parentah

Ngadamel stick USB anu tiasa di-boot kalayan alat-alat anjeun nyalira

Anjeun panginten panginten parantos nga-instal Windows tina iteuk USB. Aya seueur alat di ditu anu tiasa ngabantosan anjeun ngadamel USB stickable bootable. Tapi dimungkinkeun ogé ku Windows pikeun ngadamel USB bootable kalayan sumber daya anjeun nyalira. Dina Windows ieu tiasa dilakukeun dina sababaraha léngkah saderhana sareng USB stick tiasa dianggo salaku pamawa data instalasi.
Urang bakal nunjukkeun kumaha gampangna ieu di handap:

Ngadamel tongkat USB bootable

Lebetkeun USB stick anu anjeun badé bootable kana komputer anjeun.

Pencét kombinasi konci "Windows + X"Sareng pilih"Paréntah ajakan (pangurus)".

Ajeg pangurus

Dina jandéla anu anyar lebetkeun "diskpart"Terus pencét tombol Enter.

diskpart

Upami ayeuna "DISKARTA>"Ditampilkeun, lebetkeun paréntah"daftar disk"Terus pencét tombol Enter pikeun mintonkeun sadaya drive anu sayogi.

daftar disk

 

Tembongkeun drive

Ayeuna lebetkeun "pilih disk 2"("2"Nangtoskeun jumlah USB anu anjeun badé bootable).

pilih disk

Teras lebetkeun "pilih partisi 1"Terus pencét tombol Enter

pilih partisi 1

Pikeun bisa neruskeun, anjeun kudu make nu Iteuk USB formatna ku nambahkeun "format fs = fat32“Asup.

format fs = fat32

Pas pormat parantos réngsé, lebetkeun paréntah "aktip" teras pencét tombol Enter pikeun nyieun tongkat USB bootable.

aktip

Iteuk USB ayeuna bootable.

PERHATOSAN: aya anu masih leungit!

Ayeuna anjeun kedah nyalin eusi DVD instalasi Windows atanapi eusi file ISO (contona Windows 10).

Buka zip ISO sarta nyalin sakabéh eusi ka USB iteuk bootable.

Éta parantos. Tongkat USB ayeuna tiasa di-boot sareng anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngamimitian komputer sareng masang Windows.

 

Punten pastikeun yén sekuen boot dina komputer anjeun disetél kana USB

 

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top