panasehat

5 mémori pangsaéna (RAM) 16 GB dibandingkeun

RAM DDR4-RAM (2020) RAM dina tés

5 mémori pangsaéna (RAM) 16 GB pikeun langkung seueur damel dina sistem anjeun nalika ngabandingkeun. Tangtosna, unggal pangguna komputer hoyong sistemna tiasa gancang sareng tangtosna sadaya program kedah dimimitian gancang. Unggal pangguna ngarepkeun komputerna pikeun jalan dina prosés anu gancang dina prosés damel langsung sareng tanpa reureuh.

mémori aksés acak

Salian gancang CPU prosésor jeung Hard drive SSD, RAM berperan penting dina kinerja komputer anjeun. Ka luhur Performance Nanging, anjeun henteu kedah mésér komputer énggal langsung. Henteu, anjeun gaduh pilihan pikeun mémori damel, anu disebatna Ram Pikeun ngalegaan sistem anjeun.

5 anu pangsaéna Mémori aksés acak (RAM) 16 GB pikeun langkung seueur kagancangan damel sistem anjeun nalika ngabandingkeun. Saha waé anu damel dina komputer hoyong sistemna tiasa gancang. Sangkan program ngamimitian gancang sareng prosés damel umumna gancang dilakukeun.

Salian gancang Lokasi CPU prosésor sareng a SSD- Hard drive, RAM maénkeun peran utama. Anjeun teu kudu meuli komputer anyar langsung. Anjeun gaduh pilihan pikeun ngalegaan sareng mémori utama (RAM). Simkuring hoyong anjeun didieu, nu 5 pangalusna 16 GB RAM ngenalkeun.

Kalayan kami Panaséhat mémori kami hoyong nawiskeun anjeun pilihan RAM pangsaéna sareng ngabantosan anjeun pikeun nyandak kaputusan pameseran. Dihandap ieu kami nampilkeun 5 RAM 16GB pangsaéna sateuacan.

tip: produk komputer sanésna dina ngabandingkeun, e. B. Hard drive SSD



sawangan
rekomendasi
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
barang
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
pabrik
Corsair
Corsair
G.Skill
Krusial
HyperX
model
CMW16GX4M2C3200C16
CMK16GX4M2D3000C16
F4-3000C16D-16GISB
BLS4K4G4D240FSC
HX432C16PB3AK2/16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
16GB (2x8GB)
16GB (2x8GB)
16GB (4x4GB)
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3200
3000
3000
2400
3200
Peunteun palanggan dina Amazon
-
-
-
-
-
harga
74,90 eur
64,63 eur
64,00 eur
150,11 eur
149,90 eur
rekomendasi
sawangan
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
barang
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
pabrik
Corsair
model
CMW16GX4M2C3200C16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3200
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
74,90 eur
nawarkeun
sawangan
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
barang
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
pabrik
Corsair
model
CMK16GX4M2D3000C16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3000
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
64,63 eur
nawarkeun
sawangan
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
barang
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
pabrik
G.Skill
model
F4-3000C16D-16GISB
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3000
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
64,00 eur
nawarkeun
sawangan
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
barang
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
pabrik
Krusial
model
BLS4K4G4D240FSC
Kapasitas neundeun
16GB (4x4GB)
Memori utama MHz
2400
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
150,11 eur
nawarkeun
sawangan
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
barang
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
pabrik
HyperX
model
HX432C16PB3AK2/16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3200
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
149,90 eur
nawarkeun

5 mémori pangsaéna (RAM) 16 GB dibandingkeun

Corsair pamales kanyeri RGB PRO

2,00 eur
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
  • Dioptimalkeun pikeun kinerja luhur dina motherboard Intel sareng AMD DDR4. Taliti memori memori anu diuji mastikeun poténsial overclocking anu luhur
  • Kalayan perangkat lunak Corsair iCUE anjeun ngatur sareng nyingkronkeun 10 LED anu tiasa dikontrol sacara individual, LED RGB anu caang per modul kalayan produk Corsair RGB anu sanés, kalebet coolers CPU, keyboard sareng kipas angin

der Pamalesan RGB PRO 16 GB nyaéta perusahaan mémori Corsair. Éta nyungkeun performa luhur pikeun sadaya motherboard Intel sareng AMD DDR4. Pamalesan RGB pro dirojong ku Gigabyte RGB Fusion sareng MSI Mystic Light. Kalayan dukungan pikeun XMP 2.0, anjeun tiasa nganggo setélan tunggal dina BIOS pikeun nyetél kinerja anu pangsaéna pikeun kinerja anu optimal
Mémori utami dikirimkeun sareng 16 GB dina (2x8GB) ngagaduhan MHz 3200

Corsair Vengeance LPX

3,27 eur
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
  • Masing-masing modul Vengeance LPX gaduh panémbang aluminium pikeun dissipation panas langkung gancang sareng operasi anu langkung tiis
  • Sayogi dina sababaraha warna pikeun cocog sareng motherboard anjeun, komponén anjeun atanapi ngan gaya anjeun

Pamalesan LPX ti Corsair mangrupikeun perbandingan anu paling murah. Ayeuna biaya sakitar € 65 sareng dibagi kana dua modul 2x8gb dikirimkeun. Tina DDR4 ngagaduhan 3000 MHz dioptimalkeun pikeun motherboard Intel x299, Z390, Z370 sareng H370. Memori VENGEANCE LPX dirancang khusus pikeun overclocking anu kuat.

G.Kaahlian AEGIS F4-3000C16D

5,39 eur

paeh G.Skill mangrupikeun perusahaan anu kawéntar dugi ka mémori. Dipasihkeun di pasar kalayan seueur kenangan anu béda. G.Skill AEGIS F4-3000C16D mangrupakeun kenangan eDDR4 sareng DIMM 288-Pin kalayan hiji Tegangan tina 1.35V. Kalayan modél ieu ogé, dua aturan anu masing-masing 8 GB ditepikeun babarengan.

Krusial Ballistix Sport LT

Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
  • Cocog pikeun gamer sareng peminat kinerja
  • Nyebar panas digital dina tampilan camo, sayogi bodas, kulawu sareng beureum

Dina babandingan urang masih gaduh éta Krusial Ballistix Sport LT Produk tina kalayan 4 × 4 GB dikirimkeun. Duanana Pakakas panyimpenan mangrupa salah sahiji tina opat modél kalayan 2400 MHz. idéal pikeun pamaén sareng kinerja. Éta mangrupikeun DIMM anu teu kaéléhkeun. Éta sasuai sareng standar industri DDR4 UDIMM kalayan 288 kontak sareng kompatibel sareng sistem Intel sareng AMD.

HyperX HX432C16PB3AK2

4,09 eur
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
  • Téknologi Sinkronisasi HyperX Infrared Sync
  • Lampu RGB anu pikaresepeun kalayan gaya kandel¹

3200 MHz nawarkeun éta HyperX HX432C16PB3AK2 Modul mémori. 16 GB RAM (2 × 8 GB) Kacepetan-gancang, kinerja-low latency. Dina langkung seueur sareng Intel XMP-siap Pril parantos dioptimalkeun pikeun platform Intel anu pangénggalna. Pabrikan ogé nawiskeun 8 GB, 16 GB, 32 GB sareng 64 GB (4 × 16 GB).

éta 5 mémori pangsaéna


Naon ari RAM - Naon mémori RAM?

Sababaraha pangguna komputer tiasa ningali kana istilah RAM atanapi mémori aksés acak teu aya anu ngamimitian, janten kami hoyong nyerat definisi pondok pikeun ieu pikeun nutup lolongkrang dina élmu kami.

Memori utama disebut ogé mémori RAM, nyaéta mémori aksés acak. Memori RAM, janten, nyaéta mémori jangka pondok tina komputer. Salami komputer anjeun damel, data anjeun bakal disimpen.

Nanging, ku unggal restart ieu "Memori jangka pondok komputer" dikosongkeun.

Memori utami mangrupikeun salah sahiji komponén penting komputer. Éta mangrupikeun dasar pikeun kagancangan damel komputer, nyaéta kumaha gancang data tiasa diolah. Samentawis waktos, seueur pabrik anu ngembangkeun RAM anu béda, anu henteu nyandak kaputusan nalika milih RAM langkung gampang. Sabalikna, sabab henteu sadaya batang memori pas unggal mainboard.

Kalayan anu ayeuna Palang DDR4 sababaraha pabrik nawiskeun jaminan dugi ka 10 taun. Janten mésér RAM anu saé mangrupikeun solusi anu berorientasi ka hareup pikeun ngalegaan komputer anjeun.

Naon jinis mémori anu aya?

Sapertos sareng sadaya alat téknis, RAM anu aya ogé teras-terasan dikembangkeun, sahingga sajumlah modul RAM anu béda kalayan sababaraha jinis nami ayeuna parantos aya di pasar.

  • Modul SDRAM
  • Modul DDR RAM
  • Modul DDR2 RAM
  • Modul DDR3 RAM
  • Modul DDR4 RAM

Modul SDRAMgdr sdram

Modul SDRAM mangrupikeun memori anu lami pisan kalayan kapasitas panyimpenan 16, 32 atanapi 64 megabyte. Ieu boro-boro aya ayeuna sabab teu tiasa dianggo dina sistem anu énggal. Kenangan SDRAM ayeuna ngan ukur dipikaresep ku koléktor.

Modul DDR RAM

Dina hal mémori DDR (tingkat data dobel), anu paling mutakhir nyaéta Modul DDR4. Dina waktos anu caket model DDR5 bakal pencét pasar.

RAM DDR anu munggaran dijual ti 2002. Dibandingkeun sareng modul SDRAM anu langkung lami, kanaékan anu gancang pisan tiasa ditangtoskeun. Aranjeunna kagungan kapasitas gudang 256 MB, 512 MB, 1.024 MB, 2 gigabyte sareng gancangna 400 megahertz. Modul RAM DDR munggaran ogé henteu dianggo ayeuna, upami sadayana ngan ukur dina komputer anu langkung lami.

Modul DDR2 RAM

Modul DDR2 ngagaduhan kapasitas penyimpanan 1, 2 atanapi 4 GB. Aranjeunna populér pisan pikeun sababaraha waktos sabab ningkatkeun kagancangan komputer sacara signifikan. Motherboard anu ngadukung mémori ieu teu aya deui atanapi henteu didamel deui.

Modul DDR3 RAM

Dugi ka 2014 aranjeunna Modul DDR3 RAM, pangkuatna di pasar dugi aranjeunna diganti ku memori DDR4. Kapasitas neundeun 4 sareng 16 gigabyte sareng frékuénsi jam antara 800 sareng 2.000 megahertz. Beda pisan pikeun mémori anu langkung lami. DDR3 RAM langkung dipikaresep ku pamaén khususna. Kaulinan janten beuki seueur nungtut sahingga peryogi langkung mémori.

Modul DDR4 RAM

Memori ayeuna nyaéta modul DDR4 RAM. Frékuénsi jam antara 1.600 sareng 3.200 atanapi 4000 megahertz sareng aranjeunna gaduh kapasitas panyimpenan 4, 8, 16 atanapi 32 gigabyte. RAM disarankeun pikeun sadaya komputer modéren.



Kaunggulan sareng kalemahan modul memori

Modul RAM DDR4 ayeuna ngaganti modul DDR3 RAM. Tapi peralihan ka generasi DDR4 anu anyar henteu ngan ukur kaunggulan tapi ogé karugian. Sanaos DDR4 RAM sacara signifikan langkung gancang tibatan generasi sateuacanna, DDR3 RAM biasana langkung mirah dibeli. Salaku tambahan, aranjeunna moal tiasa dianggo sareng unggal CPU sareng mainboard.

Ku alatan éta, patarosan timbul iraha anjeun kedah ngalegaan RAM.

Upami komputer ngagaduhan seueur mémori, éta ogé langkung kuat. Tapi iraha perlu ningkatkeun komputer ku RAM anu langkung seueur? Pamutahiran anu saé kedah dilakukeun nalika komputer ngahontal wates kinerja na.

Pikeun milarian terang naha komputer anjeun damel dina wates performasina, anjeun tiasa parios ieu dina Windows Task Manager. Buka Tugas Manajer kalayan kombinasi konci Ctrl + Del teras pencét kana Performance di luhur. Ieu dimana monitoring kinerja komputer anjeun tiasa dipendakan. Pariksa kinerja RAM nalika anjeun damel.

Salami damel kantor normal, RAM kedahna henteu sibuk teuing, tapi ku padamelan anu performa tinggi, sapertos ngédit pidéo, panggunaan kapasitas komputer biasana dina kisaran anu langkung luhur. Maka, panggunaan sakitar 90-100% tiasa dijantenkeun padoman pikeun ningkatkeun mémori utami.

Ku dilegakeun mémori utama anjeun, anjeun bakal langkung saé ningkatkeun kinerja komputer.

Perhatosan:     Ningkatkeun panyimpenan anjeun henteu teras-terasan pantes!

Upami mémori utami henteu lengkep dianggo, ngalegaan mémori utami moal mawa anjeun nanaon Laju naék. Pikirkeun naha anjeun langkung resep nyéépkeun artos anjeun dina SSD gancanghard disk hoyong investasi, sakumaha anjeun dijamin meunang kanaékan speed kalawan eta.

Tip kami:

Jaga hardware anjeun énggal Drivers mutahir. Anjeun kedah tetep ngamutahirkeun mainboard sareng masang supir pangénggalna sareng update BIOS, sareng sanés ngan ukur alesan kaamanan. Supir motherboard ayeuna tiasa dipendakan dina halaman wéb pabrikan.



Anjeun kedah merhatoskeun ieu nalika mésér RAM

Anjeun hoyong komputer na ngagaduhan komputer anu énggal Ngaronjatkeun RAM atanapi anjeun ngahijikeun komputer anyar? Paduli kasus anu anjeun badé pasang mémori énggal, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun sateuacan mésér mémori na.

Mainboard

Penting pisan pikeun milarian sateuacana RAM anu motherboard anjeun cocog, jinis RAM anu mana sareng frékuénsi maksimum na cocog sareng komputer anjeun. Milarian langkung seueur ti pabrikna atanapi tingal pitunjuk operasi.

Kadang-kadang langkung nguntungkeun nganggo sababaraha tongkat RAM, kusabab berkat operasi dual-kanal, dua batang 8 GB RAM tiasa langkung gancang tibatan 16 GB Émutan.

Titik penting anu sanésna nyaéta megahertz. Salawasna nganggo sami Megahertznalika ngagunakeun sababaraha kenangan. Dina megahertz anu bénten-bénten, bar henteu tiasa nganteurkeun performa lengkepna.

Masang RAM

Pamasangan RAM langsung. Pareuman komputer. Ieu penting pisan.

Upami diperlukeun, cabut mémori lami ku ngaleupaskeun tuas kaamanan alit di tungtung rél masing-masing. Kaseueuran aranjeunna sayogi dina warna kulawu atanapi jingga. Ati-ati ngaleupaskeun mémori lami.

Ayeuna lebetkeun mémori énggal teras pencét éta lembut dugi ka ngupingkeun klik na. Ieu hiji-hijina cara mémori kontak sareng mainboard. Hurungkeun komputer. Upami anjeun henteu nguping nada naon waé nalika prosés ngamimitian, anjeun parantos leres-leres leres pisan.

Dina bios anjeun tiasa mariksa naha mémori diakuan leres sareng naha megahertz ditampilkeun. Anjeun tiasa ngakses BIOS ku mencét tombol Hapus nalika komputer anjeun boot.

pasang mémori damel

Pasang RAM dina laptop

Pamasangan mémori utami dina laptop sami sareng anu dina PC desktop. Punten pastikeun yén slot RAM langkung alit. Kenangan sanésna dianggo dina laptop. Anjeun tiasa mendakan inpormasi langkung seueur ngeunaan kamungkinan pendekatan panyimpenan dina petunjuk operasi.



Tip mémori sareng trik

Sabaraha RAM anu masih gratis?

Anjeun tiasa angkat Windows 10 terang sabaraha mémori (RAM) anu ayeuna dianggo. Anjeun kéngingkeun tinjauan jumlah mémori. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah muka Task Manager. Langkung saé dilakukeun ku kombinasi tombol Ctrl + Alt + Del. Pencét handapeun tab kakuatan dina mémori.

ram gratis handapeun windows 10

Upami anjeun hoyong ningali persis program sareng prosés mana anu nyandak ruang panyimpenan, pencét dina jandéla anu sami di luhur "Pangolahan".  Anjeun ogé tiasa nganggo alat sakedik RaMMap nyarankeun. Ieu daptar sadaya prosés sacara rinci.

Nguji RAM

Aya sababaraha rupa program dina Internét anu tiasa anjeun anggo pikeun nguji RAM anjeun. Memori utama anu rusak masihan anjeun ngadadak hurung deui atanapi sering layar biru. Ngan ukur tinjauan palang mémori anjeun tiasa masihan anjeun kapastian anu jero.

Nguji RAM nganggo alat standar Windows

Dina Windows 10, anjeun tiasa nganggo anjeun Memori memori RAM.

Ketik dina palang pencarian "Diagnosis ingetan" a. Pencét kana hasilna "Diagnostik Mémori Windows".

Pariksa komputer pikeun masalah mémori.

  1. Masalah mémori tiasa nyababkeun komputer kaleungitan data atanapi nyegah tina jalan anu leres.
  2. Balikan deui ayeuna sareng parios masalah (disarankeun)

Simpen data anjeun sareng tutup program anu kabuka sateuacan dihurungkeun deui.

  1. Pariksa masalah nalika anjeun ngamimitian komputer.
  2. Pilih titik 1. Komputer bakal dipareuman.

diagnostik mémori


Memori sareng Alat QuickMemoryTestOK  cek

Unduh éta Program dina halaman wéb pabrikan unduh sareng ngajalankeunana.

Sadaya RAM bawaan diakuan.

Di luhur, pencét "Pariksa ayeuna". Program mimiti nguji kenangan. Saatos sababaraha waktos anjeun tiasa ningali hasilna.

tés ddr ram

RAM kosong

Sateuacan neraskeun deui, anjeun kedah terang yén henteu sering disarankeun pikeun ngosongkeun RAM mémori. Ngan ukur perlu dina kasus anu jarang. Windows, CPU sareng mémori biasana ngalakukeun ieu nyalira.

Éta ogé henteu disarankan pikeun nganggo program tuning sapertos RAM Booster. Sabalikna, anjeun tiasa mastikeun yén cukup aya mémori anu sayogi. Dipiceun teu perlu Program Autostartsabab éta dimuat di tukang nalika prosés ngamimitian sareng nyandak mémori anu teu perlu.

sawangan
rekomendasi
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
barang
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
pabrik
Corsair
Corsair
G.Skill
Krusial
HyperX
model
CMW16GX4M2C3200C16
CMK16GX4M2D3000C16
F4-3000C16D-16GISB
BLS4K4G4D240FSC
HX432C16PB3AK2/16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
16GB (2x8GB)
16GB (2x8GB)
16GB (4x4GB)
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3200
3000
3000
2400
3200
Peunteun palanggan dina Amazon
-
-
-
-
-
harga
74,90 eur
64,63 eur
64,00 eur
150,11 eur
149,90 eur
rekomendasi
sawangan
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
barang
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0 Enthusiast RGB LED Lighting Memory Kit - Hideung
pabrik
Corsair
model
CMW16GX4M2C3200C16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3200
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
74,90 eur
nawarkeun
sawangan
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
barang
Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 Performance High Desktop Memory Kit, Hideung
pabrik
Corsair
model
CMK16GX4M2D3000C16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3000
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
64,63 eur
nawarkeun
sawangan
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
barang
G.Skill AEGIS F4-3000C16D-16GISB Memory 16GB DDR4 (2x8GB)
pabrik
G.Skill
model
F4-3000C16D-16GISB
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3000
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
64,00 eur
nawarkeun
sawangan
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
barang
Krusial Ballistix Sport LT BLS4K4G4D240FSC desktop mémori kit kaulinan (2400 MHz, DDR4, DRAM, 16GB (4GB x4), CL16) bodas
pabrik
Krusial
model
BLS4K4G4D240FSC
Kapasitas neundeun
16GB (4x4GB)
Memori utama MHz
2400
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
150,11 eur
nawarkeun
sawangan
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
barang
HyperX Predator HX432C16PB3AK2 / 16 RAM 3200MHz DDR4 CL16 DIMM XMP 16GB (2x8GB) RGB
pabrik
HyperX
model
HX432C16PB3AK2/16
Kapasitas neundeun
16GB (2x8GB)
Memori utama MHz
3200
Peunteun palanggan dina Amazon
-
harga
149,90 eur
nawarkeun
Pos ieu langkung lami tibatan sataun sahingga tiasa janten jaman.

Ogé pikaresepeun:



Tautan Amazon kalebet dina halaman ieu. Salaku mitra Amazon, kami ngasilkeun tina penjualan anu mumpuni upami anjeun mencét kana tautan Amazon anu saluyu.

Vangelis

Kami Vangelis, anu ngagaduhan sareng pangurus windowspower.de. Kuring mangrupikeun kipas Windows anu sumanget sareng ngawangun windowspower.de sasarengan sareng tim kuring salami sababaraha taun ka pengker. Kami teras-terasan damel nawiskeun solusi pikeun sadaya kamungkinan masalah Windows. Kuring bagja pisan upami tip sareng trik kami dina windowspower.de ngabantosan anjeun.
Tombol Balik deui ka Top