atanapi paguneman, gambar sareng pidéo anjeun dina méga. Upami anjeun masang deui WhatsApp, anjeun tiasa mulangkeun sadayana cadangan dina sababaraha léngkah.

Cadangan WhatsApp ngagantung

WhatsApp naroskeun ka Fungsi cadangan kamungkinan nyadangkeun data anjeun sorangan bulanan, mingguan atanapi unggal dinten. Kalayan salah sahiji cadangan data loba bisa salah. Dina kaseueuran kasus, fungsi cadangan dimimitian sareng tetep aya dina sababaraha Persén nangtung. Anjeun bakal nampi pesen "Cadangan disiapkeun".

Upami ngabalikan aplikasi WhatsApp henteu jalan, cobian ieu upami cadangan WhatsApp ngagantung:

  1. Hurungkeun deui telepon
    Hurungkeun deui telepon, balikan deui ieu tiasa ngalereskeun sababaraha kasalahan. Buka aplikasi WhatsApp sareng mimitian fungsi cadangan.
  2. Pariksa sambungan internét
    Tanpa Internét, henteu aya data anu tiasa dikirim ka awan. Maka penting yén anjeun ngagaduhan konéksi internét anu aktip.
  3. Tempat panyimpenan anu cekap dina awan?
    Apple nyayogikeun konsumén na 5 GB rohangan gudang gratis dina méga. di Google Drive éta 15 GB. Pariksa naha aya cukup dina awan Spasi gudang sayogi pikeun cadangan WhatsApp. Upami anjeun nganggo smartphone Android, WhatsApp nyimpen cadangan dina Google Drive.
  4. WhatsApp masih mutahir?
    Pariksa naha aya visi anyar ti pangirim WhatsApp.

Cadangan WhatsApp ngagantung: solusi pikeun iPhone

Punten perhatoskeun yén pilihan ieu bakal mupus cadangan WhatsApp sateuacanna.

  1. Mimitian setélan iPhone.

  2. Buka iCloud ku mencétan profil anjeun sareng teraskeun iCloud milih.

  3. Terus ngetok Ngatur neundeun.

  4. Milarian entri pikeun WhatsApp teras ketok dina éta. Dina jandéla anu anyar sareng hapus cadangan WhatsApp anu lami.
    Pareuman hurungkeun deui iPhone anjeun.

Upami cadangan anyar henteu jalan, anjeun tiasa kaleungitan cadangan WhatsApp sateuacana. Nanging, upami anjeun henteu kersa ngahapus cadangan WhatsApp sakumaha anu ditétélakeun di luhur, lakukeun hal-hal ieu:

  1. Mimitian dina Setélan iPhone Auf.
  2. Buka paeh iCloud ku cara ngetok propil anjeun sareng teraskeun iCloud milih.
  3. Gulung ka handap sareng mareuman jam WhatsApp fungsinayén utusan ngajukeun cadangan sareng iCloud.

    whatsapp cadangan ngagantung
  4. Ngadaptarkeun ti iawan unggal ayeuna teras teras.
  5. Cadangan ayeuna kedah dianggo.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.

Tombol Balik deui ka Top