Windows 10

Setel printer standar dina Windows 10

Sareng Windows 10 anjeun tiasa nyetél printer standar. Upami anjeun parantos dipasang sababaraha panyitak, tapi paling sering ngan ukur nganggo salah sahiji, anjeun tiasa nyetél éta panyitak salaku panyitak standar. Upami anjeun ningali dina setélan anjeun bakal ningali sababaraha alat dina Printer, tapi sanés panyitak. Anjeun tiasa mendakan Microsoft pikeun PDF, Windows XPS Documennt Writer, Fax sarta tangtu printer Anjeun dipasang. Ku netepkeun panyitak anjeun salaku panyitak standar, anjeun tiasa langsung nyitak dokumén anjeun tanpa kedah milih panyitak unggal waktos. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha nyetél printer standar di dieu:

Setel printer standar dina Windows 10

Pikeun nyetel printer standar Windows 10 Pikeun ngarobah sareng nyetel, pencét kenop potong kompas Windows + i atanapi pencét dina tombol Windows di kénca handap sareng neraskeun setélan

windows 10 setélan
Pencét kana pakakas.

alat-alat
Pencét salajengna di kénca Printer & scanner
Sadaya printer ditampilkeun.

alat panyeken printer

 

Pencét kana printer anu Printer standar kedah na pencét dina Salaku standar.

sakumaha standar

Atur printer standar liwat panel kontrol

Anjeun tiasa nganggo Windows 10 Printer standar ogé diatur liwat panel kontrol
Pencét tombol jalan pintas Windows + X sareng milih Panél Kontrol

Panél Kontrol
Nalika dipidangkeun Ukuranna simbul pencét dina alat sareng printer.

alat sareng printer
Pencét nganggo kancing beurit katuhu dina printer anu anjeun badé disetél salaku standar teras pilih Atur salaku standar printer

disetél salaku printer standar

Upami anjeun hoyong nyetak sababaraha hal ayeuna sareng ka hareup, printer anu anjeun pikahoyong bakal ngagunakeunana.

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top