parentah

Cadangan aktivasina Windows nganggo Advanced Tokens Manager

Pasti anjeun terang kaayaan nalika anjeun pasang deui Windows. Anjeun kedah ngaktipkeun Windows saatos 30 dinten paling anyar. Aktipkeun ogé diperlukeun lamun geus robah hardware. Aya alat leutik dimana lengkep aktivasina ngamankeun. Éta hartosna, éta ngadamel cadangan lengkep pikeun aktivasina Windows anjeun. Pikeun pamasangan anyar anjeun kedah mulangkeun cadangan sareng Windows diaktipkeun. Ieu ngahemat anjeun kedah ngaktipkeun online atanapi ku telepon. Kumaha jalanna program leutik sareng gratis dipidangkeun di dieu:

Pasang deui Windows sareng henteu aktip deui

  • Unduh Manajer token canggih
  • Ékstrak kana a folder (Cadangan disimpen kana polder ieu, langkung saé dina médium éksternal)
  • Henteu kedah dipasang, klik dua kali dina Advanced Tokens Manager.exe
  • Sakali éta parantos dimimitian, pencét dina Cadangan aktivasina
  • Cadangan disimpen dina folder.

Cadangan aktivasina Windows nganggo Advanced Tokens Manager

Manajer token canggih

Catetan: Punten pastikeun yén sekering henteu aya dina hard disk C: bohong. The bakal dihapus nalika hard disk dipasang deui sareng diformat. Kami ngarékoméndasikeun partisi atanapi stick USB anu sanés.
Upami anjeun hoyong mulangkeun cadangan, mimitian program Advanced Tokens Manager teras pencét  Aktipkeun balikkeun (Penting: program sareng cadangan kedah aya dina folder anu sami).

Anjeun tiasa nyadangkeun sareng malikeunana sakalian anjeun resep salami anjeun henteu acan ngalakukeun parobihan kana perangkat kerasna.

Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top