arkiv

Filloni kompjuterin e infektuar duke përdorur shkopin USB HitmanPro.Kickstart

Filloni kompjuterin e infektuar duke përdorur USB stickman HitmanPro.Kickstart. Shumë njerëz përdorin internetin çdo ditë dhe shumë pak prej tyre shqetësohen për një sulm të mundshëm virusi në kompjuterin e tyre. Shpesh ju befasoheni papritur dhe keq nëse kompjuteri nuk fillon siç duhet ose nuk mund të hyni në të dhënat tuaja. Shumica e racës njerëzore sot menaxhon të dhënat e saj, nëse jo jetën e saj, në internet. Një sulm me virus është një vizion tmerri për çdo përdorues të kompjuterit dhe ju ndiheni afër fundit të botës.

Asnjëherë mos harroni të mbroni kompjuterin tuaj me programin më të fundit antivirus.

Nëse, pavarësisht kujdesit dhe kujdesit maksimal, kompjuteri juaj ka kapur një virus ose trojan, mund të përdorni sa vijon Udhëzime zgjidhe problemin. Për të qenë në gjendje të rinisni kompjuterin tuaj në rast urgjence, keni nevojë për një shkop USB, një kompjuter të pastër dhe Heqja e Trojanit GVU me HitmanPro.Kickstart .

HitmanPro është një program antivirus gjithëpërfshirës që kombinon shumë mjete të ndryshme sigurie. Ai skanon kompjuterin tuaj të infektuar për spyware, trojanë, viruse, malware. Pas përfundimit të kontrollit, do të merrni një listë të detajuar të të gjithë malware të gjetur dhe mund të vendosni vetë se cilat duhet të hiqen nga kompjuteri juaj.

Krijoni USB stickman HitmanPro.Kickstart

Në pjesën e mbetur të këtij artikulli, ne do t'ju tregojmë se si të përdorni Anti-Spyware Tool HitmanPro.Kickstart krijoni një shkop USB të nisshëm për raste urgjente. Ajo që ju nevojitet është një shkop USB dhe një kompjuter i pastër.

HitmanPro - shkarkoni

Filloni HitmanPro.Kickstart. (nuk kërkohet instalim)

Klikoni mbi një personazh, si Bruce Lee.

HitmanPro.Kickstart

Zgjidhni shkopin USB të futur më parë dhe klikoni mbi "Instaloni Kickstart ".

Instaloni HitmanPro Kickstart

Shfaqet një pyetje sigurie, së cilës mund t'i përgjigjeni me "Ja"Duhet të përgjigjet në mënyrë që të gjitha të dhënat në USB stick të fshihen.

HitmanPro Kickstart instaloni po

HitmanPro.Kickstart fillon dhe krijohet shkopi USB i ndezshëm.

 

Nisni kompjuterin e infektuar me shkopin USB të bootable HitmanPro.Kickstart.

Lidhni shkopin USB të nisur më parë të krijuar më parë në kompjuterin tuaj të infektuar.

Ndryshoni rendin e nisjes në kompjuterin tuaj në mënyrë që kompjuteri të fillojë nga shkopi USB.

Sapo kompjuteri të fillojë nga shkopi USB, shfaqet menyja e fillimit HitmanPro.Kickstart.

hipman kickstart

Zgjidhni nga opsionet e mëposhtme:

  1. Opsioni: Regjistri kryesor i nisjes (MBR) i hard disku anashkalohet.
  2. Opsioni: Zgjidhni këtë opsion nëse ka një ngarkues boot (GRUB) në hard diskun që ndodhet në MBR

 

Ju lutemi vini re se zgjedhja juaj duhet të bëhet brenda 10 sekondave, përndryshe programi do të vazhdojë automatikisht me opsionin 1.

 

Pasi të ketë rinisur Windows, do t'ju kërkohet të regjistroheni.

kur HitmanPro.Kickstart ka filluar, klikoni në tjetër.

Mjeti anti-spyware do të fillojë të skanojë kompjuterin tuaj të infektuar.

Pasi të përfundojë verifikimi, rinisni kompjuterin tuaj.

Ky postim është më i vjetër se një vit dhe për këtë arsye ndoshta është i vjetëruar.

Gjithashtu interesante:Lidhjet e Amazon përfshihen në këtë faqe. Si një partner Amazon, ne fitojmë nga shitjet e kualifikuara nëse klikoni në një lidhje përkatëse të Amazon.

Vangelis

Unë jam Vangelis, pronari dhe administratori i windowspower.de. Unë jam një tifoz entuziast i Windows dhe kam ndërtuar windowspower.de së bashku me ekipin tim gjatë viteve të fundit. Ne jemi vazhdimisht duke punuar në propozimin e zgjidhjeve për të gjitha problemet e mundshme të Windows. Jam shumë i lumtur nëse këshillat dhe truket tona në windowspower.de ju ndihmojnë.

produkte të ngjashme

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.

Butoni Kthehu në krye