udhëzimeDritaret 10

Krijoni një makinë rikuperimi në Windows 10

Krijoni një makinë rikuperimi me Dritaret 10Me Në ditët e sotme, kur blini një kompjuter ose laptop me Windows 10 të parainstaluar, nuk ka më një DVD me Windows si më parë. Prodhuesit krijojnë një ndarje të rimëkëmbjes në hard disk për këtë. Prandaj, rekomandohet të krijoni një makinë USB të rimëkëmbjes nga kjo ndarje e rimëkëmbjes.
Nëse kompjuteri juaj ka probleme, një makinë e rimëkëmbjes USB mund të jetë në gjendje t'i rregullojë ato probleme edhe nëse kompjuteri nuk fillon. Ju mund të përdorni Windows 10 për të krijuar këtë disk të rimëkëmbjes. Kështu bëhet:


Krijoni një disk të rimëkëmbjes në USB

Për të krijuar një makinë rikuperimi, keni nevojë për një USB të paktën 16 GB. Duhet të jetë bosh sepse krijimi i diskut të rimëkëmbjes USB do të fshijë të gjitha të dhënat.
Hyni im Fushë kërkimi nga Windows 10 Makina e rimëkëmbjes dhe klikoni mbi rezultatin Krijoni një makinë rikuperimi


Krijoni një makinë rikuperimi
Nëse është e nevojshme, konfirmoni Kontrolli i llogarisë së përdoruesit

kontrolli i llogarisë së përdoruesit

Aluzion
Kutia e kontrollit është gri nëse PC nuk ka një ndarje të rimëkëmbjes. Kjo Makina e rimëkëmbjes përmban vetëm mjetet e rimëkëmbjes dhe një imazh të nisshëm, jo ​​një imazh të rimëkëmbjes për të rifreskuar ose rivendosur kompjuterin tuaj. (Microsoft)

klikoni mbi më shumë

më shumë

klikoni mbi më shumë

mediumi kërkohet

Zgjidhni në shkopin USB në Disku i disponueshëm

Disku i disponueshëm usb

erstellen

 

Në fund
Nëse dëshironi të mbani ndarjen e rimëkëmbjes në kompjuterin tuaj, atëherë klikoni E plotë.

Ekziston gjithashtu mundësia e heqjes së ndarjes së rimëkëmbjes nga kompjuteri dhe kështu fitimi i hapësirës për ruajtje. Për ta bërë këtë, klikoni mbi Fshini ndarjen e rimëkëmbjes.

Boot to Recovery Drive - Përdorni Recovery Drive

USB Makina e rimëkëmbjes Për të përdorur dhe filluar, duhet të ndryshoni rendin e nisjes në BIOS. (ne shpjegojmë këtu si të futemi në bios)

Rimëkëmbja e sistemit me softuer
Nëse dëshironi të jeni edhe më të sigurt, ne rekomandojmë programe të palëve të treta siç është EaseUS ose AcronisMe Kjo ju lejon të krijoni një imazh aktual të sistemit dhe ta ktheni atë në Windows brenda pak minutash. Ose përdorni diskun e rimëkëmbjes në Win 10

 

Ky postim është më i vjetër se një vit dhe për këtë arsye ndoshta është i vjetëruar.

Gjithashtu interesante:Lidhjet e Amazon përfshihen në këtë faqe. Si një partner Amazon, ne fitojmë nga shitjet e kualifikuara nëse klikoni në një lidhje përkatëse të Amazon.

Vangelis

Unë jam Vangelis, pronari dhe administratori i windowspower.de. Unë jam një tifoz entuziast i Windows dhe kam ndërtuar windowspower.de së bashku me ekipin tim gjatë viteve të fundit. Ne jemi vazhdimisht duke punuar në propozimin e zgjidhjeve për të gjitha problemet e mundshme të Windows. Jam shumë i lumtur nëse këshillat dhe truket tona në windowspower.de ju ndihmojnë.

Lini një koment

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.

Butoni Kthehu në krye